liposuctie,operatii estetice,etc

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Fetelor, se apropie ziua cea mare. Ideea e ca nu am gasit acei ciorapi pe care trebuie sa ii imbraci dupa. Nu mai stiu unde sa caut. M-am trezit tirziu si la multe clinici se fac pe comanda:(.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Kulta, mult succes la operatie si iti urez ca in 2-3 luni sa vii sa te lauzi cu cat de bine arati si cat de incantata esti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Kulta, cauta la obiecte sanitare. Eu am avut o salopeta elastica cu gaura..stiti voi unde :) Ciorapii elastici mi i-a dat in clinica dar nu strang asa bine.

Pupi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micumirela spune:

Te rog Mar1ana....spune-mi si mie unde ti-ai facut operatia si cat te-a costat...doctorul la care ai fost.Detalii pls.....ma intereseaza f tare.....mersi!!!!

PS:in sfarsit cineva cu abdominoplastie

mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus ,

Kulta, cum esti?!?!?
Se vad bine rezultatele?
Cum este cu masajul?

Mergi la inceput

Buna fetele!
Cum spusesem mai inainte ma batea gandul sa-mi refac fesele.
Doctorul care m-a operat, cand l-am intrebat ce se poate face ptr. asta mi-a raspuns ca ramn cicatrici urate. M-am interesat din nou la alti medici si... surpriza: in timp ce liposculptura la picioare etc se face pe puncte, la fese taie de-a lungul ei ptr.a scoate grasimea. In breve raman cicatrici de 15 cm. Asa ca mi-a trecut DEFINITIV. Voi incerca Ultralipo f. probabil.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

pt MADALINA1968
Felicitari ca te intretii:)
pe la pag 4 ai scris ca ti-ai comandat/luat un ap Tesmed pt masaj, imi poti spune te rog cum este? merita banii? aici in Romania nu se gaseste din pacate si tare, tare te-as ruga daca este bun sa-ti trimit banii si daca poti sa mi-l comanzi si mie?

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Deus scumpa, mersi ptr felicitari. Practic aparatul il folosesc rar acum. Iti garantez ca merita banii. Problema e ca nu-l mai au pe site. Probabil cu comanda sau altfel. Daca tu gasesti in Ro ceva asemanator ce functioneaza pe principiul VACUM atunci e OK. Acelasi lucru am mai spus si la altele din voi care m-ati mai intrebat pe PM.
Mai putem vorbi despre asta.

Intretinerea mea cea "sfanta" e alimentatia si scarile ce le am in casa, caci mult timp de sport, cum as vrea, nu am. Restul...printre picaturi... :)

Pupi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

fetelor am si eu o intrebare in legatura cu eliminarea vergeturilor...

grasimea vreau sa o dau jos natural, dar cu vergeraturile nu pot...

cum este operatia, cum arata cicatricile, pe scurt-, va rog si eu din suflet sa-mi dati mai multe amanunte utile

mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

pt Madalina1968
Multumesc mult, este in Ro o reclama la un ap cu vacuum celulles si cred ca am sa-mi comand unul. Ma enerveaza aripioarele si trebuie sa scap de ele.
Succes la toate care-si fac lipo sau orice altceva care le face sa se simta mai bine:)

Mergi la inceput