Fulguleti de nov-dec 2006 (152)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dandusa,
Cred ca o comedie de top (pt mine)e "crime spree"..dar simt io ca ti-ar trebui una romantica (mai ales cu valentin asta) asa ca incearca "Just like heaven" sau "no reservations".
Scaun de masina ieftin si noi vrem pt ca merge din an in pasti cu masina)- si am vazut la baby care cu 2600 si cu o husa chiar mai buna decat la chicco.Eu cunosc o tipa care coase si la vara o voi ruga sa imi faca o husa din bumbac si gata.
Ia de-aici un umar pe care sa plangi ,daca ai nevoie.

ktrinel,Teutz,
La Mihaita nu se descuameaza pielea,dar mi se pare ca ultimele 2 degete ii stau stramb...asa pe o parte spre interior,nu stiu cum.
Am uitat sa ii arat pediatrei.

Dia,
Si voi?Eu efectiv nu ma mai inteleg de nici o culoare cu el...scapa o jucarie jos incepe sa planga,se impiedica,plange..asa cu ciuda ,parca..seara nu se poate sa treaca fara concert.Aseara am crezut ca ramane fara aer de plans, ca nu i-am dat pasta de dinti..si altadata nu facea asa... sper sa fie dintii.

Dianocica,
Pai in 2 saptamani ati scapat...
D cred ca e cel mai dintos fulgulet!

Aelita,
Ce-am mai ras...dar parca il vedeam pe mihaita..zau..aceleasi miscari si expresii...cotrobait in geanta.bagat prin locurile cele mai stramte..
o data s-a bagat intre frigider si perete si nu-l mai puteam scoate..nu-i mai iesea capul.

Adinazot,
perseverenta alessia! Bravo!
Dianarus,
Eu cred ca clacam nervos..cu atatea.vorba dandusei...
Refacere rapida!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

La noi o fii ce vrea Dumnezeu. Am pofte, calduri parca, mai ma doare cate-un rinichii, a venit un frig deodata aici cu niste vanturi jenante. Paco zice ca ma doare de la frig, ca umblu cu rinichii goi, mami zice ca daca ar fii dureri de avort nu m-ar durea intr-o parte ci in mijlocul burtii. La urgente mi-au spus ca-i normal sa am dureri ca la ciclu pana pe la vreo 3 luni. Oricum nu ma doare tot timpul. ieri cam 15 minute spatele in 2 reprize si cam 2-3 minute intepaturi in ovarul stang.

Ne-am facut clienti la clinica privata merg saptamana viitoare si repetam eco. ce-o fi o fi...altceva nu pot face. mi-am luat utrogestan 100mg, si-mi pun seara cate una vaginal. Scurgerile-s foarte putine dar sunt, si sunt maronii, ca la implantare, dar nu-i cam tarziu sa fie implantare?
Daca sacul e gol, tre sa ma internez de pe-o zi pe alta pt chiuretaj. Se face cu anestezie generala, dar cica trebuie sa dilat, ca sa elimini sacul.
Medicul de familie mi-a zis ca poate uterul meu e putin inclinat si d'aia am niscaiva scurgeri. Mi-a zis doar repaus, si sa nu-mi fac probleme daca-s numai pete maronii.Pana pe la 10-12 saptamani, cand fetul creste si apasa-n jos, si se repozitioneaza uterul bine...nu stiu ce sa mai cred...

Dianarus... ioi, ca sa vezi cum se simt copii nostri cand fac enteroviroza, saracutii! insanatorise grabnica! ah, si treci pe orez cu morcovi

Dbunny 6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/photo_gallery.asp?action=displayimage&photo=3857&loc=/userphoto/Pdelia/DSC00507%5B1%5D%2EJPG
- ce bucle dle!

Porumbita,
Felcitari!-mi-au dat lacrimile la mesajul tau!
Dbunny,
Sa fie cum iti doresti tu!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

7 intrebari despre sarcina

Daca barbatul meu poarta boxeri si nu slip, sunt sanse mai mari sa raman insarcinata?
Sansele cele mai mari le ai daca sotul tau nu poarta nimic.

Si eu si sotul meu aratam foarte bine. Sunt sigura ca si copilul meu va fi frumos si as vrea sa apara in reclame. Cui ma pot adresa in acest sens?
Psihologului tau!

O sa imi iubesc catelul mai putin dupa ce voi naste?
Nu, dar s-ar putea sa te calce pe nervi sotul.

Poate sexul, in ultimile luni de sarcina sa provoace travaliul?
Doar daca sexul e intre sotul tau si o alta femeie.

E important sa fiu alaturi de sotia mea atunci cand naste?
Nu, atata vreme cat temenul de "pensie alimentara" nu te sperie.

Nasterea poate provoca hemoroizi?
Nasterea poate fi folosita ca si cauza pentru orice problema pe care o ai.

Sotia mea a nascut saptamana trecuta. Cand isi va reveni?
Cand copilul va termina facultatea..

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Laura13
Poate sexul, in ultimile luni de sarcina sa provoace travaliul?
Doar daca sexul e intre sotul tau si o alta femeie.

E important sa fiu alaturi de sotia mea atunci cand naste?
Nu, atata vreme cat temenul de "pensie alimentara" nu te sperie.

Tare

Dbunny 6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Acum vad ca David si-a pus amprenta asupra ultimei mele postari

Yagmur, imi pare tare rau ca s-a inrautatit situatia la job, nu-ti lipsea asa ceva, dar nimic nu e intamplator in viata...poate e imboldul necesar sa-ti cauti o slujba care sa te satisfaca pe deplin. Sanatate micutului Luchita!!
Atudor, bine ai revenit! Ma bucur ca Mihai se simte mai bine.
Dandusa, imi pare atat de rau cand te aud trista...sper sa treaca perioada asta dificila si sa nu mai simti durere. Noi suntem aici, da??
Lavinia, si mie mi-a fost dor de tine, de voi...
deny, si tu in butoi?? Hopa sus!!
Raluca-u, multa sanatate!!!
Adinazot, Aelita, le-am vazut pe fetitele voastre frumoase

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
trec printr-o perioada f dificila...,mi-e greu sa vb despre asta cu voi pentru ca ma doare f tare...,poate deaia imi doresc ca macar aici unde intru doar sa ma relaxez,sa vb despre comorile noastre...,imi doresc sa fie liniste si pace...

dandusa: offf..tare imi pare rau...e groaznic sa doara rau....stiu..dartu esti puternica si " stralucesi de fericitre" de obicei...asa k nu lasa nimic sa iti ia stralucirea..
Uite ..poate te mai alina cumva...

Dianarus:gripa??poate n-o fi chiar gripa k e rau pentru cei mici...Multa santate !

Aelita scumpica foc.....

Madalina26
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

laura, merci,

lavinia, nu clachez ca am ajutor. de ieri sta mama/sotul cu ei. eu abia ajung pana la buda si inapoi. ce pana mea pot face?!

dbunny, da, e nasol de tot ce simt ei cand sunt bolnavi. acum mi-am dat seama de o chestie. vine mama si ma intreaba daca sa imi aduca ciorba cu nu stiu ce sau piure cu nu stiu ce. la care reactia mea instinctiva a fost de . cu cata greata ma uit eu la mancare acum... ei bine, pun pariu ca asta simte si puiul meu cand e bolnav iar eu ma plimb dupa el cu lingurita... e asa de greu de 'citit' un copil, fie el sanatos sau bolnav... e asa greu de gasit un echilibru intre a accepta si a avea rabdare sa nu manance nimic si a-i asigura un minim necesar pt hidratare si medicatie (eu clar exclud posibilitatea unei medicatii pe stomacul gol).

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Sunt si eu pe-aici, dar nu mai reusesc, din pacate, sa va prind din urma... Tot timpul intervine cate ceva si nu pot intra pe net...
In schimb ma tot muncesc sa recuperez.
Va pup pe toate si pe toti copiii!!!

Revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Aka, la multi ani! (scuze pt intarziere...)

Mergi la inceput