Bucurii de sept-oct 2006 (108)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Sephoraaaa acest "tic" capatat de Matti se incadreaza in categoria "ochi pt ochi si dinte pt dinte"...De ce zic asa? Pai ti-am spus ca de cand l-a cunoscut pe Matti gargaritza se culca dupa 12-1 in fiecare seara?! Ati preluat si voi de la noi faza cu bibe de ceai . Totusi, mai avem o speranta: ambii si-au modificat ora de somn la 23. Poate il corupem pe Matti sa doarma si el de la 21-21.30 ca-n vremurile bune ale noastre...

ANDRA si gargaritza (10oct2006)

Mergi la inceput

Sephora, e dulce rau Matti cand spune repede "alto, alto, alto, alto". Pupam baiat destept care stie cum il striga mama si papa .

Mergi la inceput

Fetele interesate de carioci lavabile le pot gasi in toate magazinele DIVERTA.

Mira, gargaritza adoarme singura si la pranz si seara. Cand e obosita nu-i trebuie decat ceai/laptic (dar nu e obligatoriu), isi canta singura "nana-aaa aaa" si adoarme instant. Eu ii respect cat pot orele de somn: la pranz 13,30-14 si seara o bag in pat la 21. Dar de vreo 2-3sapt face figuri si s-a lungit seara pana pe la 23. Tot la 21 o bag in pat, se joaca, se uita la TV, canta, vb, danseaza dar IN PAT. La 22 max sting TV si lumina si adoarme in 10min sau se frichineste 1ora.
Sper sa revina la programul ei bun si dragut cand la 21.30 sforaia .

Mergi la inceput

Itzy, pai credeam ca taticii de fete si mamele de baieti sunt cu pusca in spinare. Tu esti exceptia ?

Aici sunt 2filmulete cu Ruxa in vizita la Matti: dansatoare si cantareatza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Mamilili ciar ca a fost un soc,nu ma asteptam dar oricum el e superb,are capsorul rotund si-i sta minunat.

Cuscra Sandra hai ca ne-am gasit,astia ne mananca mintile de acum dar cand or avea 10 ani cred ca vin cu plodu acasa ......La 20 suntem deja strabunici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Beatrix, ma rog si eu pentru neoptelul tau! Sunt sigura ca e un baietel luptator si va invinge orice piedica. Are o greutate buna si faptul ca a tipat la nastere conteaza mult. Va tin pumnii si te astept cu vesti proaspete si bune!

Mira, Mathias doarme in casa doar noaptea, ziua-si face somnul afara, in carutz. Ritualul e f simplu: il pun in patut si-i soptesc ceva de dragoste la ureche, apoi se culca singur. Uneori vrea sa-mi tin mana pe el sau sa ma joc cu parul (asta nu se mai poate momentan...).

Sephora, am vazut filmuletele, e super tare Matti!

Floricel, parca tu m-ai intrebat ce gatesc. Pai, sincera sa fiu, sunt departe de gospodina - bucatareasa ideala, nu fac mancare din placere ci doar de nevoie, n-am talent, asta e! In programul: "vegetalizarea" ii dau lui M amestecuri de legume de la Bonduelle, la punga, cu sos inclus. Sunt fff bune si-mi plac la nebunie, plus ca se prepara f usor (eu pun amestecul intr-o tigaie, cu putina apa si nu ulei). Uite www.minute.bonduelle.ro/?path=9,283" target="_blank">aici cum arata ambalajele!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Total interzis cardiacilor: before, during si after.

Vai Lili, ce ai avut cu frumusete de baiat pletos?

Mergi la inceput

Oaaaa ce m-am distrat, e super Ruxa, cate talente are. Cred ca "La vaca Lola" canta non stop la Sephora in casa . Foarte faina gasca aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Sper ca ma auziti cat m-am putut mira de noramea,deci cand am vazut-o cum da din bulane (astialalti dau doar di curulete),Ilinka ce mai face ea scheme dar e si mai mare cu 2 luni.

Vrei sa-l bagi in "Legiunea Straina" sa inteleg Mamilili!!!

Mergi la inceput

Am dedus ca Andra si Ioana nu-s cardiace.

Mergi la inceput