Strumfi de iulie-august 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Oana, ce baieti frumosi.
nikole, tot acolo ajungi chiar daca o iei mai domol: cred ca in maxim o luna o sa adoarma singur, si fara sa-l auzi plingind atita; totul e sa te tii de plan.
Claudia, succes miine la serviciu.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Ioana, mi-au dat lacrimile la poza ASTA...si n-as putea spune exact de ce pentru ca ai doua fetite superbe, perfecte si pozele sunt una mai reusite decat cealalta, dar ceva din acea poza m-a emotionat profund...

sa nu credeti ca-s vreo habotnica in ale religiei, dar... cu fiecare fotografie pe care o privesc cu strumfii nostri, sau orice alt copil, imi intaresc comvingerea ca D-zeu mai tine lumea asta pentru copii...vin atat de frumosi , curati si perfecti pe lume...si ma gandesc ca prin ei Cineva acolo Sus ne spune cat de mult ne iubeste...probabil infinit mai mult decat ne iubim noi puii...

Claucia, multumesc...am admirat-o si pe Alessia, e atat de frumoasa si...ganditoare AICI...
si mi-au placut foarte mult pozele cu voi, sunteti o familie frumoasa...chiar m-am delectat privindu-va si ma gandeam ce mult mi-as dori sa evadez si eu cu al meu undeva intr-un spa, la munte, sa resppir aer rece de sa ma doara plamanii si sa ma balaces intr-o apa termala undeva in creerul muntelui...si al meu sa stea cu Albastrel in timpul asta...

Cristina, sunt inebunita dupa pozele voastra, decorul, e perfect, iar voi doua...sunteti una si aceeasi.Cuvintele nu pot descrie cat de frumoase sunteti voi...impreuna!

Mychy, ce face puiutul tau?a papat azi un pic??

Am scos si eu la imprimanta tiparul oferit de Gabi(Vivela).Vreau sa-i fac lui Albastrel papucei...nu vor iesi atat de frumosi precum ai Gabitzei, da nu-i bai...mami ii va coase la mana cu muuulta dragoste!

Mai bantuiesc nitel forumul si merg la somn ... pentru voi toate!

Nikole,mami lui albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Gata www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">"Jurnal de Matei"

Va multumesc pentru idee

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
Let your kids paint on the wall!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Ioana, mi-a dat Nikole ocazia cu mesajul de mai sus, sa iti admir inca o data comorile. Poza asta mi s-a parut f haioasa (adevarata dragoste de sora), si l-a facut pe David sa exclame: E-TE-TE .

Nikole, spor la lucru. Asa este, nu conteaza produsul finit, estetica, ci cel mai important este ca inglobeaza si pastreaza in el, peste timp, o ora sau doua din dragostea pe care o traim acum .

Cristina26, Simo, multumim pentru cuvintele frumoase din Jurnal .

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you can or you can't,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ma faceti sa visez cu ochii deschisi sa o mangai pe alma si sa adoarma. ea plange si marsaluind prin casa cu ea in brate. ce e aia sa taca daca o mangai? ce e aia sa adoarma singura? nu exista! ce e aia sa doarma noaptea cu doar 2 treziri?

si sa se joace singura doar cu mine in camera? ar fi tot ce imi doresc!!!!

ioana, multumesc la fel!

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ghinetz pt iaurt mi-am luat o oala de lut, ca se face mult mai bun. fierb laptele bine , bine asa vreo 10 min la foc mic, dupa care iau cateva linguri de iaurt din comert si ung bine oala de lut( pe dinauntru-hi, hi,hi), las laptele un pic sa se raceasca si il pun in oala de lut. pun ceva desupra si o invelesc intr-un prosop sa se mentina calda. iese un iaurt "erste klasse".
nikole draga mea, astazi andreiutz a mancat tot piureu de cartof si morcov cu branzica. a predominat cartofu ca se pare ca nu-i place morcovu. asta dupa ce ieri m-a tratat cu fundu. maine ma astept iar la un refuz , ca vad ca o zi e ok, alta nu. asa ca.....suntem inaintati in diversificare pana la genunchiul booastei! asa cum ziceai si tu, trebuie sa avem speranta!
petra nici eu nu-mi imaginez cum as putea sa-mi adorm strumfu mangaindu-l . cred ca ar urla pana s-ar invinetzi. el numai atasat de tzatzica poate adormi. si acum ma gandesc la nicole, cat de greu trebuie sa-i fie ca sa-l dezvetze de naravu asta! of , fata draga, o sa treaca si asta!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

fetelor care va primiti indemnizatie pe card, vedeti ca cica astia au facut nush ce tampenie informatica si luna asta a venit la majoritatea mamicilor din bucuresti prin POSTA! eu ma tot cautam pe card(e prima luna de indemnizatie) si cand colo a venit postasu la soacramea -ca acolo am inca buletinu! shit,shit, shit!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

buna fetele, intru si eu cu intarziere sa va spun ca am ajuns la 66 kg, daca mai actualizeaza cineva listuta

reducerea se datoreaza unei saptamani cam cu stres la serviciu si bebeului bogdan andrei (7 luni azi) care desi doarme noptile, face pauze dese si scurte

de abdomene nu putea fi vorba ca nu am apucat, o sa incerc sa citesc din urma, vad ca vorbiti de iaurturi asa ca mi-am notat si eu ideea cu oala de lut, asa cum facea si bunica mea la tara la botosani

va pup pe toate si va multumesc ca sunteti aici!

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna seara la toate mamicile de bebici frumosi!

ma bucur ca ne-ati felicitat si pe noi ieri, ca v-ati adus aminte ca 13 iulie 2007 a fost o zi prolifica si mai ales ca ne-ati nominalizat si pe noi.

multumim frumos de urari si urez si eu tuturor bebelusilor care au implinit ieri 7 luni; felicit in special pe Mara de AndraZ si pe Matei de BBPuck, colega mea de departament din reanimare la maternitate ; mai da pe la noi, draga BBPuck, si mai zi-ne ce iti face flacauasul.

si-apoi va mai dau de stire ca azi am facut prima febra insotita de voma din cauze diverse (rosu in gat - cu toate ca nu are nici un alt simptom de raceala - alimentatie nepotrivita - nu va zic ce aliment ca o sa dati cu rosii in mine! sau prostia mamei! adica a mea... dar despre prostia mea prefer sa nu vb... cert e ca am tras azi ceva sperieturi impreuna!)

sanatate!!!! ca-i mai buna decat toate!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

va multumim pentru gandurile frumoase scrise in jurnal

si pentru ca azi e cu www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/2264689863/" target="_blank">inimi, alegeti dupa pofta

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

felicitari pt.creativitate in primul rand!
ideea ti-o venit asa ca o venit si mister valentinu' au ba?
las' ca te spui io lu' feras ca il iubesti conform cu calendarul
el ce-a zis? is bune cookies-urile? ca mie tare-mi miros a scortisoara si draga-draga!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput