Piticlontzi de iulie-august 2004 (246)
Raspunsuri - Pagina 17
g_ioana spune:
Vivia merci..nu suntem gemenediferenta este de doi ani,dar cand eram mici,eram de aceiasi inaltime,greutate si...satene cu ochii verzi..pana pe la 14 ani,lumea zicea ca suntem gemene
Imi place mult camera lui Uka..usa este chiar....decenta asta-i inceputul,a mea a facut o pasiune in lipit pe usi...inclusiv pe frigider,patul este .. foarte original..am si eu o curiozitate..asa este ordine tot timpul la jucarii?
Andries cum rezisti mama la sedinte asa lungi?
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
kim222 spune:
Da este ordine mereu...De asta am si ales acest gen de mobila, in fond la 3 ani este greu de pastrat ordinea..daca jucariile nu sint grupate si asezate la o inaltime accesibila pt el..Eu ma saturasem sa caut cite o masinuta sau altceva ..intr-un morman de jucarii..Acum stie de unde le ia..iar la sfirsitul jocului, le pune la loc..sau il oblig sa le puna ..dupa caz
szivarvany spune:
buni de Luca si geamana de Ioana
Kim, super camera , iar locatarul
Andries, spor la munci dak ai revenit !!!
AndreeaP, AncaMaria, Polux ??? ... Chiul organizat ?!
Mey, Giulia mea a primit azi prima declaratie de love de la colegul de grupa, Florin, in fata dadacii si a educatoarei si suna asa: "Giulia, ai o bluza cu ursulet foarte frumoasa. Sa vii si maine la gradinita" dupa care a pupat o cu patos pe obraz. Toata lumea a ramas cracanata pe acolo. Io cand am auzit de la Giulik am intrebat o daca l place si a zis k da, pt k are ochii albastri si are ochelari
Merg sa vad ce mestereste ... k prea e liniste ...
Noapte buna tuturor, o zi frumoasa schimbului 3 !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Andries spune:
Cum rezist la sedinte atat de lungi? Sfinte, dar asta nu a fost chiar lunga, a fost una asa si asa... mai de planificare ce avem de facut in continuare, stai sa vezi sedintele de lucru pe proiecte, ce parere ai de 10 ore pe zi sedinta cu 8-12 oameni in care sedinta trebuie, dar TREBUIE sa produci documentatie sau sa evaluezi vendori sau dreaq mai stie ce sa mai faci...ca sa nu mai spun de taskurile de migrari de pe un sistem pe altul, care taskuri dureaza de obicei zile si ne planificam in ture 12 ore cu 24 (3 echipe de migrare si trebe' sa ai si manager de decizie la fata locului) si turele de noapte te-ndoaie....sau zilele de vijelie si zapada cand stai zi si noapte non stop sa ridici statiile radio una dupa alta, ridici una, pica trei...va mai amintiti iarna aia in care au cazut comunicatiile prin tara de nu s-a putut vorbi la telefon o zi juma' aproape...eram toti cu ochii scosi. Acum e parfum de teipentru mine ca am fugit literalmente din tehnic in 2006 si-am ajuns acum sa regret zilele alea si tot pe tehnologie ma intorc ca nu-mi place hartogaraia deloc, da' deloc...
Andries
Andries spune:
asta cu hartogaraia fu' buna de facut copchii...dar mor de plictiseala, vreau si eu ceva antren...
Andries
ema spune:
salut
Cu milioane de scuze...La multi ani,Roberta...am scutire,am intirziat motivat cu felicitarile.
La multi ani si mamei lui Sorin si surorii Ioanei...si nu in ultimul rind si surorii mele.
Daria cred ca sunt singura care e de acord cu dusul la psi.De ce?
nu ca Giulik mic ar avea macar vreo problemuta....da cind mama are problemuta ca nu si-a cautat odoru de toate,mai bine sa mearga...macar dormi si tu linistita ca copila n-are nika.
Roxa..n-ai inteles...io vreau rochie unicat de unicat...si asa ceva n-as gasi pe net...sa arat vreun link...la mine e pe pipaite,pe mirosite...io-s nebuna de felu meu.De asta tre sa merg sa cotroboi prin ateliere.Si apoi mai este vreme pin la vara pe sfirsite.Deci rochie n-am sa arat...da-ti arat altceva...la schimb.ca pin la rochie...m-am impiedicat de niscai antichitati...o mare pasiune de-a mea.Numa primele poze...ca pe urma am pus doua Special ptr. Oliv...adica o camera..sau ma rog e un colt de camera la polul opus...adica in asediu.Noroc insa ca seara inainte de nani...macar le aliniaza...sa nu calc pe ele in bezna noaptea.Am schitat si eu cite ceva pentru viitoarea camera a puiului...am cumparat cite ceva din ce imi trebuie ptr. decorare....in final v-a arata cam trasnita...da deh mama copilului are fantezii ciudate...hamac,sfori pe tavan...avion cu elice spinzurat pe sus...si multe alte nebunii.Culorile in schimb le-a ales ricu...verde cu albastru...la pereti ma refer.Tat-su cica...el nu contribuie...cica sa ne facem singuri jungla...cu rugamintea insa de a nu-i aduce si maimuta cocotata in palmier.
kim222 spune:
Ema dar unde sint pozele? La multi ani sorei tale!!! AAA..si eu as fi facut nebunii ..dar vezi tu casa nu este a mea..deci mocheta bej nu se poate scoate..peretii trebuie sa ramina albi...evident ca ar fi putut mult mai..funny! Dar o rezolvam noi cumva curind:)))
Daria..ai pus-o!
ema spune:
Am uitat pozele...deh, creieru meu a prins mucegai chimic ...alta explicatie n-am.
http://good-times.webshots.com/photo/2704962930060844786SYMgSF.De la sta incolo.Nu stiu daca te-am nimerit cu antichitatile...ca nu toata lumea le agreaza.....da zic sa arat si eu ceva...daca mutra mea nu pot s-o arat...inca.
kim222 spune:
Ema sint superbe...Iar camera lui Ricu..nu arata asa dezastruos..ci normal:) Mey ce de sarbatoriti!
roxanaz spune:
neata!
Oliv vazut camera, imi place mult de tot. nu eram deloc convinsa de etajerele alea in trepte de la Ikea.... acum parca m-ai convins! singurul lucru de care imi pare rau este ca nu-s si albe... dar merg si asa! la urare trebuie sa ma uit de acasa ca n-am sonor.
Ema hihihi nu link, pozaaa! credeam ca o ai deja . m-ai omorat cu antichitatile, arata minunat si se potrivesc ideal cu sufrageria/piatra. la multi ani fericiti surorii tale!
Andries succese mari la job, sa fie asa cum vrei tu!
Robi felicitari pentru cadouri si ptr pedalat.... spor la slabit. Matei e un dulce cu poeziile... cred ca a fost totusi cel mai frumos cadou
noi suntem in mijlocul unor negocieri de crize cu copchilu care in ultima perioada iar are cornite mari si multe...asa ca nimic nou.
o zi super tuturor!