Comori de nov-dec 04(171)
Raspunsuri - Pagina 19
try spune:
Mei, sa-i fie de bine amirei cercelusii. Imi place ce botoasa si falcoasa e.
Fulgule, mi-e dor de constantza ta pe-aici. Intri din ce in ce mai rar .
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by danette
Vaaai ce dragutza e domnisorica Amira!
La multe luni inainte!
Ce praji ai facut?
Iar printul asta de-aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2266905370088512827mWsIDm
e fermecator!
Am facut un alt fel de tiramisu
Multumim de urari!
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
Miha, ce bucalatura scumpa e Amira...de fapt, nu e de mirare daca mananca la carciuma pe de-a moaca.... sa fie sanatoasa, ca frumoasa este!
Multumim! Si Andreei si lui Try.
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
paxela spune:
sa aveti o primavara calda , lipsita de griji , si fiecare floare care rasare sa va lumineze sufeletulLa multi ani! mamici si domnisoare
am vazut-o pe printesica Amira , e o dulceata, la cat mai multe lunisoare sanatoasa si fericita
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
Otiliav spune:
Va trimitem si noi un si multe sa se faca primavara. Sa aveti o zi frumoasa!
Saptamana trecuta am primit si noi martisor de la o doamna de aici, le-a facut ea snur si partea metalica a gasit diverse modele la un magazin de artizanat, si a fost o surpriza tare placuta
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Otiliav spune:
Am pus Poze din februarie, la sfarsit veti sigur!
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Am pus Poze din februarie, la sfarsit veti sigur!
Pupam Anuta scumpa si obosita.
O primavara minunata tuturor!
fulguletz spune:
la noi e o furtuna cum rar am mai vazut...intr-o ora a plouat, a nins, a iesit soarele si vant de te ia pe sus...Dimineata a tunat si fulgerat. ca la nebuni. Nu mi-am ales baba azi, desi mi s-ar potrivi
otilico, hihi...la cat s-a concentrat fi-ta sa nu depaseasca conturul la colorat cred si eu ca a obosit si adormit
si eu va urez o primavara cu impliniri, indiferent de ce natura or fi ele
mamica de David haiducu(1 dec. 04)
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...[/font=Comic Sans MS]
cand viatza iti ofera piscoturi de sampanie, fa-ti tiramisu sau un altfel de tiramisu
si lista poate continua...
sa inteleg ca tiramisu-ul tau e martisorul pt noi?
daca e asa ... si vine bitsone de la sala de forta lihnita de foame si care mai e si la cura de slabire(satula de cepele degerate pe care le mananca) sa vedem atunci ce te facii miha
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
sa inteleg ca tiramisu-ul tau e martisorul pt noi?
daca e asa ... si vine bitsone de la sala de forta lihnita de foame si care mai e si la cura de slabire(satula de cepele degerate pe care le mananca) sa vedem atunci ce te facii miha
Aoleuuu...pai atunci ma'c repede sa fac o poza la prajitura ce-am facut-o azi ,ca tortul de aseara l-am papat cu nanuta