Nou stil de viatza (178)
Raspunsuri - Pagina 13
mamica dulce spune:
Neatza fetele...
Sunt acasa cu pisoiul...il duc la doctor acus. Aznoapte n-a mai facut febra mare si e mai bine azi in general. Sigur primesc doar picaturi de nas, nu stiu daca se merita efortul sa ma duc la pediatru, mi-e sa nu raceasca mai tare pe acolo.
Sunt rupta de oboseala, m-am uitat la doua filme pana pe la 3 si Marc e drepti de la 7, abia l-am tinut in pat pana pe la 8 si eu am aparut la 9
Ma duc sa-i dau de mancare si apoi la doctor, la cursuri, azi am eleva noua la proba, iar trebuie sa fac impresie
Daca m-ar vedea mama fetei sau directoarea scolii acum la fatza care o am in dimineata asta cred ca ar fugi mancand pamantul
Ma duc sa mai bag o cafea si sa ma dreg.
Carmen(eftimie), daca as fi intrat mai mult in weekend sigur ti-as fi simtit lipsa..asa ca acum sper sa mi-o fi simtit tu mie![]()
Vezi ca de maine e concursul, bagam tare,da?
Va pup pe toate, intru cand mai pot, pe la pranz sau cel mai tarziu pe seara.
CRISCOSTY spune:
Delia bafta la examen.
Mamica sanatate lui Marc, v-a dura cateva zile starea febrila si apoi gata, dar cred ca trebuie sa-i dai antibiotic.
Cuscra lasa prajitura ca sunt dupa colt si te vad si scot blcele
De maine gata, ne mobilizam si castigam concursul, nu?
Anky eu asi vrea o cafea cu frisca, ca tare sunt adormita
Crys si Dany
CRISCOSTY spune:
Mamica acum am vazut ca ai scris...ma bucur ca este mai bine Marc. O zi buna, sa faci impresie buna la scoala
Meniul de azi:
- un iaurt mare cu 2 felii sunca praga
- o banana
- paste de orez..inca nu stiu cu ce sa le fac![]()
- salata de fructe
Crys si Dany
Tzuni spune:
Buna dimineata!
Gusta, m-ammiscat mai greu cu cafeaua ca am avut niste treaba de dimineata! Sorry 
Revin.
Tzuni
mic si drag si scump si MARIA
Delidana spune:
Crys, mersi. 
Tzuni, unde ai migrat? ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Tzuni nu e nimic dar astept in jur de 12 un ceai e bine?
Cuscra frisca iti trebuie ia mai pune tu pofta in cui.
Carmen ce program te-ia gandit sa aplici pentru concurs.Eu ma gandeam sa mananc in jur de 1100 -1200calorii si sa fac de 5 ori pe saptamana stepper si restu numai stiu.Daca ai vreo idee o astept cu nerabdare.
Meniu de azi
cafea + 1 bucatica de prajitura
lapte cu cereale
1 cana supa
diseara e inca in plop dar astept idei de la voi.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Neata fete frumoase,
Anky: La multi! Iti doresc ca anul asta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii sanatoasa si sa ai noroc cu carul!
Marilena: ma intrebasesi mai demult de Carina. E bine, nu mai tuseste.
Meniul meu de azi:
cafea+ salata de fructe (pepene cantalup si capsuni)
piept de pui la cuptor cu salata de sfecla
Diseara nu stiu, dar cred ca fac ceva pe baza de ciuperci ca o caserola in frigider si n-as vrea sa se strice.
Revin,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
vikinga spune:
Buna dimineata..
..tocmai am avut o operatie la gingie, ori draci unde o fi fost ca sunt lesinata dupa o ora cu doi dr care m-au bizit de m-a luat naiba. Nu pot nici macar vorbi ca am maxilarul total amortit din cauza anesteziei(cred ca a pus o doza de ar amorti complet si un cal
) , de mincat nici nu poate fi vorba astazi..Meniul meu de azi e: antibiotic, apa, calmante, apa, medicamente imputite de clatit, apa..
M-a avertizat ca durerea se duce pina in nas, dar cica sa nu ma sperii, noooooo
Ma inteleg prin semne, asa ca o sa ma desfasor macar in scris.Anky la multi ani! PS: daca mai puneti meniuri din astea plinde de bunatati io nu mai intru aici pina nu imi revin
, mai usor de suportat e sa citesc la rubrica "la bucatarie"
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
doroty spune:
La multi ani , Anky! Tot ce doresti sa ti se implineasca!
Vreau si eu intr-un nou concurs!
Astazi imi fac aprovizionarea ca sa incep de maine daneza.Acum mananc o gogoasa.
carina spune:
Vik: astea-s pentru tine sa mai uiti de durere (sper ca poti rade in gand sa nu te doara).
Te prezinti la iubita ta seara cu o tavita pe care se gasesc doua aspirine si un pahar cu apa. Iubita iti zice :
- Pentru ce sunt astea iubitule, ca nu ma doare nimic ?
Iar tu concluzionezi….Inseamna ca azi facem dragoste !
O femeie grasa sta in fata oglinzii fermecate :
- Oglinda, oglinjoara, cine-i cea mai frumoasa in tara?
La care oglinda:
- Da-te la o parte ca nu vad nimic
Un tip sta la coada la casa cind deodata observa ca o blondina super sexy, si ea la coada, ceva mai in spate, il saluta cu un fluturat de mina si-i zimbeste prietenos… Tipului nu-i vine sa creada ca o tipa atit de bine il cunoaste si, asa ca o intreaba:
- Ma scuzati, ne cunoastem cumva?
- Nu sint chiar sigura, dar cred ca sinteti tatal unuia din copiii mei, raspunde frumusetea.
Tipul isi aduce aminte de singura data cind si-a inselat sotia.
- Dumnezeule, deci esti dansatoarea de striptease cu care am petrecut in seara dinaintea nuntii pe masa de ping-pong, de fata cu toti baietii …in timp ce colega ta ma biciuia cu telina uda si-mi baga un castravete in fund?
- Nu, raspunde tipa rece, sint profesoara de romana a fiului dumneavoastra. ..
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai