Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Papanash eu am, dar nu illas pe bebe sa se uite
Andruzza hai mai, cum te simti afara din grup?

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani ! uram astazi cu drag
frumoasei printese cu gene lungi Stefania de Anddruzza , doar o data sa falfaie din gene si baietii vor cadea ca secerati de dragul ei
si
dulcetzelei aromate Iris Maria de Ripley
Sunt cavaleri si le-au lasat pe fete sa primeasca primele felicitari:
frumosul papanash Kosmas de iuli8700
elegantul Teodor de alinush_25
papanashul voinic Andrei de aandreea27
Bineinteles ca o felicitam cu drag si pe
mamica Andreea1002

Sa fiti sanatosi, fericiti, iubiti, norocosi, iar cei dragi sa va fie mereu alaturi !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

andrruzza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andreea1002

Gabitz, Papanash, Danuta, Cecilia, Betty, multumim.

Gabitz, Cum vad pozele acelea? nu merge pe link.

Betty, sigur ca nu conteaza organizarea din perspectiva Alexandrei, dar conteaza din a mea sa stiu data viitoare.

Papanash, deci asa, Andrei al tau se da la fete cu experienta? Pastram traditia in familie ca si eu sunt mai mare decat sotul meu dar doar cu 2 luni. Poti sa imi dai detalii despre recipientul minune?

Andries, ma bucur ca sunteti sanatosi, eu astept sa vad cu ce se aleg ai mei dupa petrecere. Succes la innoit garderoba.

Andreea11, lui Andrei ii dau borcanele ca sunt mama denaturata, dar la Alex fierbeam uleiul si pediatra chiar insistase sa mai dau un clocot dupa ce pun lingura de ulei. Untul se putea pune direct in piure.

Betty, Andrei a stagnat, voi ne-ati luat cu mult. La greutate. La inaltime oricum Andrei era mai mititel asa, ca sa nu zic indesat, acum in sfarsit are si el 70 cm.

Gata, ma duc la treburi. Eu am o zi pe masura noptii, dar am dormit totusi 2 ore. Nu stiu ce sa fac mai intai, curatenie si pregatiri pentru musafiri, sa ma joc cu sarbatorita sau sa foiesc prin casa, in brate, una bucata bebelus tare marait. Nici nu prea mananca, ii e foame, dar cand ii dau bibe nu mananca. Or fi dintii...am pus mansa si are un fel de ridicatura mai tare, dar la Alex nu se simtea asa. Si de vazut nu se vede nimic. Pupici si o duminica placuta.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Andries, timp liber am cand merge Rares la cresa, adica nu prea merge si noaptea dupa ce se face liniste in casa, le astept pe fete la schimbul 3. Nu stau prea bine cu timpul, dar imi fac timp sa va citesc. De scris, cum am zis.. :)
betyy
Mai fetelor, eu nu vreau sa fiu aici in centrul atentie, dar de putinele dati cand am scris, am cam trecut nebagata in seama, de-aia am spus "afara". Va citesc cu mare placere, imi sunteti toate dragi. Pana la urma, asta conteaza cel mai mult!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

ALEXANDRA
sa fii sanatoasa,cuminte si fericita !!!

pozici
Ebonee(02/10/`07)

Mergi la inceput

Gabitz, iar ne-ai trimis in balarii Tu probabil esti logata si de-aia vezi ceva, noi stam si ne holbam degeaba la pagina principala a lui photobucket

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

ANDREEA1002

tuturor bebelushilor care implinesc azi 4-5 lunici
sa fiti sanatosi,voiosi si cuminti !!!

am intrat pe fuga ca trebe sa merg la scarbici
va pup,sa aveti o duminica superba !!!

pozici
Ebonee(02/10/`07)

Mergi la inceput

danielle
of, saracuta de tine, lucrezi si duminica...
Multi pupici si printzesei tale !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Prisi sper ca Miru sa se faca bine.E scumpa ca intodeauna in pozici.
Yaia ce scump e Tudor.Eu azi dimineata m-am trezit cu Erika langa mine(i-am lipit patul de al nostru)
Rox nu stiam ca poti introduce carnea de pui asa devreme.
Eu sincer habar n-am in ce oride trebuiesc introduse.Am sa incerc sa ajung la un curs tinut de primarie pe sambata.
Daniela eu intrebasi doctorul de zbor si mi-a spus atunci ca de la doua luni pot sa calatoresc linistita.Si zborul e f lung,12 ore+escala+alte 2-3 ore...deci.Dute cu fata linistita.
Cecilia dulce gimnastul tau.
Magda felicitari petru performanta.La cat mai multe rostogoliri.
Bernix esti dulce tare cu sexul.Bravo.Traiti la maxim cele cateva clipe
Sabina ce tare e Sofia.Si pana la urma a vazut maimutzica?
Rox ce scumpi sunt copilasi tai.ASa dulce e Alex cand il pupa.
Si apoi Alex e domnisoara in toata regula.Frumoasa foc.Imi place la nebunie asemanarea culorii dintre ochi si par.
REferitor la faptul ca nu mananca si e slaba.
Eu tot discutam treaba asta cu sora mea,refritor la nepoata mea.CAre nu manca decat fff putin,era f slaba.Si am ajuns la concluzia ca e pe fond psihic,cum ti-a zis si tie medicul.A incercat sa schimbe tactica cu ea(referitor la educatie)si nu a mai fortat-o sa manance.Dupa cateva luni,fetita a inceut sa manance...ma sperie si pe mine:)
Papanash baiatu' mamii e scump foc.Iar video e super.Tu ai o voce tare placuta.
Mandarinuta ce bestial arata tortul.PLS daca ai timp,scrie-mi si mie reteta.Stiu ca o scrisese si Sim de la praji...insa pana caut eu in urma...Poate ai tu timp sa scri.
Referitor la scriitori japonezi,pe cei trei n-am apucat sa ii citesc.Aici gasesc numai in kanji sau engleza...si totusi prefer(inca) sa citesc in limba materna.Oricum cand vin in tara,am planuri mari sa umplu un geamantan numa' cu carti.
Haruki Murakami e si scriitorul meu(japonez) preferat.Mi-a placut tare mult "Padurea Norvegiana".
Sim pe cuvantul tau?Cu uscatorul?Hihi ce tare!
Rox nasol cu party.Bine ca totusi ai avut si tu de acasa lumanari pt tort.Mi se pare jegmaneala pe fata...cati bani ai dat.
Maria ma bucur ca Teo e mai bine.Sanatate maxima!
Betty a mea si-a facut 'prostul' obicei de a se trezi pe la 5-6 dimineata si pana nu o i-au in pat cu mine(unde da din manute si ne loveste cand pe mine cand pe tasu')nu se linisteste.Poate si bb Mario vrea afectiune,nu neaparat papa

Si acum despre noi.
Ieri am "reusit" sa las fata singura pentru cateva ore.Cu soacra mea.N-am rezistat si am telefonat de doua ori.Bineinteles ca erau bine merci,asa mi-am dat seama ca defapt eu sunt dependenta de fata si nu invers.
Am o mare obsesie....legata de bunica din partea sotului.ca daca sta cu fata mai mult,sa nu cumva sa o iubeasca mai mult pe bunica-sa.Stiu,sunt nebuna.Incerc sa ma tratez...insa imi e tare greu...numa' cand vad cum sare sa o tina in brate
Lasand astea la o parte,ieri m-am distrat f bine,cu cateva cocktailuri la bord...am dansat si cantat si simtit f bine.
Mai revin,maraie micuta.Vrea atentie

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput