Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (6)
Raspunsuri - Pagina 15
Luna75 spune:
am reusit sa slabesc 4 kg.(de la 62 la 58)
Sunt foarte multumita si sper ca peste putin timp sa ajung la kg.dorite
de azi intru la dieta de mentinere
mult spor la dieta
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Laura25 spune:
Buna!
Incerc si eu de luni sa tin regimul. La prima vedere, nu pare foarte greu. Ramane de vazut daca reusesc sa ma tin de el sau nu. Eu sper ca da . Am 60kg la 1.59m. Vreau sa ajung macar la 55kg pentru inceput. Am niste intrebari tehnice la fetele care stiu regulile regimului.
- 'salata de legume, verdeata' poate insemna si salata de varza?
- Daca fac ciorba sau alta mancare fiarta la copii si iau carnea de pui de acolo, e ok? Sau trebuie fiarta/coapta fara nimic pe langa? Ai mai copii mananc f. bine ciorba, dar nu se prea omoara cu carnea din ea si ma gandeam sa iau din oala lor o pulpita pe post de 'carne rece slaba'. E ok?
-'rosii taiate, fierte sau innabusite' inseamna ca rosia cruda, luata din piata nu e buna? trebuie fiarta/oparita mai intai?
Multumesc anticipat. Vin la raport din cand in cand, sa-mi dati peste degete daca nu ma tin de regim
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
eva03 spune:
Buna seara!
Laura25 poti manca salata de varza. Si carne fiarta fara grasime poti manca. Nu ciorba! Rosia o poti manca si cruda, cel putin asa am facut eu.
Karra, Carstea, felicitari!
Luna te felicit si pe tine.
Briana
Eu inca nu m-am apucat de tura a treia, dar am inca 57-58 kg. Daca as mai reusi sa scap de 3 kg cel putin! Eu vreau sa ma opresc la 53 kg, deci as mai avea 4-5 kg. O tura. Asa ma mai apropii si de vara unde voi putea intra in forma!!!!!
Sunt disperata dupa soare si dupa plaja. Cand simt ca vine vara ma cuprinde o energie si imi trec toate problemele. Pacat ca se anunta o saptamana ploioasa.
Va doresc o saptamana placuta si fara excese.
nicoll_mada spune:
Buna dimineata si La Multi Ani pentru ziua de sambata!
Fetele dragele de maine ma alatur si eu voua.De ce nu de luni?Pai mai aveam ceva macinici si nu m-am indurat...Voi pleca de la 77 kg dobandite de pe urma a doua sarcini.E drept ca de ceva timp am mai dat jos 7kg fie cu dieta Catalin Crisan dar neterminata,fie cu cura cu graperuit.De maine ma bag la Scarsdale si cum nu mi se pare prea drastica promit sa merg pana la capat!Eu tind spre 65 kg la 1.71m.Stiu ca nu e usor,dar voi face cam tot ce pot in lupta cu kilogramele.
Va pup si va doresc o saptamana cat mai buna!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
eva03 spune:
Bine ai venit si sa iti traiasca piticii si sa ai parte numai de bucurii de la ei!
Aceasta dieta, o spun ca una care a tinut-o de mai multe ori, nu este grea deloc, numai ca nu trebuie sa iti stabilesti obiective imediate, ci un program pe termen relativ lung. Trebuie sa avem in vedere si faptul ca, daca am slabi rapid toata pielea ar atarna dezgustator o lunga perioada. O repet, asa cum scrie si in carte, acesta trebuie sa devina un mod de viata. Tindem, totusi, de fiecare data dupa ce ne-am atins obiectivul sa ne reintoarcem la rantasuri, mancaruri grele si deserturi copioase.
Eu iti urez succes si te asigur ca toate vom fi alaturi de tine ca sa te sustinem! Daca ai intrebari, nu ezita sa ni le pui.
Va doresc o saptamana de vis!
brianamica spune:
Mai fetele, a venit primavara si ma bate si pe mine un gand de cura.....
Cred ca ma bag dar nu de saptamana asta.....de saptamana viitoare din 17 martie. Acum nu sunt pregatita deloc si nu vreau sa raman cu tentativa.....stiti voi....sa am ce imi trebuie sa nu ma apuce lenea !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
ralualexandrei spune:
Deci sunt iar in cursa alaturi de voi.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Laura25 spune:
Am venit la raport. Azi am rezistat eroic, fara abateri, desi imi era foame rau la un moment dat. Probabil ca in cateva zile se va obisnui stomacul si va fi mai usor. Spor la slabit
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
Laura25 spune:
Am venit la raport. Azi am rezistat eroic, fara abateri, desi imi era foame rau la un moment dat. Probabil ca in cateva zile se va obisnui stomacul si va fi mai usor. Spor la slabit
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Luna75 spune:
Laura,primele 2-3 zile sunt cele mai grele dupa care poate si datorita scaderii in greutate rapida din primele zile este mult mai usor
mult succes
nicoll_mada,mult spor si tie
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.