Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mbontos spune:

quote:
Originally posted by Amy26

BOGDAN MIHAI!!!

Mihaela,cum se mai simte puiutul??

E mai bine, nu mai face febra si e mai vioi.

Mihaela & Bogdan Mihai 3 luni (9.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Amy, a fost super la cumparaturi cu wrap-ul, a facut nazuri doar cand a ajuns la casa, asa ca l-am lasat pe tati si eu m-am dus sa ma plimb pe-afara. Cat timp sunt in miscare cu ea e foarte cuminte si curioasa. Pana acasa adormise cu capul pe mine.
Practic sta in bratele mele cat timp suntem plecate.

Alina mamica si Maria turturica - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Vasari,multumesc pentru informatii;dupa cum ziceam vreau sa cumpar si eu unul dar mai trebuie
sa duc putina munca de lamurire
cu tati care e mai sceptic in ceea ce priveste tinutul copilului in wrap.
Mihaela,ma bucur ca bb se simte bine acum

Si Iustin a inceput sa se intoarca de pe o parte pe alta,si mai nou isi propteste piciorusele si coatele in pat
si isi ridica burtica ....sta asa cateva secunde bune;am inceput sa pun perne imprejurul patului ca poate ne face vreo surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Fetelor,lui bb al meu i-au aparut cojite pe cap...cu ce sa ii dau?

offf....in seara asta sunt nevoita sa ii fac singura baita lui Iustin
si nush dc ma voi descurca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

Salutare!

Noi azi am avut zi de leneveala si de plimbare.
Ce mai faceti? Ati terminat curatenia? Am vazut ca unele dintre voi ati fost harnicute azi, nu ca mine
Amy- eu am folosit o crema de la Mustela, e f buna.
Pupicei!

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

http://community.webshots.com/user/nelone77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daia1202 spune:

Buna seara...

Noi am avut o zi mai agitata si azi nu am avut timp sa citesc nimic pana la ora asta... da' harnice ati mai fost , ati scris ceva ....

Ank, da cu dr Bacila am nascut. Mama mea a facut pozele, este asistenta la Odobescu.

Amy, merci. Esti printre putinele persoane care mi-au spus ca seamana cu mine .. iti dai seama ca a crescut pipota-n mine
In legatura cu cojitele, mie mi-a spus pediatra ca dupa fiecare baita sa o piaptan f. bine pe cap, cu o perie ii dau parul in toate partile, iar cand o spal pe cap sa o frec bine pe caput cu buricele degetelor.

Andrabell, vomita sau regurgiteaza. Am citit ca daca regurgitatul este o chestie normala, daca maninca prea mult sau daca ii doare burtica. Iar vomitatul este atunci cand laptele care le iasa pe gurita ii ca brinza.

Si noi mai dam pe linga in jeturi, mai ales atunci cand suntem "haplea"

si CARINA

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daia1202 spune:

andrabell sper ca ai inteles ce am vrut sa zic, ca regurgitatul este normal.. scuze incoerenta, da' la ora asta e cam greu sa ma concentrez !!

si CARINA

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Amy26

Fetelor,lui bb al meu i-au aparut cojite pe cap...cu ce sa ii dau?

Inainte de baita cu vreo jumatate de ora unge-l bine pe cap cu ulei de masline sau cu lotiunea de corp pe care o folosesti in mod curent.Ianinte de a-l spala cu sampon,piaptana bine parul cu o perie moale.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ce fac mamicile si bebicii? Dormiti?
Eu tocmai mi-am facut album pe Picassa . Sper ca am reusit s apun link-ul la semnatura. In caz de esec, Lala esti tu draguta si rabdatoare sa mai explici o data la tolomaca cum se pune link-ul la semnatura si cum il fac sa aiba un nume ca sa nu apara tot carnatoiul ala?

In alta ordine de idei (), la voi cum merge ? Ca la noi parca este mult mai bine decat inainte, desi eu credeam ca se vor schimba lucrurile. este adevarat ca dupa nastere am fost cumintei 2 luni, dar acum recuperam cele 6 luni de pauza .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Roxxy,scrii asa la semnatura: [ url = "link picassa" ] titulatura [/url] Elimina tu spatiile. E simplu! Bafta!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput