* Bucurii de sept-oct 2006 * - (109)
Raspunsuri - Pagina 17
eloise spune:
Lilina, Cristina, si al 3-lea Vladut tot asa face, nu neaparat atunci cand ne vede ca ne pupam, ci pur si simplu spontan ne ia de ceafa si ne impinge unul spre celalalt. Se amuza grozav facand asta! A! Mai nou de ceva timp V are o fixatie sa ma pupe pe gura. Intinde gurita si eu ma feresc, vreau sa-l pup pe obrajor si el iar intinde buzitele. Cred ca nu pricepe de ce eu si taxu ne sarutam intr-un fel, iar pe el in sarutam in alt fel. V-ati "confruntat" cu "problema" asta?
Lilina, nu te teme de echocardiografie. Intr-adevar e cel mai bine sa-i faci una, totusi, pentru linistea ta si pentru stabilirea clara a diagnosticului. Acolo se va vedea clar conformatia cordului si in ce consta mica problema, s-ar putea chiar sa va spuna ca totul e perfect ok. La V e vorba de refluare tricuspidiana de gradul I (o problema minora, care cel mai probabil nu-l va supara deloc niciodata, asa cum ai spus si tu cel mult nu va fi sportiv de performanta). Si eu aveam emotii imense, daca mai tii minte, am scris si pe forum. A, si vezi ca s-ar putea sa vrea sa-l sedeze, pentru ca de obicei un copil de 1 an jumate cu greu sta linistit, si investigatia presupune imagini de finete. Cand am fost noi au incercat sa-l adoarma, dar fara succes .
Astazi am fost la Policlinica Pneumo-Ftizio sa facem o testare pentru ca Vladut n-a avut nici un fel de reactie la vaccinul BCG facut in maternitate si trebuie sa vedem daca are sau nu anticorpi. E posibil sa trebuiasca revaccinat. L-a intepat in manutza si acum asteptam reactia... mergem din nou vineri pentru "citire".
Cristina, ce mult s-a schimbat Vladut! A crescut mult si e asa simpatic! De ce tii ascuns un baiat asa frumos? Sa stii ca si tu arati foarte bine, nu s-ar zice deloc ca nu-ti prieste sarcina.
In postarea asta m-am adresat numai mamelor de Vladuti.
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
scumpik_lui spune:
Buna fetelor!
N-am mai apucat sa intru de sapt trecuta, ca n-am avut timp. Trebuie sa caut un apartament pt femeia care ni-a inchiriat garsoniera ca vrea s-o vanda, iar ea este plecata in Italia si nu are cum sa se ocupe. De aceea mi-a facut o propunere, sa caut eu un ap.cu 2 cam asa cum as vrea eu sa fie, si apoi ea vine in Ro sa se ocupe de vanzare/cumparare, dar cu conditia 9pusa tot de ea) sa stam tot noi in chirie in ap pe aceeasi suma de bani. Asa oameni rar mai intalnesti...
Am citit pag din urma si am vazut ca vorbeati de scutecele romanesti si cele din afara...eu nu mai fol de mult scutece de la noi pt ca imi aduce tata din Germ cand vine acasa (si asta doar de 2/an si noroc ca ine cu masina personala ca imi aduce cate 10 baxuri) si nu dor din cele mai scumpe cum ar fi Libero, Pampers etc, mi-a adus si alte marci mai ieftine si sunt foarte multumita. Sunt chiar mai bune decat Pampersul si Libero de la noi. De Craciun cand mi-a facut aprovizionarea nu stiam unde sa le tin ca nu aveam loc
Adina ai primit un mms cu poza lui Luca? Mi-a prins tel si nush cum si ce a facut, ca am primit mai devreme mesaj de confirmare ca a ajuns mes la tine
Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Greutate: 68 kg (1.62 m), Deadline: 01.03.2008, Target: 3 kg
anangel_lexi spune:
Nu poate sa ma ajute si pe mine nimeni cu filmuletul???
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
scumpik_lui spune:
lexi ce filmulet? ca nush despre ce-i vb ca n-am apucat sa citesc din urma. spune-mi si poate te ajut eu
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
am citit unde ai scris...pe photobucket ai incercat?
floricel79 spune:
"Da ce de mai scrieti" mai fetelor, vorba lui Adina, bine ca aveti timp.
EU citesc dar nu apuc sa scriu ca se trezeste Roxi si ma trage de maneca sa-i pun muzica. "Muzica e viata mea" e mottoul lui ROxi, ea daca are muzica nu-i trebuie nici apa nici mancare; mai nou piesele preferate sunt
1. "de ce" (de te),
2. "nu mi-e frica de bau bau" (ba ba)
3. si, normal, "Ghita" ( ghiga)
Roxana spune si ea din ce in ca mai multe cuvinte, nu le insir ca nu pot face acuma eforturi de gandire ca fac economie de neuroni si se joaca cucu bau toata ziua cu mine sau singura in oglinda. Azi cand ii dadeam un tricou pe cap, dupa ce i-a iesit nasucul din tricou a zis: cuuu-baaa, adica cucu-bau, asa simpatica a fost.
Avem si noutati: ma intorc la job, caut bona, aproape am gasit una, singura care mi-a inspirat incredere, o invatatoare pensionara de 60 de ani, acum ingrijeste o fetita de 1 an si 2 luni. Este o tanti care mi-a castigat increderea din prima, a fost simpatie reciproca intre noi, ne-am cunoscut in septembrie anul trecut cand era vorba ca ma intorc la seviciu insa am amanat. Atunci a vazut-o o singura data pe Roxana si acum cand am vorbit la telefon isi amintea ca Roxana e un copil ager si cu personalitate . Mie tanti mi se pare o sensibila si o finuta, sper sa reziste fizic la Roxi, care daca este bagata in seama si are cu cine se juca este cel mai cuminte copil din lume. Mai greu este cand iesim afara ca o tin destul de mult in brate mai ales cand ne intoarcem spre casa din parc, o cam dor picioarele si eu nu o vad pe bona in stare sa o care in brate atata drum.
Voi mai iesiti cu carucioarele afara? Noi, de cand a dat frigul am pus "carucioru-n cui", si ne descurcam cum putem, in sensul ca am niste bicepsi.....
In rest, toate bune, canini pe drum, mofturi la masa dar noaptea doarme destul de bine iar ziua baga 3 ore de somn pe putin. Am timp sa fac curatenie si mancare dar eu stau pe net, asa ca
pupici
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
scumpik_lui spune:
PROBA: segheia o pauzaste.... sa inteleg cum vine asta
scumpik_lui spune:
abia acum am inteles care-i faza cu "s e g h e m u i e s t e ", ca nu am inteles de ce scrisese Eloise data trecuta chestia aia fara inteles, apoi de cotectase , acum am inteles
scumpik_lui spune:
lexi stiu ca Sephora sau Susa puneau filmuletele pe site-ul asta www.dropshots.com. Incearca si aici
lilina spune:
am venit de afara, am luat o gura de aer, e chiar frumos, e soare, dar inca destul de rece. am mai achizionat o caciulitza (nu stiu ce boala o fi si asta a mea cu caciulile, ca are copilu' vreo 15, dar sigur unele nu-i mai vin)
mie nu mi-e frica de echo ci de rezultat. nu as suporta vreo veste proasta. noi l-am mai dus la echo, cand era mai micut. dupa operatia de hernie, ne-a spus peditra sa-i facem echo abdominala ca sa stam noi linistiti. Vlad a stat foarte cuminte atunci, dar era si f.micut. Acum daca ar fi sa-l sedeze!!! nu stiu ce sa zic, n-as fi de acord
mamiLili, eloise
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe