Strumfi de iulie-august 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

fetele dragi care ne-au admirat pozele.
anya nu ma plang ca sunt grasa (mai am de dat jos vreo 3 kg ca sa-mi vina vechile haine) dar am burta si celuluita si vad ca nu scap de ele fara miscare. si eu sunt interesata de un tratament homeopat. o sa-ti trimit un pm.
gabrielabv . e greu de raspuns la intrebarea ta. fiecare copil e unic. alex radea foarte mult. andra e mai seriaosa, e foarte incapatanata. imi place ca se iubesc foarte mult. daca il cert pe alex andra plange. el cum vine de la gradi e langa ea. imi sunt tare dragi. uneori stau si ma gandesc cum ar fi daca asi mai avea un bb.
dar ma bucur ca pot sa o imbrac in rochita. asa mult imi plac rochitele incat si pe alex l-am pozat intr-o rochita cumparata pt a fi facuta cadou unei fetite.

felicitari strumfilor cu dintisori. la noi inca nu au aparut. cred ca mai am de asteptat.
vivela imi plac tare mult adidasii. vreau si eu dar nu am timp sa fac. si mai am si masina de cusut . la alex am facut si eu ceva papucei, pijama, lenjerie la patut. acum nimic.

cu intarziere spun si eu "la multi ani!" pt adelise .

mai aveam ceva de spus dar plange andra. poate intru mai tarziu.
va pup

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

vivela, m-ai innebunit cu pantofiorii aia. Cred ca o sa-mi cumpar masina de cusut si ma apuc de croitorie, numa' ca asta se va intampla la vara si deci imi voi face debutul in lumea modei confectionand sandalewww.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

valen . Eu cred ca daca aveam o fetita, deja avea pana acum croite cateva rochite pt primavara si vara. Asa, posibilitatile sunt limitate ...

Si acum, www.youtube.com/watch?v=uSb8J2noHXM" target="_blank"> dedicatie de la mine pt toate mamele posesoare de stumfi si strumfite, fara numar, fara numar... .

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you can or you can't,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Ai dreptate Gabriela. Primavara trecuta mi-am dorit si eu sa confectionez o rochita pt. Sarah (imagineaza-ti ca am copilarit langa masina de cusut, mama fiind croitoreasa)doar ca sotului i s-a parut ciudat sa ma apuc de asa ceva si am abandonat ideea (poate nici eu nu mi-am dorit cu adevarat). Acum insa, pentru ca am (oarecum) mai mult timp liber, poate o sa ma gandesc serios sa-mi pun imaginatia la treaba.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Valen, sotul meu tolereaza bine activitatea asta, mai ales ca a fost si el de cateva ori in postura de "beneficiar".
Eu nu fac lucrurile astea pt ca nu am ce face (am o gramada de carti necitite si multe filme bune adunate nevazute), dar in modul acesta imi pun creativitatea la lucru. In munca mea am nevoie sa fiu f imaginativa si acum, luand pauza asta cu bebe, ii duc dorul. In plus, mi se pare si "munca" de mamica mai placuta.

Noi avem un dinte care da sa iasa... probabil pana la sfarsitul saptamanii ne inscriem in clubul dintzosilor. Pana atunci, stam in anticamera maraitzilor .

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you can or you can't,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

Vivela eu cred ca poti sa-i faci lui David si hainute , adica pantaloni, vestute colorate si altele. Eu i-am dat comanda la soacramea pentru Dragos, ca ea e croitoreasa de profesie si coase repede si fain. Asa ca iti doresc spor de pe acum ca vad ca-ti place sa faci lucrusoare. Frumoasa melodie

Azi Medeea nu a mancat nici fructul nici pireul, am incercat sa-i dau supa strecurata si a acceptat-o numai cu lingurita, dar cand i-am luat babetica era leoarca rau. Asa ca nu cred ca a inghitit prea mult, plus ca da din maini si din picioare ca mi-a zburat mancarea in toate partile si i-a intrat si supa pe nas. Dar maine e o noua zi

am gasit carnetelul pe care l-am avut la Dragos si am descoperit ca lui i-am introdus sucurile si mancarica de pe la 3 luni, la 5 deja i-am dat carnita, spanac cu usturoi si cate si mai cate. Am uitat de toate astea, vai ca ma lasa neuronii
Asa ca ce sa mai spun Oana de sfaturi, ca uite cum se schimba modul de crestere a sugarilor si de atunci au trecut doar 6 ani
Si eu l-am pus pe D in premergator si a fost ok, a mers in 4 labe cu o viteza uluitoare iar la 9 luni deja a facut primii pasi singur
Acum cand sunt atate mijloace de informare eu cred ca trebuie sa ne gandim bine inainte sa facem ceva, ca am gasit atatea sfaturi contradictorii incat uneori mai fac cum ma taie capul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

uau, ce de fete cu initiativa creatoare pe aci! papucei, adidasi, lenjerii de pat. mai voi ma faceti sa ma simt prost! sau proasta!hehehe. bravo voua ca va pricepeti. sotu a venit aseara cu o pereche de pantaloni sa-i scurtez si iam zis: pas!
Simo greu tare cu putza lui bebe! eu tot nu sunt lamurita. trebuie sa-i "belesc" putza lui bebe? asta inseamna decalotare? adica trag inapoi de pielicica? of, pana mea , ce tuta sunt! nik nu stiu!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Nu vreau sa fiu prost inteleasa. nu impotriva celor care dau sfaturi sunt. Si nici a celor care povestesc ce anume fac, cum procedeaza. e normal sa fie asa. De asta suntem pe un forum, sa discutam. Si, cum pentru libertatea de exprimare militez oricand, nu as putea fi neintelegatoare cu cele care isi spun puntul de vedere. Am vrut doar sa atrag atentia, mai degraba, celor care sunt tentate sa asculte primul sfat Uite...suntem multe (putin sau mai mult) disperate ca bb nu papa. Ce usor e sa punem repede putina sare in piure, nu?! Ca - vorba ta - daca la alte case merge...

Gabi, esti dintre cele intelepte care se informeaza. Bravo tie. Si...hai sa fim toate la fel, nu?!
alina.a, ba te asteptam cu sfaturi. Cat mai des.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

redai, nu vreau in nici un caz sa intretin polemica, dar daca citesti mesajul de mai sus o sa vezi ca ghinetz n-a incercat decat sa tempereze potentiala prima reactie a unor mamici de a incerca ce ai incercat tu, fara ca ele sa aiba aceleasi motive ca tine pentru a o face, doar din dorinta de a-si vedea puii ca mananca mai bine. Tentatia este mare, pentru ca este exasperant uneori sa vezi ca puiul tau refuza mancarea sistematic. Nu vreau sa te simti judecata, vreau doar sa intelegi ca nu ai de ce sa te superi. Toate mamicile sunt libere sa isi exprime parerile, suntem aici sa vedem mai multe modalitati de a trata aceeasi problema si a o alege pe cea pe care o consideram cea mai buna pentru copiii nostri, in cunostinta de cauza.

Mami de Dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

diana constipatia o recunosti prin prezenta scaunelor uscate, dure, copilul e agitat si se screme dureros iar dupa fiecare scaun in loc sa fie fericit plange semn ca mai are scaun dar nu poate elimina.la elisa au fost groaznice primele saptamani de diversificare...parca facea fan proaspat cosit zau...

na ca iar s-au iscat discutii si e pacat.ma bucur ca mai discutam despre kg ,acolo nimeni nu se supara suntem doua tabere delimitate clar: grase si slabe.daca discutam de copii "ne luam de par",unele isi iau jucariile si pleaca,se pierde esenta,nimeni nu da sfaturi decat pentru binele copiilor.

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mychydutza

uau, ce de fete cu initiativa creatoare pe aci! papucei, adidasi, lenjerii de pat. mai voi ma faceti sa ma simt prost! sau proasta!hehehe. bravo voua ca va pricepeti. sotu a venit aseara cu o pereche de pantaloni sa-i scurtez si iam zis: pas!
Simo greu tare cu putza lui bebe! eu tot nu sunt lamurita. trebuie sa-i "belesc" putza lui bebe? asta inseamna decalotare? adica trag inapoi de pielicica? of, pana mea , ce tuta sunt! nik nu stiu!

*mihaela*

Iti raspund eu pana vede Simo.

(dex) a DECALOTÁ vb. I. tr. (Med.) 1. A descoperi membrul viril prin darea înapoi a prepu#355;ului.

Cu alte cuvinte, e ce ai zis tu.

Mergi la inceput