cosmeticiana

cosmeticiana | Autor: mama lia

Link direct la acest mesaj

voi lasati spaga??? ma refer la un tratament facial, la un salon de fitze, unde un tratament e intre 1 milion - 2 milioane

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisu79 spune:

da, las.chiar daca tratamentul e scump.acum bineinteles, lasi daca esti multumita de cosmeticiana. Eu ma duc mereu la aceeasi ca sa nu am surprize neplacute.
spaga nu cred ca e cuvantul potrivit in acest context totusi, mai degraba bacsis.in acest domeniu, ca in toate serviciile (restaurante, hoteluri etc) de altfel, angajatii traiesc din aceste bacsisuri, si nu din salarii, care sunt foarte mici.e valabil peste tot in lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Da, si eu las. Minim 10%, dar de obicei depasesc mai ales, asa cum spune si crisu, este aceeasi persoana care are grija de mine.
Apropo, imi recomandati si mie o cosmeticiana buna? Am 24 ani si deja simt nevoia de niste tratamente, plus ca in continuu imi apar tot felul de bubite.

Mergi la inceput

Carrye, cand eram in Romania, ma duceam la Abbate, care este pe Hristo Botev, la Rossetti.Folosesc produse f bune (Academie) si au preturi decente.Aveam pielea ca de bebelus, cand plecam si nu ramaneam cu semne.
daca vrei mai multe detalii, da-mi PM.

Crisu si Alex22.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

MESAJ PENTRU crisu79Carrye, cand eram in Romania, ma duceam la Abbate, care este pe Hristo Botev, la Rossetti.Folosesc produse f bune (Academie) si au preturi decente.Aveam pielea ca de bebelus, cand plecam si nu ramaneam cu semne.
daca vrei mai multe detalii, da-mi PM.
BUNA.VREAU SI EU DETALII DESPRE ACEST CABINET.AM PROBLEME MARI CU TENUL.IMI POTI SPUNE CAT COSTA UN TRATAMENT SI IN CE CONSTA UN TRATAMENT.ITI MULTUMESC MULT.EU AM INCERCAT CU MICRODERMABRAZIUNE SI............... DEZAMAGIRE.O GROAZA DE BANI SI TOT MAI AM PUNCTE NEGRE,CHIAR MULT MAI MULTE

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

iulia, unde ai facut dermabraziunea??? si pentru ce anume??

Mergi la inceput

acum mi-am adus aminte....ai facut la dreamline, nu??? dar parca fusesei foarte incintata atunci de rezultate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

DA,EU SUNT CEA CU DERMABRAZIUNEA.IMI PARE RAU CA NU AM MAI SCRIS DAR..........IUBITUL MEU SOT MI-A STERS DIN GRESEALA ADRESA ACESTUI FORUM SI NU AM MAI REUSIT SA GASESC ACEST SUBIECT.IMI PARE RAU.EU NU SUNT CHIAR FOARTE MULTUMITA.AM CREZUT CA EFECTUL ACELUI TRATAMENT VA DURA.ACUM TENUL MEU ARATA LA FEL.

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Iulia 30,te rog frumos nu mai scrie cu majuscule!Majuscule=TIPAT in limbaj internautic!
Si la obiect,nu stiam ca tre sa las spaga!Eu nu las nici la coafor,ca e al tipei care ma coafeaza,nici la masaj,nici la cosmetica!Ma gandeam ca daca dau poala de bani,nu mai e nevoie de spaga!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

iulia30, si dermabraziunea este un simplu tratament cosmetic..cit vrei sa tina rezultatele????? la fel este si la peeling, numai ca acolo ramii cu o mai mare sensibilitate a tenului....

toate tratamentele astea trebuie facute perodic, constant, daca tii la tenul tau...dermabraziune faci un set de sedinte de curatare la inceput si apoi la luna pentru intretinere....

si eu am o cosmeticiana buna, daca vrei detalii scrie-mi pe PM.

Mergi la inceput

iulia 30, activeza-ti PM sau scrie-mi pe PM si o sa-ti dau detalii.Preturile sunt din toamna insa, nu stiu daca s-au modificat, dar asta poti afla usor, sunand acolo.
ne auzim

Crisu si Alex22.07.07

Mergi la inceput