Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
veroboroda spune:
Vazut poze de la intalneala! Ce de bebici frumosi si mamici mandre....Imi pare tare rau ca eu nu prea am cu cine sa ma intalnesc. Am vazut ca se dezbate iar subiectul legat de dermatita
atopica.Si noi avem ceva probleme, numai pe obrajori, pe unul mai mult decat pe celalalt si sunt tare necajita. I-am dat si eu cateva zile cu un unguent indicat de dr noastra dermesone se cheama, dar am dat f putin si cu strangere de inima ptr are cortizon.Cat timp i-am dat i-a disparut, dupa ce nu am mai dat a aparut din nou. Are obrajorii asa asprii.. Am tot citit despre trixera si atoderm sau o crema de la mustella nu mai tin minte cum se cheama. O sa incercam si noi sa vedem daca dau vreun rezultat. Oricum m inteles ca ideea principala e sa fie pielea cat mai hidratata.
Pupici
Mami de bebe Bianca
http://www.flickr.com/photos/nasturel/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andries/Andries.jpg)
Andries spune:
Bon jour!!
Pai ca sa spun si eu ca am citit de la cap 78 (mai am restante 74, 75, 76 si 77) pana aici si m-am umflat de ras cand am auzit-o pe Rox cu doua ferestre...mooorrr...
Piciulika iti urez sa-ti iasa botezul asa cum trebuie si cum va doriti voi. Noi vom avea botez pe 9 martie.
Simona hai sa-ti povestesc ce accident am facut eu acum 8 ani, mergeam cu rabla de dacie 1300 din 77 pe soseaua uda, 80 la ora noaptea, in adunatii copaceni la o curba stransa am iesit in decor, ma duceam drept intr-un gard de beton (din ala din placi), masina acvaplana, in ultimile secunde am tras brusc frana de mana si m-am facut mica in scaun, masina s-a intors 180 de grade si am intrat cu fundul ei in gard, s-a daramat gardul, masina nu mai avea portbagaj si lonjeroanele erau rupte, eu am reusit sa ma gheia o pauzasc suficient in scaun cat sa nu-mi rup gatul (masina n-avea tetiere) dar am dat cu capul de stalp si m-a durut capul vreo doua saptamani, 6 LUNI am visat gardul ala cum se apropia de mine (ca intr-un film il vedeam, cadru cu cadru) si ma trezeam transpirata toata...
Cine zicea ca face sex mai bine, mai palpitant si mai satisfacator?? Si noi, si noi...
Magda draga nu mai fa n-spe mii de ecografii ca o sa le visezi si tu noaptea...lasa fata in pace!
andrruzza draga mea, n-am stiut ca alaptezi ca nu-ti mai spuneam de lapte cald...
Sabina balerina...Victor a vazut-o pe Sofia in poze si ma bazaie ca vrea la Busteni...
am inteles eu gresit sau a dat Annisia de veste? Ma bucura revenirea, ar insemna si mai multe capitole de citit ...si asa nu apuc eu...hi hi.
luy ochioasa nu sta in scoica!! nici eu n-as sta!
Urmy succes la invatat!!
Carpatina mereu pe faza frate...dac-as avea asa o sefa ar fi vai de fundu' meu!
Betty te-am vazut, te-am vazut! Acu' mi-a picat fisa ca noi doua am lucrat la aceeasi firma candva te invidiez pentru bb Mario cat e el de mare!! Las' ca scapi tu de alaptat o data si o data!!
Teo sa-ti fie de bine tunsoarea noua si culoarea!! Acum te vad. Si ce elegant e fi-tu!
Mandarinutza si Cecilia inca o data va felicit pentru dintii odraslelor!!
Maria sanatate multa Teutei!!
ia sa postez eu aici ...mai scriu si dupa, da' ce ma fac daca pierd "epistola" ca eu nu lucru la 2 ferestri!
Andries
Andries spune:
papanash l-am vizionat pe andrei...absolut mortal, am ras o gramada!! Sa-ti traiasca!!
afibebe bravo pentru linguritza!!
andreea trebuie sa perseverezi si poate se dezvata de trezit noaptea!!
gema...imi pare atat de rau! dar trebuie, trebuie sa priviti jumatatea plina a paharului, intotdeauna e loc de optimism!! stii cum spun doctorii? "atitudinea si psihicul pacientului reprezinta jumatate de tratament", sa dea Domnul sa reuseasca operatia si sa traiti multi ani impreuna!! e o boala crunta si parsiva, dar exista si victorii!!
Andries
Andries spune:
bre.. va las ca trebuie sa-i fac bagajul lui husband, il mut de-acasa!! m-a sunat ca ii e rau, are febra!! asta se intampla o data la 3 ani! deci ...e naspa de naspa, sper numai gripa sa nu fie, ca el viroze nu prea agatza, ce naiba o fi luat??
si pe urma ma duc sa-mi iau plodul de la gradi!! azi am treaba multa se pare ...
Andries
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carpatina/carpatina.jpg)
carpatina spune:
quote:
Yaia a scris:
Si da, am observat si eu ca de ceva vreme duamna Carpatina nu te mai baga in seama
Mahh.. ce de strambe bagiiii! Pai e frumos?
![](sm.gif)
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/papanash/papanash.jpg)
papanash spune:
nu v-am zis ce-am visat: ii luasem lui andrei o masinuta jumbo meseriasa ( am vazut aici ), da' el era mai maricel, era pe-afara cu ea, si eu in casa. Si ma striga un pusti: mamaluandrei, mamaluandrei, Andrei nu vrea sa-mi dea si mie masinuta 5 minute, da; io i-am dat napolitana!!!
si asa m-am trezit, incurcata si grabita de fie-miu care solicita imediat laptic. Incurcata de vis ca nu stiu ce vrea baiatul mai mult: napolitana ( parca nu i-as da....) sau sa-i iau masinuta....
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
kriss79 spune:
Betty, imi cer scuze..bineinteles ca l-am remarcat si pe Mario, veteranul grupei!era putin suparici micutul..poate vroia si el paste..am obs ca toate ati luat paste..sau cele mai multe
s-ar putea sa va mai fi sarit..imi cer scuze, nu a fost cu intentie!
Rox, multa sanatate!
Piciulika, spor la pregatiri si distractie placuta la botez, sa iasa asa cum va doriti!
Avem 3 luni!!
Cristina
![](mamica.gif)
melaniatud spune:
Cat de mult ati scris de cand am poapat si ne-am plimbat noi???
F bine F bine mamicilor!!!