LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (281)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

buna seara si de la noi,

Am fost in mall si acum ne-am intors. O sa pun poze in seara asta, merg sa-i pregatesc papa lui Angelo( el se joaca cu cheile de la masina, aprinde ledurile ) Imi este atat de urat sa scot cumparaturile din sacoseee I-am luat si bebului un tricou cu Mickye Mouse, pijamale deja au bagat subtiri dar al meu doarme dezvelit si nu se potrivesc
Giova hai ca m-am potolit Trebuia sa scriu ce ma deranjeaza, asa este intr-o comunitate mai ales ca santem atat de vechi
Astery pupici gogonelului, ma bucur ca progreseaza

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dana.
maraki ok. chiar ma gandeam in weekend...ca ne cunoastem de aproape 3 ani...si nu inteleg de ce au fost atatea divergente si si barfe. of...of....se mai intampla si la case mari, decum la noi, care suntem peste 50 mamici.
sa poarte sanatos Angelos tricoul.

maine pun si poze, asta dupa ce-mi rezolv treburile prin oras, ca doamne multe mai am.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Subiect aniversar pt. Ioana de Anymony:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116051

Subiect aniversar pt. Stefan de Cosmi1975:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116050

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata dragelor!
"La multi ani!" sarbatoritilor de azi si multa multa sanatate!
Noi suntem ok, adica dupa primele 2 doaze de antibiotic puiul meu nu a mai tusit, ma rog, a tusit el dar ca la raceala nu tusea aia nenorocita de laringita. Azi voia tanti sa-l duca la gradi la copii dar aseara avea febra 38.....e drept ca se si zbenguise ceva! Cred ca ne dau si noua ultimele masele ca roade ca un catel tot ce prinde, inclusiv ornamentele de la dulapuri iar asta noapte s-a trezit pe la 3 si s-a apucat de povestit. Eu ma distram de numa ca il auzeam in baby-phone cum comenta "Nu-nu, mami, au, uf, tu!" (asta cu tu a invatat-o ieri ca m-a auzit spunandu-i fetitei bonei "Tu Maria, hai sa-ti leg eu ghetutele!" si a ramas fixat pe "tu"). Pana la urma s-a dus Cristi la el sa vada ce face si cica statea in patut in fundel, cu caputul in palme si coatele pe genunchi exact ca Ganditorul.
Revin.......

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

e o zi deosebita si sa speram ca asa vor fii toate ...papan e bine diseara ne sarbatorim cu vreo 12 invitati asa ca poze pun maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Salutare si de la noi!
LA MULTIANI TUTUROR SARBATORITILOR din ultimele zile!!!

La MULTI ANI SPECIAL LUI VLADIMIR SI LUI STEF!!!

Noi suntem bine, cu un milion de treburi pe cap, parca nu imi mai ajunge timpul!
De miine merg la serviciu-reiau activitatea...e un fel de a spune!
Nu stiu cum sa fac cu Ioana, cum o sa o las la ai mei...offff
E dependenta de mine-stiu asta...acum e stresata rau din cauza unor cretini care de 2 saptamini dau gauri si gauresc pereti...la amiaza numai in brate doarme.
partyul va fi simbata...azi cu familia si bunicii, simbata cu copii si verisorii

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna,
La multi ani sarbatoritilor de azi.
Giova chiar ma intrebam unde esti, i-a placut soacrei bluza?Cand a fost ziua ei, ca a soacramii a fost pe 10 , a trebuit sa mergem la ea s-o serbam...
Cosmi felicitari pt examen.
Mai fetelor dati-mi si mie ceva idei de cadouri pt spiridusul meu ca sunt in pana de inspiratie si numai azi nu e maine...Fara masini cu sau fara pedale, tractoare cu sau fara remorci sau biciclete triciclete.Ca d-astea are si deja nu mai e loc in cas de ele...

Anca 24 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Salutare dragelor, am si eu un pic de timp sa va tzuc.
La multi anisori sarbatoritilor de azi Stefanel si Ioana.

Noi suntem binisor, Iarina e bine, am fost tare inspirata sa ii cumpar acuarele si asa mai scap de ea cate vreo 1 -2 ore.Incepe si ea sa se cam ceara la olita...ea se cere si daca nu face nimic doar trage cate un partz.

Si eu sunt binisor...cred ca nu duc pana la 40 de sapt. ca s-a cam lasat burtica...

Maraki, arsuri nu am avut deloc pana acum dar de vreo 4 zile incoace au aparut...
Giova am reusit sa descarc de pe Youtube.
Irinutza la Sabinuta, iti dai seama ca nici eu nu exagerez cu jeleurile...ar manca ea in nestire dar...decat sa ii dau bomboane sau caramele mai bine prefer niste jeleuri
Astery la Rzavanel, ma bucur ca face progrese.
Dana frumoase papuselele tale, daca nu era diferenta asa de mare la inaltime nu ziceai ca nu sunt gemene.
Mireluta de la noi, ai grija de tine.
Acina , si eu sunt in pana de idei ...nici eu nu stiu ce sa-i cumpar Iarinei asa ca nu te pot ajuta ca stau cam prost cu inspiratia

Fetelor io v-am pe toate si o zi superba va doresc in continuare.

Ali33+ si IARINA (16.02.2006)

http://www.dropshots.com/iarinutza
http://www.dropshots.com/iarinutza2#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata mamici,

Anymony telepatia La tine ma gandeam astazi si uite ca ai scris O sa fie greu in primele zile pt. Ioana si bineinteles pt.tine dar...alta solutie nu este si oricum va fi cu mama ta
Ioana sanatate Razvanicului, nu stiam de ce nu ai mai scris, nu prea am stat sa citesc mesajele din lipsa de timp
Ali sarcina usoara in continuare, cat mai putine arsuri ( stiu cat de nenorocite sant ) la fata!
Cosmi sa va traiasca baiatul Sa fie sanatos, fericit si sa aiba parte numai de bine in viata Petrecere frumoasa si la multi ani!!!
Anymony la multi ani pt. cretulina Tot binele din lume, sanatate,fericire si noroc pt printesita
Acina, cumpara-i o tabla magnetica cu cifre si litere hainute...nu prea stiu ce sa zic pt. ca din poze am vazut ca Andrei are de toate

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Ali ce mai faci iubita?
Ce ma bucur ca ai mai dat si tu un semn.Ce spui tu acolo cum s-a lasat mai burtica ca abia esti in 33 saptamani, sa stre bb acolo pana la 38 macar sa se dezvolte cum trebuie, ai grija de tine.
Marakimerci de idee, chiar era buna, dar i-a luat mama deja tabla d-aia si soramea o canapeluta pt copilasi f draguta.Pe o parte poate sa scrie si cu creta, doamne sper sa nu-i treaca prin cap sa continuie pe pereti...

Anca 24 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput