Nou stil de viatza (177)
Raspunsuri - Pagina 19
Tzuni spune:
Da, mephala, e atat de groasa salopeta aia, incat nu ma tem ca se loveste daca se intinde pe burta!
Are un fix cu umblatu' pe varfuri! Zici ca-i balerina
Sunt un pic trista pe mine, ca-mi dau seama ca-s prea militaroasa cu ea. O si rasfat, e drept...insa, inca nu stiu sa fiu o mama buna! Oare ea ma intelege pe mine? Hmmm...
Da, stiu piesa, dar nu reactioneaza la ea cum reactioneaza la asta cu aerul in piept...![]()
Ma duc sa ma uit la Sweeney Todd.
Tzuni
mic si drag si scump si MARIA
Delidana spune:
Eu am vrut sa zic ca e un bursucel roz. Deci salopetica e si pe post de amortizor. Buna idee. ![]()
Vizionare placuta!
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
CRISCOSTY spune:
Carmen mamaliguta am facut si eu aseara baietilor, cu branza de oaie, smantana si unt. Azi am facut o ciorba de vita, salata de boef si mi-a trimis mama sarmale. Dany vrea diseara paste, asa ca am sa-i fac lui cateva.
Tzuni ce bursucel frumos si roz
Delia ce faci? Inveti?
Tamara ai dat examenul? Cum a fost?
Mamica of, sper sa-i treaca repede raceala lui Marc. Dany este mai bine si dabea asteapta sa mearga la gradi.
Crys si Dany
Delidana spune:
Crys, ma delectez cu "Ducesa de Malfi", o piesa de John Webster pe care trebuie s-o citesc pentru examen.
Carmen, ma gindesc la vacanta, cum sa nu, as vrea sa merg undeva la munte. 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Crys, ma delectez cu "Ducesa de Malfi", o piesa de John Webster pe care trebuie s-o citesc pentru examen.
si sa vezi ca daca iesi la plimbare in parc, o s-o vezi pe ducesa in Tineretului! Pe cat pui pariu?

Tzuni
Delidana spune:
Pe doua lebede? ![]()
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Pe doua lebede?
ai vazut-o dejaaaaaaaaaaa???!!!???

ti-am zis io!

Tzuni
Delidana spune:
Da mai Tzuni, am vazut si i-am facut cu mina. Ciudat ca nu m-a recunoscut. ![]()
Ce faceti fetelor, pe unde sinteti?
mephala30 spune:
eu m-am ridicat de la masa, sa-mi fie de bine! ![]()
Ma pregatesc de-o plimbarica scurta cu Iustin, ne vom opri si la frizerie. Deh, trebuie sa fie frumos, aranjat, ca luni incepe gradinita.