Nou stil de viatza (179)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Fetelor, stie careva cate calorii are 100gr branza telemea? ca mie imi place foarte mult sa mananc dimineata si seara, dar stiam ca e si foarte calorica. In tabelele cu calorii nu gasesc decat cascavalul (caci aia e cheese la americani)!
Stie cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

neata fetelor!

mihuta bine ai venit printre noi!

ma duc sa-mi fac un ceai si revin.

Tzuni mic si drag si scump si MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

telemeaua are undeva intre 280 daca e de vaca si nu foarte uscata sui 380 daca e de oaie/capra/bivolita si e mai uscata. Asta asa, orientativ.

mami de Sophia

Edit : Laura, acum am remarcat ca locuiesti in Turcia (si noi am trait 6 ani in Istanbul), vezi ca exista in magazine si branza (beyaz peynir) light, din pacate la noi nu exista..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Cam greu am aparut in dimineat asta si acuma ma tin cu mana de cana de cafea va citesc si dua vad eu ce va zic.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata si de la mine,

Mihuta, bun venit la noi.

Tzuni, vad ca ai supravietuit bombardamentului. Mitza mai e intreaga?

L_carmen, cauta postarile lui Zuzilici si da un click pe Zeitgeist.

Eftimie, tin si eu pumnii strinsi.

Carmen, Carina, .

Mik, haide, iesi din birlog si mai spune-ne ceva.

Puskin, daca va mai iubiti cred ca nu e totul pierdut. Gasiti o cale de comunicare.

Gusta, gata cafeaua?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Gata v-am citit sa mai iau o gura de cafea si sa va zic cate ceva.

Mihuta bine ai venit si sper sa iti placa la noi.

Ruxandra cred ca stii ca eu am fost casatorita si sunt divortata si acuma sunt la a 2 incercare care uneori mai scartie.Ce vroiam sa iti zic la prima casatorie am tras de toate ca sa mearga eram prieteni de 7 ani si dupa ce ne-am casatorit totu s-a schimbat si la fel ne iubeam si noi.Dar nu a fost sa fie in schimb am invatat multe si acuma am zis de multe ori ca las olandezu si plec dar crede-ma ca ceva ma tine langa el si imi dau seama ca daca chiar as pleca nu mi-ar fi usor.Bine ca nu intelege ce scriu ca i-ar creste inima in el.Gandeste la rece situatia si daca nu se poate sa stii ca nu e inceputul de la tine si nici sfarsitul.

Carmen azi ce mananci ca vreau sa vad daca bag si la tine bice.

Doamna Tzuni pai ce inseamna asta salam de biscuiti si te miri cat arata cantarul.Ai mare grija ca sunt dezamortita si bag biciu si dau nu gluma.

Liris,Ruxij si Vikinga vad ca sunteti tare pe pozitie.

Cuscra hai baga un ochi aici.

Delia hai ca ti-am pastrat lapte cu cereale.

Zuzulici grea limba o fi cand o scrii dar cand o vorbesti te sperii.iar la conversatii amoroase te lasa rece sau iti trece cheful.

Anky bagat la cap si cred am sa incep sa beau 2 cani pe zi macar sa raman la baie.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Hielalau dragelor,
Iar am o zi plina de tot felul de sedinte, dar printre picaturi am baut si cafeaua, am furat si o lingura din cerealele Deliei si am si citit.
Mihuta: bun venit
L_Carmen: mergi la medic ca nu e de gluma ca deja te doare de cam multa vreme. Te astept cu povestiri din concediu cand te mai linistesti
Marilena: cum mai e Mara? Inteleg ca tu ai avut o viata nu tocmai linistita pana acum si te admir ca ai facut fata la toate. Tu esti mai mica decat mine asa-i?
Delia: maine stau cu pumnii stransi asa ca azi pune mana si invata sa iei 10.
Azi la pranz merg sa incep inscrierea Carinei la scoala. Ea e tare incantata, eu sunt confuza ca parca ieri era un bob de copil.
Meniul de azi:
salata de fructe + cafea + o feliuta de praji cu mere
salata greceasca
praji cu iaurt, fructe si nelipsita inghetata + alergare sper ca am timp.

Va pup si revin,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mihuta, bun venit si sa-ti traiasca Sophia.
Alapteaza linistita, fara sa te gandesti la slabit. Incearca sa mananci sanatos si ai rabdare. In timp, vor disparea si kg.

Laura, ti-a dat valorile Mihuta: telemeaua de vaci e mai slaba (270 kcal), cea de oi e mai calorica (310 kcal).

neatza, Delia, servesti micul dejun? Ce fel de cereale papi?

Marilena, m-am trezit c-o foame, mama-mama! Am baut un activia, am mancat niste fulgi de porumb, o banana si abia mi-am linistit stomacul, . Aaa, plus doua cani de ceai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Neata! Bag cuscra chiar patru ochi aici dar am o zi grea azi. Am niste inventare de facut si de vazut niste modele care sunt in lucru, in fine multa treaba.
l_carmen multa sanatate, ai grija cu stomacul, bine ca te duci la doctor.
Mihuta bine ai venit printre noi si sa-ti traiasca printesa de trei luni.
Ruxandra e greu cand vine vb de despartire, dar poate totusi daca va iubiti inca poate mai sunt sanse. Trebuie sa te gandesti bine, sa nu fie apoi loc de regrete. Noi suntem alaturi de tine
Eftimie tin si eu pummnii azi.
Tzuni vad ca ai supravietuit
Zuzi
Colegutele mele, ce mancati azi? Cum stati cu sportul? Meniul meu de azi:
- 2 chiftele de pui facute la cuptor
- salata de fructe
- pui la gratar cu salata verde
Gata, la treaba...revin mai tarziu.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Anda cati ani imi dai?.Anu asta fac 27 dar nu imi pare nimic rau de la viata si nu as schimba nimic.

Carmen cand te citesc parca ai vorbi de bine si eu nmai mancare visez noaptea si la fel m-am trezit flamanda ca parca numai mancasem de 100 de ani.

Cuscra asa ma bucur ca trebuie sa muncesti.Vezi tu ce fata buna sunt eu.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput