Nou stil de viatza (178)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Neatza fetele...

Sunt acasa cu pisoiul...il duc la doctor acus. Aznoapte n-a mai facut febra mare si e mai bine azi in general. Sigur primesc doar picaturi de nas, nu stiu daca se merita efortul sa ma duc la pediatru, mi-e sa nu raceasca mai tare pe acolo.

Sunt rupta de oboseala, m-am uitat la doua filme pana pe la 3 si Marc e drepti de la 7, abia l-am tinut in pat pana pe la 8 si eu am aparut la 9 Ma duc sa-i dau de mancare si apoi la doctor, la cursuri, azi am eleva noua la proba, iar trebuie sa fac impresie Daca m-ar vedea mama fetei sau directoarea scolii acum la fatza care o am in dimineata asta cred ca ar fugi mancand pamantul Ma duc sa mai bag o cafea si sa ma dreg.

Carmen(eftimie), daca as fi intrat mai mult in weekend sigur ti-as fi simtit lipsa..asa ca acum sper sa mi-o fi simtit tu mie
Vezi ca de maine e concursul, bagam tare,da?

Va pup pe toate, intru cand mai pot, pe la pranz sau cel mai tarziu pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Delia bafta la examen.
Mamica sanatate lui Marc, v-a dura cateva zile starea febrila si apoi gata, dar cred ca trebuie sa-i dai antibiotic.
Cuscra lasa prajitura ca sunt dupa colt si te vad si scot blcele De maine gata, ne mobilizam si castigam concursul, nu?
Anky eu asi vrea o cafea cu frisca, ca tare sunt adormita

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Mamica acum am vazut ca ai scris...ma bucur ca este mai bine Marc. O zi buna, sa faci impresie buna la scoala

Meniul de azi:
- un iaurt mare cu 2 felii sunca praga
- o banana
- paste de orez..inca nu stiu cu ce sa le fac
- salata de fructe

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata!

Gusta, m-ammiscat mai greu cu cafeaua ca am avut niste treaba de dimineata! Sorry

Revin.

Tzuni mic si drag si scump si MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Crys, mersi.

Tzuni, unde ai migrat?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tzuni nu e nimic dar astept in jur de 12 un ceai e bine?

Cuscra frisca iti trebuie ia mai pune tu pofta in cui.

Carmen ce program te-ia gandit sa aplici pentru concurs.Eu ma gandeam sa mananc in jur de 1100 -1200calorii si sa fac de 5 ori pe saptamana stepper si restu numai stiu.Daca ai vreo idee o astept cu nerabdare.

Meniu de azi
cafea + 1 bucatica de prajitura
lapte cu cereale
1 cana supa
diseara e inca in plop dar astept idei de la voi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata fete frumoase,
Anky: La multi! Iti doresc ca anul asta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii sanatoasa si sa ai noroc cu carul!
Marilena: ma intrebasesi mai demult de Carina. E bine, nu mai tuseste.
Meniul meu de azi:
cafea+ salata de fructe (pepene cantalup si capsuni)
piept de pui la cuptor cu salata de sfecla
Diseara nu stiu, dar cred ca fac ceva pe baza de ciuperci ca o caserola in frigider si n-as vrea sa se strice.
Revin,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna dimineata....tocmai am avut o operatie la gingie, ori draci unde o fi fost ca sunt lesinata dupa o ora cu doi dr care m-au bizit de m-a luat naiba. Nu pot nici macar vorbi ca am maxilarul total amortit din cauza anesteziei(cred ca a pus o doza de ar amorti complet si un cal) , de mincat nici nu poate fi vorba astazi..Meniul meu de azi e: antibiotic, apa, calmante, apa, medicamente imputite de clatit, apa..M-a avertizat ca durerea se duce pina in nas, dar cica sa nu ma sperii, nooooooMa inteleg prin semne, asa ca o sa ma desfasor macar in scris.Anky la multi ani! PS: daca mai puneti meniuri din astea plinde de bunatati io nu mai intru aici pina nu imi revin, mai usor de suportat e sa citesc la rubrica "la bucatarie"Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

La multi ani , Anky! Tot ce doresti sa ti se implineasca!

Vreau si eu intr-un nou concurs!

Astazi imi fac aprovizionarea ca sa incep de maine daneza.Acum mananc o gogoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Vik: astea-s pentru tine sa mai uiti de durere (sper ca poti rade in gand sa nu te doara).

Te prezinti la iubita ta seara cu o tavita pe care se gasesc doua aspirine si un pahar cu apa. Iubita iti zice :
- Pentru ce sunt astea iubitule, ca nu ma doare nimic ?
Iar tu concluzionezi….Inseamna ca azi facem dragoste !

O femeie grasa sta in fata oglinzii fermecate :
- Oglinda, oglinjoara, cine-i cea mai frumoasa in tara?
La care oglinda:
- Da-te la o parte ca nu vad nimic

Un tip sta la coada la casa cind deodata observa ca o blondina super sexy, si ea la coada, ceva mai in spate, il saluta cu un fluturat de mina si-i zimbeste prietenos… Tipului nu-i vine sa creada ca o tipa atit de bine il cunoaste si, asa ca o intreaba:
- Ma scuzati, ne cunoastem cumva?
- Nu sint chiar sigura, dar cred ca sinteti tatal unuia din copiii mei, raspunde frumusetea.
Tipul isi aduce aminte de singura data cind si-a inselat sotia.
- Dumnezeule, deci esti dansatoarea de striptease cu care am petrecut in seara dinaintea nuntii pe masa de ping-pong, de fata cu toti baietii …in timp ce colega ta ma biciuia cu telina uda si-mi baga un castravete in fund?
- Nu, raspunde tipa rece, sint profesoara de romana a fiului dumneavoastra. ..

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput