liposuctie,operatii estetice,etc
Raspunsuri - Pagina 5
l_carmen2003 spune:
Sincer si eu vreau! MA gandeam sa fac doua interventii intai pt aripioare si parte a inetrioara la genunchi si la coapse... si undeva in decembrie/ ianuarie pentru abdomen...
As vrea te rog si eu ceva informatii despre picaturile respective.
Madalina, aparatul cu link-ul anterior e, inteleg, pentru masaj cu vacuum.
Stiu ca masajul cu vacuum e foarte eficient, spune-mi daca aparatul respectiv chiar trage bine... ca daca nu prinde bine degeaba faci un semimasaj... fiindca as vrea si eu sa il achizitionez si am o gramda de aparate de masaj, electrostimulare etc care nu fac de fapt nimic... nu pera imi lipseste o alta mobila in casa... Multumesc.
Succes Kulta!
Madalina1968 spune:
Ienupar (rom), Juniper (eng), Juniperus communis (lat)
• Luati de trei ori pe zi tinctura de ienupar sau Renostim (preparate la „Dacia Plant” Sebes-Alba), diluate in apa. Elimina rapid excesul de lichid din tesuturi, inclusiv din zona ochilor.
Aparatul de care vorbeam are principiul "vaccum".
Intrebi daca trage, Carmen2003??? Si-inca cum...Eu il folosesec aproape la maxim, cand il folosesc consecvent (altfel pielea mea are nevoie sa se obisnuiasca) + vibratie, in acelasi timp, ptr. picioare, fata-spate, fese. Zona unde pielea este f. sensibila O EVIT caci pisca ca naiba (zona inghinala). Aparatul e prevazut si cu un butonel ca in caz de te doare il opresti instantaneu. Masajul se face INTOTDEAUNA de jos spre inima. Asa scrire in prospect si asa fac.
Deja ca incep fac si pe burta dar cu o intensitate mai mica...cat suport.
Am si eu diverse aparate. Electostimulatorul merge mereu cu mine in vacanta. Eu ma dezumflu rapid dupa ce-l folosesc..cateva sedinte, evident.
Pupi la toate!
l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by Madalina1968
trimit link-ul care merge pe acelasi principiu cu ce-am facut eu.
http://www.tesmed.it/tesmedrollcell.asp
Pupi!
Buna ziua din nou... Madalina ti-am trimis un PM.
micumirela spune:
Vai fetelor..nimeni nu zice nimic de abdominoplastie.Eu am programare pe 15 .09 anu asta si pe cuvant ca nu mai stiu ce sa cred.Pielea mea e distrusa de la cele 2 sarcini...am vergeturi peste tot...mai ales pe abdomen arat ca o zebra...,pielea e lasata si nu se mai retrage ca n-are cum..daca e distrusa....Am citit si am vazut la tv cum de curge operatia...in mare povestit ...iti taie o bucata de piele din abdomenu inferior (aia care atarna) si ramai cu o cicatrice de la stanga la dreapta pe linia chilotului(eu prefer cicatricea pana la urma decat vergeturi),iar pielea "buna" de mai sus o "trage" in jos,repozitioneaza buricul....si gata.Eu acum as vrea so fac>
1.pentru ca numai asa pot scapa de vergeturile de 3 mm de pe bdomenu inferior(mai jos de buric)
2. na-s mai avea burta....pentru ca arat normal....dar am burta(toata lumea ma intreaba daca sunt gravida3.
3. prefer cicatricea aia mare decat vergeturile...cicatricea se poate acoperi fiind pe linia chilotului.
Acum nu stiu....nimeni chiar care si-a facut asa ceva
Sunt disperata pe cuvant....nu mai stiu ce sa fac....da nici asa nu mai pot...arata f nasol abdomenul...sport am facut si fac...si abdomene..da atarna pielea ..e groaznic...am totusi 26 de ani....offf...nu cred ca se retrage vreodata ...deja a trecut 1 an de la nastere
Scuzati-ma ca am scris atata
mirela
melany72 spune:
Mirela, nu am facut operatie dar vad ca esti destul de debusolata...esti hotarata sau nu?
La tv am vazut si eu dar nu ma incadrez in aceasta categorie...adica nu vergeturi, nu piele atarnata. La mine cred ca e de ajuns o lipo...dar cand or sa fie bani.
Succes si sanatate.
Madalina1968 spune:
Mirela, nici eu n-am facut ca sa-ti spun. Dar din ce-am citit e unica solutie ceea ce vrei tu sa faci.
Oricum ptr. viitoare mamici: uns din greu ulei mandorle/cu ulei de germeni de grau impotriva vergeturilor.
Carmen ti-am raspuns pe PM.
Eu raman la idea mea caci sunt incapatanata: dieta si masaj!!!
Nici o zi sa nu treaca fara "sa-i fac rau" celulitei.
Pupi!
Madalina1968 spune:
Fetele, cititi cand aveti timp subiectul ULTRALIPO.
Kulta, zi ceva dupa ce citesti.
Pupi!
Dianaa77 spune:
Salutare la toata lumea!
Imi pare foarte rau ca nu ajung mai des sa raspund pe site. Asta e!Viata aglomerata. Ma intreb ce m-oi face cand voi avea si bebestrumf.
Madalina, ma simt foarte bine dupa operatie,multumesc pentru intrebare. Sunt foarte incantata de rezultate. Am dat jos din talie si picioare(coapse) foarte mult. Am avut surpriza sa ma incapa pantaloni si fuste care nu ma cuprindeau nici cand le-am cumparat si inca nu ma ingrasasem,dar le-am luat ca faceau parte din costum sau compleu. Nu fac sport cat as vrea si nic masaje nu am apucat,insa cred ca si mersul la inot cam de 2 ori pe saptamana si jacuzii la greu ajuta. Jacuzii asta imi face hidromasaj de nu ma vad,uneori trebuie sa ies ca e prea puternic masajul la burta si ma da peste cap:). Pe de alta parte ma tin cat de cat departe de grasimi,dulciuri si paine.
Multumesc si pentru linkul cu aparatul de masaj. Am avut o tentativa sa il gasesc si prin Irlanda pe net,dar deocamdata nu am dat de el.Va trebui sa gasesc o solutie sa il cumpar chiar si din Italia.
Nu stiu daca voi avea timp sa citesc ce scrie la Ultra...,dar daca am,voi reveni poate si eu cu comentarii.
Kulta,ma asteptam sa fi facut deja operatia! Parerea mea e ca trebuie sa fii foarte hotarata cand vrei sa faci ceva si extrem de important e doctorul la care mergi. Eu sunt mai sarita de pe fix si mi-am facut tot felul,dar eram foarte hotarata,imi doream mult si m-am documentat foarte indeaproape unde sa fac operatiile. Si cred ca de aceea nici nu le regret. In fiecare zi ma simt tot mai fericita ca nu am amanat sau nu m-am razgandit.
KULTA spune:
Buna fetele.
Ma bucur sa aud ca din ce in ce mai multe fete apar cu rezultate bune in urma liposuptiei. Ma gindeam sa imi fac ULTRALIPO dar se pare ca nu functioneaza la toata lumea si e pierdere de bani si timp. Am mai incercat lipolysis, un tratament cu injectii pe locul cu pricina cu o substanta care topeste si elimina grasimea. Am dat 1300e (nici nu mai tin minte cit) si nu am avut nici un rezultat. Cred ca liposuptia e cea care da rezultatele cele mai bune.
Sotul ma sustine cam 75% si dince in ce mai mult dupa ce a vazut ca am pus pe mine. Am pus din cauza ca m-am tratat si inca ma tratez de o tulburare alimentara (nu bulimie) in urma careia vomam de peste 10 ani. Nutritionistul mi-a zis ca voi lua in greutate pina cind organismul se va obisnui cu noul regim. Nu sunt multumita, nu mai intru in fuste si pantaloni, sunt trista:(.
Va pupic mult si va multumesc
Madalina1968 spune:
Hey Diana..ce surpriza..ce ma bucur ca-ti este bine. Imi pare ca ma vad pe mine. Cine mai era ca mine acum 2 ani.
Chair omul imi zice la prima iesire in public, dupa ce am dat guaina jos, cam la 2 luni dupa: "ia uite acela (un barbat) s-a uitat la picioarele tale (jeans)". Nu mai puteam de mandra. Acum revin la acel stadiu. Dar funduletul tot imi pare gros.
Kulta, ai luat tinctura de ienupar sau nu se gaseste acolo?
E important sa ai un suport moral. Eu n-am avut pe nimeni. Singura m-am interesat, am vorbit cu dr., am decis. E adevarat ca nu m-as fi descurcat dupa operatie singura. Dar sa nu ridicam in slavi barbatii mai mult decat merita :)
Scumpa Kulta eu cred ca ptr. tine , vazand ca ti-e frica (e si normal, toate am trecut prin asta dar a deveni Miss a triumfat impotriva teamei) sa incerci aceasta Ultralipo, mai precis un aparat ce face cavitatie. Apoi incet-incet, pana la iarna vezi cum este si te programezi sau nu ptr. operatie. Intre timp nu sta degeaba :) vorbesti cu medici, te informezi, intrebi de 100 ori ce te intereseaza, cum ar fi deja stabilita data.
Pupi la toate!