Strumfi de iulie-august 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Eu sint un mare mare zombi, nu am putut citi nimic din urma, am vazut cu coada ochiului ca mai sint si alti scandalagii. Sigur ii ies dintii Smarandei, tipa tare si des; mi-e mila de ea, dar si de somnul meu. Avem si o problema, ca a facut de 2 zile kk mai albicios, si nu stim daca sa mergem la spital cu ea sau nu; nu mai vrea sa manince mincare, doar lapte. Si cind ma gindesc ca sint 20 de dinti de iesit...

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

cafera si eu tot din lapte de 3.5% grasime fac branza(pe care bebe nu o mananca :)) cred ca din ala de 1,8 ar iesi fffff putina. si o fac asa cum ne-a invatat anya. cu iaurt pus in laptele care fierbe. super buna a ieshit. numai bebe care sa o papa nu am
mai fetelor ma ingroziti cu dintzii............
*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Vivela tu i-ai facut botoseii dupa dimensiunile de acolo adica pt. 3-6 luni? Eu as vrea sa-i fac mai maricei sa-i poarte mai mult. Ma enerveaza ca de la serviciu nu pot sa intru pe site-ul respectiv ca sa tiparesc, iar acasa nu am imprimanta.
Imi pare rau ca esti asa obosita. Poate vine un dintisor.

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Cafera, mychydutza, andreeac, multumesc mult! M-ati mai linistit. Ufffff tare grea meseria de mama!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Nico, ai o fetita asa frumoasa… cu sau fara par, e o scumpete, se vede “esenta” buna.

Andutzy, sanatate multa, sper ca acum iti e mai bine.

Anto, multa sanatate lui Victor .

Cafera, ne-ai innebunit iar cu pozele fetitelor tale . Ai niste fete de toata lauda, iar poza www.flickr.com/photos/22361756@N03/2254590635/in/photostream/" target="_blank"> asta e delicioasa .

Carla, asa cum am spus si acum cateva zile, si David a cazut din pat. Normal ca m-am speriat, ca el are un racnet de ti se ridica pielea pe tine, iar atunci si-a dat toata osteneala sa demonstreze inca o data acest lucru. Si asta vreo juma de ora. Dar m-am linistit oarecum cand mi-am adus aminte ce scria cineva (nu mai stiu cine si unde ) ca doctorii pediatri spun ca “toti suntem cazuti in cap” . Dar de atunci, de la cazatura, ii pun o patura jos si jucarii in jur sa se joace si asa stau fara grija ca o sa pice.

Andreea, botoseii i-am facut un pic mai mari, mai ales ca materialul era mai grosut. Dupa ce am imprimat, am decupat cam cu un centimetru mai mare. Spor la lucru . De-abia astept sa ne arati lucrurile pe care le-ai facut, poate ma inspir si eu de la tine, acum, cat ma chinuie elanul creator .
Sa incerc sa trimit pe mailul comun documentul (eventual in word, daca oi reusi sa-l transpun?) Asa poti sa-l imprimi?

Gabi, mami de Davidush
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_

Whether you think you can or you can’t,
either way you are right.(Henry Ford)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Vivela ar fi foarte bine daca l-ai trimite pe mail-ul comun. Poate mai e si altcineva interesat.
Eu nu am confectionat lucruri pentru bebe ci diverse obiescte de decor. Mi-am facut si floricelele pt. nunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Andreea, gata, am trimis.

Pt cine mai are nevoie de sfaturi privind ingrijirea bebelusilor (banuiesc ca toate cam stim, dar niciodata nu e tarziu sa mai invatam cate ceva), dati un click aici:

http://www.timpultau.ro/liber/Ghid-de-ingrijire-a-bebelusilor*id_812-articol.html .

Gabi, mami de Davidush
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_

Whether you think you can or you can’t,
either way you are right.(Henry Ford)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

quote:
Originally posted by violetan

Multumesc nikole si nma!
Asa sper si eu, sa fie de la dinti. Ca altfel, ziua e ok in general, poate mai marait dar destul de vesel si nazdravan...Ufff, mai sunt si alti bebei care fac asa?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Vio, si Chrisu meu face la fel. Ziu rade non stop si nu pare ca l-ar deranja ceva, insa cum se intuneca incepe sa fie tot mai agitat. Desi adoarme foarte linistit (de obicei la san), in jur de ora 11 noaptea se trezeste urland. Si mie mi se pare ca e speriat, poate viseaza ceva... Asta se intampla in fiecare noapte de aprox o saptamana.
Nici pe noi nu pare sa ne recunoasca in primele momente. Trebuie sa-i cantam "in padurea cu alune" si asa se linisteste incet incet. Dupa accea rade si adoarme la loc.
Din pacate faza asta se repeta de multe ori pe noapte. Eu am mai pus-o si pe seama dintilor, ca se vad dintisoarii din fata si tre sa-i perforeze gingia.

Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Vivela mi-au placut botosii mult de tot. Esti o talentata. Pentru asa baiat frumos, asa botosi. Si eu vreau tiparul.

Ilinca manca 5-6 lingurite piure de legume. Eram multumita. Acum a descoperit fructele si nu mai vrea legume. I-am dat papaya. O fi bine? Asta acum 4 zile. I-a placuttttttttttttt.

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Originally posted by andreea c

Neata!

Violeta m-am gandit si eu tot la urechiuse si dintisori. Daca i-ai umblat la putulica ar putea fi si de acolo.
Cafera superbe fetitele tale . Tu le faci hainutele acelea frumoase?
I-am mai vazut pe Andra tunsulici, Victor colegul lui Raducu de venit pe lume.
Apropos, Oana, avem baieti mari. Maine fac 7 luni.

Raducu s-a ridicat sambata singur in picioare in patut. M-am bucurat mult ca am prins acest moment din viata lui. In rest nu avem noutati. Dintisori nu avem inca si nici nu vorbim, dar cat de curand ne asteptam si la asa ceva.
Nikole cum face prietena ta 2000usd confectionand diverse? Vinde-mi si mie un pont. Chiar ma pasioneaza chestiile astea. Poate va arat cand scriu de acasa si operele mele.

Andreea, nici nu-mi vine sa cred ca au crescut asa mari. Felicitari lui Radu pentru reusita. De acum o sa vada altfel lumea. i s-a largit orizontul, cum se spune. Ce mai faceti? Cu dermatita ati rezolvat?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput