PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Cristinico nu rade ca azi is nedormita si obosita.Am una in camera ce sforaie mai ceva ca un batalion si care nu poate sta decat cu lumina aprinsa, si daca nu pleaca ori o bat(em) ori...plec(am)...ori poate dorm si uit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Gabriela felicitari pt bebe strumf. Sa creasca mare si frumos si sanatos. Ma bucur tare mult ca sunteti bine.
Da fain cu tanti sforaitoarea mai datii cate-un ghiont poate tace. Si eu abia asteptam sa ajung acasa de la spital ca nici gand sa ma pot odihni cand urla un bebe cand vreo mama cand vreo asistenta asa ca tot mai bine acasa plus ca paturile oricat le fac ei de comode tot nus comode.
Gina La Multi Ani sorry pt intarziere. Sa fii fericita si sanatoasa.
Genie multa sanatate, uff tare greu cu bebeii bolnaviori.
Noi ieri am fost la shopping toata ziua dupa lucruri pt botez am luat si haine pt mine am gasit, va dati seama ce minune , si costum lui Flo, haine pt finutza de botez si pt a doua zi, mai avem de luat caodul pt finutza si o ceva tricotat pt mine de pus peste bluzita ca e cam subtire si pt fata noastra o bluzita sa ii pun peste rochitica si papuceii ca rochita are aia de la ziua ei de 1 an si ii vine f bine atunci ii era putin mare, acuma ii sta perfect.
Normal ca azi ma simt de parca m-a calcat trenul ca la cat am umblat ieri.
Am sa ma chinui sa pun poze sa vedeti tinuta si ce am luat, numai ca tre sa bare with me ca merge tare greu pe webshots.
Mai citesc din urma si revin mai acusi. Pupici la gagici si bebeii!

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata
grea zi este lunea dragele mele!
babee felicitari!
genie, sabina, sper sa fie ok puiutii vostrii, sa plece odata raceala asta
sa ma laud si eu ca sambata am facut un super tort buturuga!
am sa va dau reteta ca tare bun a fost!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Asa revin cu poze cu ce am luat ieri si tinuta mea daca vreti sa imi vedeti moaca. Deci poze.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicomico spune:

babee felicitari , sa-ti traiasca puiul si sa va intorceti repde acasa

doniro...bestiala poza cu voi 3....ati fost la meli melo???? deci nu e chiar asa de rau
vroiam sa te intreb ceva pe tine si pe emilia: cum decurge seara? cum adorm? e greu? mai intai copilul mare sau cekl mic?. noi avem doar 2 camere si atre mi-e frica....ce parere aveti???? o sa fie ok? sau ne mutam la vila (vrabia malai viseaza)

emilia cum e cu printesa acasa?

cristina_ioana si sanatate multa...imi pare rau

multa sanatate piersicutzelor bolnavioare - nu stiu s ava dau sfaturi pentru ca eu sunt dependenta de pediatru...mi-e frica sa fac de capul meu

apropo de pediatru : mi-a zis ca trebuie sa ii fac 3 vaccinuri optionale, care se fac pana in 2 ani
voi le-ati facut?
o s ama uit diseara acasa si o sa va spun despre ce este vorba, dar a zis ca ii imunizeaza pe toata viata, si daca face forma bolii o face mult mai usor
ce parere aveti?
noua primapediatra ne-a zis ca ne mai vedem la vaccinul de 30 de luni si atat, fara nici un vaccin optional

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Cristina_Ioana, Consi, Mada, va multumesc mult pentru urari, sunteti niste dragute, ca si restul de fete. Va pup si eu!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

nicomico, referitor la vaccinuri optionale, noua ne zis sa-l facem pe cel antivaricela - Varilrix, dar de inca 2 nu mai stiu. si sanatate multa!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Fetelor, acum se pare ca merge link-ul cu pozele de la Viena.

nicolica, poti sa pui pe blogul piersicutelor link-ul la pozele mele cu piticul?

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Dragele mele, cu mare bucurie va anunt ca Ana Gabriela a venit pe lume joi (pe 14 februarie), la ora 0,30, cu 3,200 grame si 50 de cm (scopr Apgar 9, din cauza cianozei data de prematuritate - 36 saptamani si 5 zile). Am ajuns ieri acasa cu ea, Tea a fost fericita de-a dreptul cand a vazut-o, iar eu nu am dormit decat trei ore d ieri diminrata. Va pup cu drag pe toate.

Medeea, mamica de Ana (5 zile) si de Tea (un an si jumatate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

woow, ploua cu bebici pe la noi!
Medeea, sa va traiasca Ana Gabriela si sa va aduca numai bucurii!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput