LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (281)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbi mersi doamna!!! ce pranz romantic? de abia mi-a adormit marco. si asta din cauza noastra: gata, am zis adio la Coca Cola. nu mai tinem asa ceva in casa, asta ar bea in nestire. si doar 2 paharele mici a baut, dar degeaba.
plecati la capitala, va sa zica. sper sa gasiti o garsoniera buna si convenabila ca si pret. apartamente noi...si-a luat o prietena, cu 4 camere, 250 mp la 300.000 euro. si asta anul trecut, cred ca au mai crescut preturile de atunci.super scumpe...la banii astia imi ridicam casa in oras.
Mira eu mai am un cont in euro la BRD.I-am zis si Mirelei de el, dar vreau sa merg maine pana la banca sa vad daca se pot trimite bani din strainatate. asa ca te voi anunta si pe tine. daca nu...hai ca o rezolvam noi cumva...doar Diana vine in 25 febr, nu? daca vrei musai sa contribui.
e mortala Selin si ce tort fain a avut...cred ca si bun.
Bee, ok. ma bucur ca ati fost la munte si ca sunt sanatosi copiii.
Maraki la ora aia ati plecat la shoping?
Miha la voi sunt magazine mult mai faine ca la Mall-ul nostru. oricum Zara e magazinul meu de suflet, pacat ca nu e si la noi. sa porti sanatoasa hainele.

de cateva zile e foarte cumintel marco, ma asculta, se joaca singurel, cere "papa bun" si ma pune sa-i deschid frigiderul sa-si aleaga el.
Vorbeste aproape tot, ne uimeste si pe noi, dar asa de bine si-a dat drumul la guritza....ma rog de el sa mai taca dar vezi sa nu....
cand suntem in masina imi zice: mami ezi cina ine= mami vezi masina vine. sau a inceput cu intrebarile: ce taci mami?, ce-i aia? de ma tampeste nu alta.
In schimb, tot nu-mi zice cand face pipi, adica zice, exact cand i-a si dat drumul.
cam atat, hai ca l-am laudat destul...sper sa nu se schimbe.
va , pe maine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

LA MULTI ANI, GIOVA!!!!!

Sa fii fericita si iubita, frumoasa doamna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata dragelor!
LA MULTI ANI, GIOVA!
Sa fii mereu vesela si fericita, sanatoasa si voiasa si sa te bucuri numai de momente frumoase alaturi de baietii tai!

Eu am fost ieri la banca sa depun banii si nu le mergeau calculatoarele.....am stat vreo 40 de minute si a trebuit sa fug acasa sa o "schimb" pe tanti! Azi incerc sa fug in timpul programului ca am oricum de mers la Directia Muncii si sper sa reusesc sa trimit si banutii!

Si noi ne chinuim cu maselele, saracutul puisorul meu toata ziua isi baga degetutele in gura si tot face "au-au, uf-uf!". Lasa ca trecem si peste asta!

In rest frigalau la noi cat incape, nu am scos de 2 zile copilul afara.

In privinta cadoului pt Mariuca, m-am gandit ca daca strangem suficienti banutii am putea sa-i luam o masinuta cu acumulator, am vazut si la 500-600 lei. Vedem noi ce zice si Tudor!

Va doresc o zi minunata alaturi de sotiorii vostri, sarbatoreala frumoasa si multe multe cadouri!

Va pupicesc mult de tot pe toate si abia astept sa se mai linisteasca apele la munca sa pot sa stau si eu mai mult pe forum si sa particip mai activ la discutii!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

giova sa traiesti , sa fii sanatoasa si fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetele,
Giova la multi ani , sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii langa baietii tai draguti.
Am facut si noi o petrecere mica iari , am bagat cateva poze.
Cealalta petrecere e sambata.
http://good-times.webshots.com/photo/2009645330041700505gAGjDR
va pup

Anca 25 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

GIOVA LA MULTI ANI SA FII IUBITA SI FERICITA !SANATATE MULTA SI TOT BINELE DIN LUME ! AI DOI BAIETI MINUNATI CARE TE IUBESC MULT SI NU AI CUM SA FII DECAT FERICITA

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Multumesc mamici de spiridusi.
Macar ceva sa ofer si eu, chiar daca e virtual:

tuturor indragostitilor !!!

acum am ajuns si eu acasa, am dus copil la gradi, am baut cafeaua in centru cu al meu sot, l-am lasat la sedinta, mi-am cumparat ingrediente pt. Tiramisu si fuguta acasa.
La banca merg inainte de pranz, iar dupa amiaza va spun de la cine am primit banii, si cine doreste ii trimit o copie a extrasului pe mail.

Am ajuns la concluzia ca al meu baiat a asteptat ora 12 aseara, ca sa-mi ureze LMA: "t'ani mami", asa zice el si m-a imbratisat si m-a pupat de m-am topit toata. In dim. asta la fel, la indemnul lui Clau, of course, ca nu si-a amintit el.

Ioana stai linistita ca ai timp sa trimiti banii.
si aici e la fel de frig, si tot asa va fi si zilele urmatoare.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna dimineata!

Giova La multi ani, multa sanatate, fericire alaturi de cei doi baieti si fie ca toate visele tale sa se implineasca! Si poate ii faceti o surioara lui Marco

Noi ieri am fost la gradi, am dus tort, suc si baloane. Au fost foarte incintati copiii, Razvan nu prea stia ce se intimpla, mai ca vroia sa o ia la fuga. Pina la urma s-a linistit, a stat cuminte pe scaunel si a mincat tort si apoi a inceput joaca. Mi-a aratat si care e patutul lui si culmea chiar l-a nimerit. A alergat si s-a dat pe topogan, mare zarva era pe acolo, ultimii am plecat ca nu se mai dadea dus. L-am luat plingind de acolo.
Azi a bia a stat sa-l schimb in hainele de gradi, ca imediat a tulit-o in camera la copii. Ma bucur ca ii place, ca maninca si doarme (nu chiar cit ar trebui ca ei doarm in aceeasi sala in care se joaca si cind incep sa se trezeasca gata e somnul la toti; mai ales ca sunt vreo 2 care tipa de mama focului).
Seara a venit acasa fratele meu si am stat la un pahar de vorba si apoi la culcare. Acum asteptam in weekend ca vin bunicii, va fi casa plina, iar se alinta Razvan cu atitia in jurul lui.

La multi ani dragi mamici, sa fiti fericite si iubite, sa va bucurati de soti si de prichindeii de linga voi.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Giova, la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de zile minunate alaturi de baietii tai! Poate apare si o fetita la fel de frumoasa si de smecheroasa ca Marco.

Eu am reusit sa trimit ieri niste bani, dar nu cred ca intra in cont pana azi la pranz, ca i-am depus aseara aproape de ora inchiderii. Ideea Ioanei privind cadoul mi se pare excelenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

La multi ani , Ioana!
Sa iti dea Dumnezeu fix tot ce iti doresti tu!
Si eu iti doresc inca un bebe , dc se poate fetita!
La multi ani si tuturor indragostitilor si indragostitelor de peste tot!
Eu tot cu treaba , insa aseara am reusit sa pun doua filmulete de la petrecerea lui Vladi! Sincer nici nu stiu cum s evad ca nu am apucat sa ma uit prea mult!
Mira am restinut ca au iesit niste maselute azi noapte? Felicitari doamna!
Bumbita ce sa fac duamna dc e de treaba? Intru si eu cand pot!
Dana ce mai fac fetele?
Ioana de Razvan nu mai zici nimic?
Mirela mai incearca si tu sa mai bagi un medical sa te mai linistesti . Pupici lui Dani!
Cosmi gata examenele?
Acina nu pot vedea pozele aici o s aincerc diseara sa vedem petrecerea 1!
Oachi ma bucur ca ii place lui Razvan la gradi si ca s-a acomodat repede.
Oare e vreun bebeu de al nostru care nu s-a acomodat?
Giova pai e super ca si-a dat drumul la vorba Marcolino. Mario nus e rveste decat cand are chef.
Maraki si al meu are un par care creste repede, acum chia rimi doresc ca are o freza pe jumatate tunsa ca nu a resit firzeroasa mai mult ca se ineca de plans , deci sa creasca repede ca e jale.
Va pupic

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput