PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 16
crissa71 spune:
Genie:si eu zic sa-ncerci cu hidrasec....un plic dimi unul seara!Si cu smecta eu ii dadeam o jum. de plic dimi si cealalta seara...si multe lichide...nu-i nimic ca nu manaca bine..o zi doua..o sa recupereze ea, ai sa vezi!Pupici multi si vezi cu impachetarile alea totusi..vezi ca a scris si Sabina legat de ele!
Muuh spune:
Luca Stefan, pui de Babee, a venit pe lume la 00:57, cu 3.8 kg, 51 cm si Apgar 9. Este mancacios si nerabdator sa isi cunoasca fratii.
Felicitari mamica scumpa. Sa va traiasca si sa fiti cu totii sanatosi.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
norocuta spune:
Oooo cu ce veste am inceput ziua!!!
Felicitari Babee, refacere rapida si un BB cuminte, sanatos si mancacios! Pupici fratiorilor !
nicolica spune:
Felicitari draga Babee!
Bun venit Luca Stefan, iti dorim o viata minunata alaturi de Phillip, Rebecca, mami si tati!
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
Ioana5255 spune:
Babee felicitari. Sa va traiasca puiul mic alaturi de fratiorii lui. Ce frumos 2 baieti si o fata. Refacere rapida. Te pupam si te imbratisam tare.
Genie ce face Antonia? E mai bine? Ale zici ca ia redbull nu medicamente. Inca mai tusim. NU stiu ce ma fac cu tusea asta a ei, ca ma dispera. Stiti ceva remedii naturiste, ca mis e rupe sufletul cand o vad cum tuseste.
Sabina mamica Alexandrei
http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/
nicolica spune:
Gina
Iti dorim o zi frumoasa si multe, multe cadouri.
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
nicolica, multumesc din suflet! Esti o draguta!
Babee, sa-ti traiasca puiutul si sa fie sanatos! Ma bucur tare mult pentru voi! Si recuperare rapida si sanatate multa iti doresc!
Si restul gastii, daca nu mai reusesc sa intru, ca azi nu prea mi-a mers netul, va pup pe toate!
Va dau , si o buna!
Va pup si ne vedem maine!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
Poze de la Viena
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
norocuta spune:
Gina la multi ani cu sanatate si tot ce aduce fericire in sufletul tau!
Multumim de invitatie la berica...am pus si un tort de cioco pe blog