Colectia de toamna-iarna 2005 (184)
Raspunsuri - Pagina 13
Mihaelutat spune:
Bai fi-miu nu face diferenta intre nestle cu miere si cel fara miere. Si noi in ultima perioada am gasit numai cu miere la Kauflandul si Billa de pe Barbu Vacarescu. Acum mi-am adus aminte ca dimineata am inceput ultima cutie din stoc, deci dau fuga la Billa.
Mihaela
album dn Titi
roxisialexia spune:
buna ziua colectie draga!
Mada, cred ca ar trebui sa spui stop suspiciunuilor care nu fac decat sa iit macine sufletul, poate ca prin ceea ce a facut si-a demonstrat masculinitatea. Nu te mai victimiza accepta orice sprijin si nu te izola.
Oricand exista riscuri intr-o relatie, exista si riscul de a nu afla niciodata ca a fost cu alta femeie.
Intrebarea este, ai putere sa il ierti?( cu siguranta nu vei uita!) Eu cred ca vei alge sa ai inceredere din nou in el si in tine ca femeie, sotie. As vrea ca alegerea ta sa fie una in acord cu sufletul tau si nu din obligatie, auto-impusa sau sacrificiu de sine. Sa stii ca toate avem dreptul sa fim iubite si sa iubim la randul nostru.
Eu sunt convinsa ca orice barbat insala daca i se iveste ocazia. Multe dintre noi ne dorim sa nu aflam niciodata ca ne-a inselat.
Iti doresc sa ai parte de iubire si liniste sufleteasca, ai grija de tine si de miruna..”mami nu mai pange”
gandacel , succes in noua etapa!
jucarie preferata, nu exista la noi asa ceva insa avem armata de animalute cu care adoarme: broscuta, porcul, perna oita, maimuta...in curand o sa ma dea jos din pat animalele astea. sa vedeti noaptea cand se invrate de pe-o parte pe alta cum incep alea sa cante, chiuie fiecare in limba ei. In rest ziua alterneaza gentile mele, sutienele cu vasele din bucatarie unde face "cafea" pentru mama
lavi, ma bucur ca esti in acord cu noul job. La cat mai multe satisfactii!. pupici feteleor cu stil!
ina, draga si scumpa, sper sa scapati cat mai repde de noptile nedormite. La medic ati inlaturat varianta de nas infundat- polipi?
alexandrina, ma bucur ca ne dai vesti , chiar m-am gandit la tine zilele trecute.
feli, ce face ili? am reusit la statistica
xandra, cum merge stepperul?
cora , putere multa si odihna pe masura. sanatate piticilor, sunt niste scumpi..imi place foarte mmult sa vad poze cu voi, ti-am spus ca anais seamana cu tine si andrei cu tati?
Cum a fost in sinaia?
meems, sunteti bine? ai trecut peste raceala?
madutza, sunt atatea clinici particulare cu medici buni, da-i incolo de nesimtiti. multa sanatate lui andreas.
Roxana, Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
si BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
maria_alexia spune:
Dar voi de ce boli ale copilariei va mai temeti, la copiii nostri vaccinati si para-vaccinati?? Serios, mai exista si altele in afara celor pentru care au fost deja imunizati ? Eu stiu doar de varsatul de vant (dar exista vaccin si pentru asta) si roseola (care e usoara)...
Pentru bebelina am luat deocamdata doar pijamalute, dar sunt tare scumpe asa rozalii si cu volanase . www.laredoute.fr/vente-lot-de-3-dors-bien.aspx?productid=324111339&documentid=321408&categoryid=23112671&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Astea imi plac mult.
Chiar vroiam sa va povestesc, am facut in weekend ture prin magazinele de bebei in cautare de hainute. Si acum o inteleg pe Columbeanca, chit ca la vremea respectiva ne revoltasem ca-si tinea copilul de nici 2 sapt. in costum si cu adidasi: in magazinele de fitze maxime (e drept, nu chiar asa de mari ca Bufi - deh, noi suntem in provincie ) numai asa ceva gasesti! N-am gasit o salopeta molicica si grosuta cum cautam nici sa dau cu tunul! Doar haine de oameni mari in miniatura (si la preturile celor de adulti ).
Si eu sunt tare nerabdatoare sa vad noua mobila, sper deseara s-o si monteze!
Maria & Cristian (22 dec 2005)
maria_alexia spune:
quote:
Originally posted by anda77
frate, dk se intampla asa ceva, asemenea gol in distributie oficiala intr-o alta tara, anglie spre exemplu, a 2-a zi, jumatate din consumatori schimbau laptele ca nu sunt seriosisi sa nu mai pateasca asa ceva,
in romania isi permit toate magariile din lume
incompetenti
cat de greu o fi sa asiguri permanenta? la ce bani ia nestrle de pe piata romaneasca!?
sunt fte suparata pe ei!
Asa e, uitati-va cum o incaseaza Nokia din partea nemtzilor dupa miscarea pe care au facut-o cu mutarea fabricii in ro.
Adaug si eu la lista supararilor:
- pampersii nostri nu sunt la fel de buni ca cei "de dincolo" - vezi si interviul mai sus pomenit
Noki_Lara spune:
Nici Nutella de la noi nu e la fel de buna ca aia primita de mine din Nemtia.
..asta nu se incadra la discutia de puericultura. Sau se incadra?
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
ioana_77 spune:
E mare criza de lapte Nestle. AM o prietena care lucreaza la Nestle si mi-a spus ca au probleme mari cu furnizorii.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Botez Stefan
Madutza10 spune:
Anda ,eu cu miere am gasit IN MULTE LOCURI DAR DOMNU' MEU NU SERVESTE ...
Al meu a scapat de constipatie cu Lactuloza si Humana Miltzucker ,de simbata face zilnic ,normal ,nu se mai chinuie si se simte multtttt mai bine .
Feli ,Lavi ,spuneti-mi mai multe despre dr vostra ,va rog ,unde consulta ,cum o cheama ,vreau sa merg si eu la ea daca ziceti ca-i asa buna .
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
anda77 spune:
ce probleme? nu se mai fabrica? ca atat timp cat se fabrica in fabrici nestle care fabrica, ca sa zic asa, pe client il doare in partea dorsala de contractele si agreementurile lor, mama lor de incompetenti. pe mine ma intereseaza sa-mi livreze produsul care a iesit deja de pe linia de fabricatie. nu in fabrica e problema ci intre fabrica si magazin.
noki, nutela nu era on topic puericultura, dar era in topicul cura de slabire la andra
bai, mi-am cumparat juma de sifonier de haine gri din toamna si pana acum, ca o nebuna ce sunt. acum ce fac cu ele? in primavara, vara si toamna-iarna urmatoare nici gand, cele mai tari culori de pe pamant trebuie? si la mine sifonierul arata ca de inmormantare...
eh, am o scuza de cumparatuuuuuuri noi deci.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Mihaelutat spune:
Anda daca tu esti in perioada gri la capitolul vestimentatie eu am trecut cu succes printr-o mare perioada rosie la acelasi capitol, de la chiloti la fundite. Deci eu nu mai am motive sa plec la cumparaturi? Trist, foarte trist, pentru mine.....Oricum trebuia sa imi vand un rinichi pentru asta deci mai astept cu vanzarea poate creste pretul la organe.
Mihaela
album dn Titi
Buluci spune:
Si aici a lipsit aproape 2 luni laptele Nido facut tot de Nestle,acum a revenit dar mult mai scump.. o cutie de 900g (pentru copii intre 1 si 3 ani) costa 14$.
Quote:
"cora , putere multa si odihna pe masura. sanatate piticilor, sunt niste scumpi..imi place foarte mmult sa vad poze cu voi, ti-am spus ca anais seamana cu tine si andrei cu tati?"
eu nu sunt de aceeasi parere, ai o pza intitulata "tati"...in aceea poza mie mi se pare ca Anais e tasu intreaga,acelasi zimbet!
Maseaua aia de minte e cariata? eu am una din masele de minte iesita doar jumatate, cealalta jumatate cred ca nu mai are loc, si nu stiu daca ar trebui scoasa sau nu?
MariaAlexia, multumim ptr linkurile din contul comun!
I-am dowlodat lui Simon multe cintecele , cel mai mult ii place "ursul pacalit de vulpe" si "podul de piatra".Ptr mine sunt foarte utile linkurile de genul asta ptr ca nu am fff multe materiale din romania.
Si eu visez sa fac cumparaturi ptr fetitza... cred ca mai degraba la mine se potriveste ce-a zis Anda :"dar nu e situatia geo-politica potrivita deoacamdata, mai asteptam:))"
Cristina & Simon(26.12.2005)
www.dropshots.com/Bulucel#date" target="_blank">Poze din Iraq
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR