LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (281)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Fetele am citit ca vrei sa stringeti bani pentru Mariuca mica...Cotizez si eu...spuneti numai contul pe PM.Acum cum credeti voi sa faceti -ori bani ori un cadou.desi pareaea mea-si nu dati cu rosii eu as zice sa ii dam banii...dar ma conformez. stiu ca anul trecut Tudor a fost surprins si multumit.si Maria la fel. Cum hotariti voi ca e mai bine.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Nu ne treceti absenti!
Ana tocmai mi-a sters un mesaj aproape terminat (ea se uita intr-o fereastra la Barbie, iar eu scriu in alta fereastra- si nu-i convine).
LA MULTI ANI DRAGILOR DE SARBATORITI la a caror aniversare n-am fost prezenti nici macar virtual. II pupam si-i iubim si le dorim tot binele din lume!
VAd ca se strang bani pt cadoul Mariucai. Sa ma duc eu sa cumpar si sa trimit prin curier? Intai trebuie sa ma lamuresc eu despre ce e vorba! Numi ca trebuie stabilite niste lucruri. EU n-am idei de lucruri costisitoare, fiindca nu m-a interesat, n-am luat (desi daca tb pt altcineva, cu placere). Pe de alta parte nu ma intrebati unde sa trimiteti banii! Exclus prin posta, fiindca stau cu chirie si nu primesc nici avizele in casuta postala (de la care nu am cheie). Si evident trebuie sa citesc din urma ce si cum!
Am fost la munte cu picii de asta am absentat!

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84127&whichpage=19&SearchTerms=fetita%2CAndreeiC

asta e un tipic cu fetita andreei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

LA MULTI ANI IOANA CATALINA
LA MULTI ANI STEFAN, PETRECERI FRUMOASE SA AVETI DRAGI COPILASI.
Giova maine am sa trimit si eu bani.Nu cred ca e cazul sa-mi dau cu parerea ptr. ca nu am prea cumaparat lucruri pentru fetite si apoi sunt si cea mai noua de pe aici.Ma bucur ca toti copilasii sunt bine.
O intrebare ptr. Asteryaro
Am facut si eu dosarul ptr. a-mi prelungi CIC ptr. inca un an si sunt tare stresata ca cei de la firma unde lucrez nu mi-au trimis inca adeverintele sa le depun la primarie. Restul le am pe toate, certificat, ancheta, cerere la serv. te intreb ptr. ca vad ca si tu ai depus dosarul dupa ce a implinit Razvan 2 ani daca pana la implinirea varstei de 2 ani nu am dosarul depus dar am facut toate demersurile, e posibil sa am intrerupere in cartea de munca?Ma bucur ca Razvan e tot mai bine, asa va fi de acum incolo cu ajutorul vostru, a lui D-zeu si a celor din jur care-l iubesc.
Am vazut azi multe poze, copii frumosi, minunati, parinti fericiti.
Noapte buna

IOANA78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

MARCH , nu tb draga sa ,,ridici,, vocea , eu propusesem ceva ....nu impusesem nimic asa ca nu te enerva ....GIOVA fa cum crezi ca e mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Irinutza sper sa se acomodeze Sabina cu mama ta, oricum e pe maini bune.
Miha ok.
Any am pus contul pe pag. 6 sau 7. daca nu-l gasesti da-mi un buzz si ti-l dau pe mess.
Bee mai ce te cunoaste Irina...chiar zicea azi caci daca ti-am propune ai lua cadoul pt. mariuca. Dar mie sincer, mi-e jena sa abordez mamicile cu 2 copilasi mici, stiu cat de greu se gaseste timp liber. deocamdata strang eu banii, probabil voi cumpara si cadoul si-l trimit prin curier. asa e cel mai simplu si nu va mai implic pe cele cu 2 copii. eu am copil la gradi si un job lejer, asa ca-mi permit sa ma ocup de asta.
Cosmi hai mai ca s-a suparat si march, a avut o zi proasta, nu pune la suflet. Tudor a zis ca mai bine sa-i cumparam ceva de banuti, stiu ca era mai simplu cu banii, dar e mai frumos cu un cadou.

gata, fug ca al meu se joaca in cada si eu pe net.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

eu pun miine banii la ing, joi ii ai in cont...
sunt de acord cu propunerile...numai ca daca vreti o rochita as vedeti cit e de inalta ca ..sa o luam si sa nu o poarte la vara....la cum arata Maria in poze un 98-102 i-ar fi bun...ca pina al vara se mai inalta un pik.Despre dulciuri sincer....parca nu as opta... Jucarii...o tabla magnetica, un joc de construit gen lego,un puzzle simplu din 9-12 piese...chiar si o bucatarie...sau o papusa frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Any ce cont ai vazut? eu am dat contul de la Raiffeisen.
si eu am vazut ca e destul de marisoara, cel putin asa se vede din poze.

M-a adormit copilul pe mine, noroc ca m-am trezit cand a intrat Clau in casa.

ma bag si eu la somn, pe maine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

heeeeeeeeeeeei, sa nu cumva sa ma dati disparuta ca elodia... sunt pe-aci, mai bag un ochi, mai fug la treaba, deci...s-a hotarat in unanimitate - fie vorba - la un cadou deosebit pt mariuca.

giova iau si eu acusica datele cu contul ( ca beneficiarul contului il stim ) pag 6 si verifica-ma si pe mine maine, poimaine cand poti tu. eu maine ii depun. parol.

ce frumos!!!ce frumos!!! ce se va bucura mariuca noastra!!! eu zic o papusa mare sau un joc educativ - puzzle, tablita magnetica mare (hainutele le raman asa de repede mici ). si asa cum au mai zis cateva fete ( nu mai retin exact care ) eventual comandate de pe net si expediate.

poze ne mai trimite si noua tudor cu ea??? gandacel daca ne citesti si daca mai tii legatura cu ea, mai da-ne relatii despre ea, cum e - cuminte sau nazdravana, ce nazbatii face, ce preferinte are?

stati asa sa-mi iau si eu frumos ceaiul si sa va mai zic despre noi, pe cine intereseaza claroooo....

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

quote:
Originally posted by anymony

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84127&whichpage=19&SearchTerms=fetita%2CAndreeiC

asta e un tipic cu fetita andreei

off1 ca iar ma emotionai toata. cat este de frumoasa!!!iar pozele se vede ca sunt facute de un profesionist. si seamana leit.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput