Ceas de mana!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

quote:
Originally posted by karfe

orgasme nu trebuie sa-mi produca ceasul,si vasele le spala masina de spalat vase ,iar curatenie imi face femeia.Imi pare rau daca nu beneficiezi macar de prima parte(orgasmul)
Decat sa- mi iau un ceas pe an mai bine unul la 5 ani si bun.
Depinde si de felul persoanei de a fi,de modul cum se imbraca s.a.m.d.
Acum 5 ani un Longines nu ar fi mers ptr. mine,aveam un alt tip de servici ,imbracam mai mult haine sport.





Ha ha m-ai spart! Ai transformat o gluma, care nu era menita sa te jignesca, intr-o badaranie....lasa bine ca ai ceas de 1000 de euro....

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

La mine ceasul este un accesoriu pe care-l asortez la haine. Si cum am mai multe haine mi se pare normal sa am si mai multe ceasuri.
In momentul de fata cred ca sunt vreo 25, asa ca stau sa ma intreb daca luam din alea de 1000 euro unde drak ajungeam .Mai bine-l cumparam pe ala de la Universitate cu banii astia . Asa ca eu prefer sa-mi cumpar mai des ,ca sa fiu in trend ,oricum nu-l cumpar sa functioneze o vesnicie.Daca stau bine sa ma gandesc poate sa nici nu functioneze,sa-l tin de podoaba ,ca ceas am la telefoane(2buc.)

Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Sa nu folosim cuvinte urate (gen badaranie).
As putea spune ca am glumit si eu.


Subiectul nu l-am deschis eu ,si carla2005 care a deschis subiectul ne-a cerut sfatul in legatura cu achizitionarea unui ceas de mana,mi s-a parut OK sa intervin si eu si sa va arat ceasul pe care mi l-am cumparat ,ceas pe care l-am vrut de acum 6 ani.Poate ca era mai bine sa nu spun cat am dat pe el,dar a fost pur si simplu informativ.

Iar tu te-ai legat de mine fara rost,am luat banii de la tine mi l-ai platit tu?
Poate ca tu porti lenjerie intima de 1000 euro,eu nu!,si prea putin ma intereseaza fiecare este LIBER sa faca ce vrea.Poate am dat pe ceas toti banii mei si 6 luni mananc pe la vecini sau stiu eu unde,sau poate 1000 euro ii scot pe noapte.Treaba mea!
Imi cer scuze fata de colegele celelalte de subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

quote:
Originally posted by karfe

Poate am dat pe ceas toti banii mei si 6 luni mananc pe la vecini sau stiu eu unde,sau poate 1000 euro ii scot pe noapte.Treaba mea!
Imi cer scuze fata de colegele celelalte de subiect.




Si eu care stau si dorm noaptea, sau pierd vremea pe forumuri cat timp mi se coace o placinta
On topic, eu n-as da mai mult de 100 euro pe un ceas. Bine, daca te invarti pe la Bellagio poate e nevoie de ceas de 1000 coco dar altfel, iti iei 10 si le schimbi dupa tinuta.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Rodania astea se gasesc si la noi? mi-a placut tare asta http://www.rodania.be/index.php/Collection/en/Uma/collection=113/






Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Mai fetelor, eu daca mi-as permite cred ca as da 1000 de euro pe un ceas , in momentul de fata sunt multumita ca pot da 100 de euro...adica am evoluat, ca au fost vremuri cand nu-mi permiteam sa dau niciun ban pe asa ceva! Ideea e ca in facultate toti colegii mei mai cu fitze purtau swatchuri...mi se parea ca sunt super tari, mi-am zis ca atunci cand imi voi permite o sa-mi iau si eu un swatch din banii mei...asa ca am ajuns la stadiul in care imi permit un swatch (sunt tare mandra de mine, vreau sa il iau si sa-l tin ca pe o reusita), urmatorul target al meu este Tissot!
Tinuta mea este sport-busines foooarte rar si nu ma prinde deloc, fiindca nu ma simt bine imbracata asa- daca voi mai evolua voi schimba si ceasul! Eu prefer sa port ceausl care mi-l permit, sa ma simt bine in pielea mea si sa nu fac sacrificii pentru a-l achizitiona!

Pe de alta parte in clasa I am primit un ceas chaika, tin foarte mult la el, l-am purtat zi de zi peste 20 de ani ( nu exagerez) dar s-a facut de zici ca e al bunicii sau strabunicii! Merge perfect in afara de faptul ca a trebuit sa-i schimb ecranul de cateva ori ca s-a spart, nu am avut probleme cu el!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Karfe, eu am inteles ideea ta, doar ca prin mesajul tau ne-ai vorbit asa de sus. Ideea este ca fiecare isi cumpara ceea ce isi permite. Normal, ca toti tindem spre mai bine. Sa va spun sincer, cand eram mica imi cumparam si eu ceasuri dintr-alea Q&Q, eram multumita de ele. Acum n-as da 1000 euro pe un ceas, dar dau 200-300.

Carla, pana la urma te imbraci sport si totusi porti bijuterii din aur galben? Foarte ciudat, nu m-am gandit niciodata la o combinatie de genul asta...Acum daca mai pui si un ceas cu bratara aurie ma tem ca o sa arate rau.
Pe mine m-ai blocat :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Bijuteriile mele din aur galben-care le port zi de zi- sunt doar verigheta...inelul de logodna care are o piatra mica alba(ambele super finute) si niste cercei cu piatra alba care dabea se sesizeaza)! Asa ca ma pot imbraca oricum, dupa parerea mea! Ceasul vom vedea cum va fi!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

CARLA, Swatch are si ceasuri elegante, unele combinatie auriu cu argintiu... eu am unul din colectia 2001, foarte frumos, nu s-a degradat nici un pic desi l-am purtat aproape tot timpul (il mai alternez cu un Swatch extraplat cu bratara argintie si cu unul clasic cu curea de piele)... si merge si cu bijuterii de aur si cu altele. Am vazut ca si in colectia actuala sunt astfel de ceasuri la Swatch ... chiar imi facea cu ochiul unul din ele, pe care cred ca mi-l voi achizitiona cu prima ocazie .

Ai dreptate, si eu am simtit la fel cand mi-am luat primul Swatch... ... Acum desi imi permit si Tissot, am ramas la Swatch pentru ca imi plac foarte mult. Si imi mai plac ceasurile rusesti... am vazut la un targ de Craciun la noi la Sibiu foarte frumoase si ieftine - intre 60 si max. 200 RON... mecanice... cu ticaitul ala inconfundabil! Sotul meu si-a luat doua (si el e pasionat de ceasuri), nu cred ca a data 200 pe amandoua, si toata lumea le admira. Asa ca bun si frumos nu inseamna neaparat scump! Are un Tissot dar de cand si le-a luat pe astea il tine in cutie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Carla, mie mi-au placut ambele de la Swatch alese de tine (inclusiv al doilea, care e zurliu de tot).
Personal nu ma impac deloc cu tinutele business, si nici cu ceasurile pretentioase (aurii in niciun caz), asa ca sunt eu insami in cautarea unuia mai zbanghiu si mai colorat.

Mie mi s-a pus pata pe unul cu bratara din sfoara impletita (am vazut tot la Swatch, din pacate cred ca nu mai fac modele din astea, asa ca probabil am pierdut trenul). Nu mi-ar displacea nici unul din asta: http://e7.ro//ceas-swatch-supn100-c-579-p-1-pr-12670.html

Eu sunt la al treilea Swatch, pe primul (plastic 100%) il am de 14 ani si inca merge, al doilea a cedat dupa mai putin de 2 ani si l-am schimbat cu actualul (http://e7.ro//ceas-swatch-yls125-c-296-p-1-pr-6093.html).
Si in continuare tot la standurile Swatch imi sclipesc ochii, restul ma lasa in general foarte rece.

Parerea mea e sa iti infranezi pornirea de a cumpara pe net si sa-ti faci drum la Bucuresti intr-o zi sa le vezi 'pe viu' in magazin, sa le poti proba, etc... Din poze nu-ti dai seama, de exemplu, cat sunt de late, cel pe care il am eu acum pare mult mai ingust decat e in realitate. Mie imi vine bine, ca-s cat un stalp de telegraf, dar pe o fata mignona si finuta ar arata cel putin ciudat.

Mergi la inceput