Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 21
cecilia L spune:
Ati scris atat de mult, iar eu am citit in n reprize ca nu mai stiu ce si cui tb sa raspund, asa ca azi ma abtin de la orice raspuns.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
veroboroda spune:
Fetelor, ma doare burta de ras, ascult farsele de pe Radio 21....E bestial Buzdugan
Fug sa o pregatesc pe Bianca de nani
Pupici
Mami de bebe Bianca
rodicamaries spune:
sunteti niste scumpe...ma bucur ca cineva ma intelege... o sa incerc sa trec peste faza asta...
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
luy spune:
veroboroda, iti vand un pont pt tati de nasturel : sa inceapa inca de acum sa puna bani deoparte pentru pusca
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
cecilia L spune:
quote:
Originally posted by aniast72quote:
Originally posted by cecilia L
....adica Vladimir are prioritate pt ca a stat langa ea???????????nu se pune asta.....asa ca suntem pe faza.
Acu', fie vorba intre noi, noi am venit putin mai tarziu si daca n-am vazut nici o miscare din partea lui Cristisor, ne-am permis sa ne uitam la Rebecuta...
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
noi nu suntem suparati, avem suficient timp, toate la vremea lor. In ce o priveste pe Rebecuta e o dulce si merita sa fie admirata de toti baietii, iar baietii nostri de toate fetitele, asa ca .....
poze
cecilia L spune:
Nu stiu daca mai intru, piciul meu nu vrea sa pape si nici sa doarma, azi a plans aproape toata ziua, asa ca merg sa-l salvez pe tati....pacat ca nu produce lapte....hihi.
noapte buna.
poze
luy spune:
Ana, mamica de iepurasi , drum bun ! Mi-a parut tare bine ca ne-am cunoscut "pe viu", ai vazut ca si printzesa mea te-a placut imediat si ce-ti mai zambea cu gura pana la urechi, ba chiar te mangaia Eu m-am convins ca pozele cu Vladutz nu sunt trucate , chiar are ochii aia albaaaaaastri
bebeka spune:
Ups!Cum a putut sa-mi scape ca Vladi are o decapotabila asa frumoasa?
Rebecuta s-a emotionat asa tare din cauza dedicatiei lui Vladimir ca de-abia a adormit in seara asta.
O urmez si eu acusic dar am savurat niste spaghete pregatite de mine,direct din oala.Si maine iar imi fac reprosuri ca nu slabesc!Si bineinteles ca maine voi manca niste napolitane ,nu de alta dar din cauza supararii imi scade glicemia
In orice caz pana cand voi fi soacra mica sper sa slabesc si sa dau bine.
Noapte buna tuturor!
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
luy spune:
Alo, Vulturul, receptie ! Aici Cotzofana, receptie ! Am nevoie de capitol nou !