Nou stil de viatza (179)
Raspunsuri - Pagina 19
Tzuni spune:
Roxa-boxa da, ma bag, cum sa nu?
Poate ne vedem la un loc de joaca pt copii - d-ala amenaat special, unde ei se joaca sub supraveghere si noi bem cafele si barfim. E o sugestie....
Care esti din Buc si vrei sa te vezi cu noi? 

Gusta, hai nu fi trista in ziua in care ti-am facut asa declaratii frumoase! Sau esti trista ca te-am pus la menaj? Las ac io duc gunoiul si fac paturile dimineata. E ok?
Tzuni
mic si drag si scump si MARIA
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by liris
neata!
azi am dormit (m-a lasat fi-miu) pina la 8.30.
uha!
Norocoaso!
Si zici ca vrei si tu niste zapada
. Pai da-mi adresa c-a nins la noi toata noaptea. Deja se plangeau la radio ca nu mai au unde sa depoziteze zapada stransa din ninsorile precedente ... Sa le zic s-o trimita la tine? ZIETGEIST
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
mihuta spune:
tlaura, sa raspund pe rand : sotul e roman, eu la fel, la Istanbul am ajuns cu job-ul, iubim Turcia si mergem in Istanbul macar o data pe an. Recunosc ca in afara de Istanbul nu m-am omorat dupa nici un alt oras, dar am auzit ca Izmir-ul are o faleza superba. Branza de la tarani e excelenta (incearca si abhaza peynir, o branza absolut delicioasa) dar mult mai grasa (ca de aia e si mai buna)...
Eu nu raportez ce-am mancat, dar raportez ce n-am mancat
: covrigi cu susan deliciosi de la patiseria din colt, rulouri cu branza de la o alta patiserie pe langa care am trecut (din fericire cu masina) in drum spre dentist, chec cumparat de sot...si cam atat.
mami de Sophia
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Eu nu raportez ce-am mancat, dar raportez ce n-am mancat:
Ce smechera esti tu!
ZIETGEIST
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
CRISCOSTY spune:
Cuscra, ce-i cu starea asta pe capul tau? Ia vezi ca scot eu bata, asta este destul de buna?
Nu vrei sa scapi odata de kg astea in plus si sa castigam concursul, sa mergem la un salon de cosmetica, ceva? Cat despre tusea Marei, nu stiu ce sa zic, dar poate Zuzi are dreptate.
Laura de ce vrei sa te retragi din concurs? Hai ca poate te razgandesti
Delia bafta maine la examen
Eftimie ce ai facut la interviu? Of, ce visez si eu sa-mi schimb locul de munca, m-am inscris la un curs de inspector de resurse umane, vreau sa fac si altceva.
Carmen ce fac baietii?
Zuzi esti la servici? Ce face Isabella?
Pup toate fetele
ma duc sa pedalez....Tzuni pot sa vin la tine, a trecut pericolul?![]()
Crys si Dany
Tzuni spune:
Criscosty spre mine e ok dac-o iei! Sper Iasi nu stiu daca e bine sa te indrepti, ca nu stiu Mephala ce mai face
...ca n-a mai spus nimik.
Zuzilici, m-am apucat sa citesc Septuaginta. Cred c-o sa imbatranesc langa ea. Si m-am decis: la anu pe vremea asta plec in India. O sa vezi!
Tzuni
mic si drag si scump si MARIA
gusta spune:
Zuzulici as zice si eu asa dar acuma tusa e prezenta tot timpul deci e clar ca imi pune de o raceala sau cine mai stie ce.La testele de alergie nu a iesit nimic si in camera ei avem un umidificator asa ca numai stiu ce sa cred.Da maine discut cu medicul ca mie deja imi vine sa imi las casa.
Liris bucurie nu gluma.
Tzuni ne-am inteles eu fac mesaj la bucatarie si tot ce vrei .
Cuscra imi trec mie starile astea dar de vineri in colo mai lasa-ma si maine si daca nu scoate bata.
Carmen din seara asta gatesti?
Delia maine stau cu pumni stransi.
Mai stau cu voi si acusi pun de ceai asa ca cine mai doreste il servesc.
Mihuta te ier si nu te cer ca azi am facut-o lata si eu.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Tzuni pai de acuma trebuie sa ne facem planuri la comun si cu 2 copii ca sper ca ai inteles ca daca ma iei pe mine eu vin si cu Mara.Asa ca tu de duci in India si eu stau cu copii si dupa imi fac eu de cap.Nu asa ca e bine cum zic eu.
Anda ai inscris copilul la scoala.
Carmen eftimie hai cu o veste despre job.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Marilena: n-am reusit decat sa imi fac o mie de nervi. Si normal sa caut o pila care sa inlesneasca totul. Scolile unde vrem noi au numar foarte mic de locuri si sunt foarte dorite, iar conditiile de prioritatea nu ni se aplica nicicum: ai prioritate daca stai pe vreo 3 strazi din jurul liceului, daca tu sau barbatu' ati terminat scoala acolo sau daca mai ai un copil la ei. Asa ca e clar ca daca se depaseste numarul de locuri din inscrieri banu' va face departajarea. Deja mi-am gasit azi o pila si sper sa imi dea rapid raspuns pozitiv.
Ma duc la alergat si apoi mananc de seara: mamaliguta cu branzica de vaci.
Va pup,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai