scrie aici gandul tau ascuns din clipa asta ! (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

azi e ultima zi de lucru de luni sunt in concediu o saptamana....dar dupa asta nu mai am deloc zile libereeeeeeeee

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelk spune:

Vreau sa doooorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Salut! Am revenit si eu pe aici.

Alexandru, tati de copil perfect

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

mi-e un dor cumplit de copii, de vocea lor, de ochii albastrii ai fetei...de trasnaile lui fi'miu....ca sa nu mai zic de sot...mi-e dor, dureros de dor...
nu-mi place singura acasa...mai ales seara........

va multumesc ca existati, voi prietenii mei de pe DC!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

aaaaa, nu stiu daca se pune, imi vine s-o strang de gat pe soacra, ca azi a venit pe capul meu....mi-a facut ciorba....beh...eu nu mananc,(mie, femeie matura la patruj-si-ceva de ani!) si inca alte mancaruri.....de parca am musafiri la noapte... vroia sa doarma cu mine....dar ca sa mai traiasca, am trimis-o acasa....ca ma inebunit cu sfaturile si indicatiile...
de maine nu-i mai raspund la telefon!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Alex2, bine ai revenit!

Ce ma chinuie pe mine acum, culmea!, e ca trebuie sa plec iar in vacanta la mare.. si deja m-am saturat pana peste cap! Ar fi a patra oara pe anul asta - si asta calculand numai excursiile de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Alex2, bine ai revenit!

Ce ma chinuie pe mine acum, culmea!, e ca trebuie sa plec iar in vacanta la mare.. si deja m-am saturat pana peste cap! Ar fi a patra oara pe anul asta - si asta calculand numai excursiile de la mare

Multumesc!
Wow, inca cineva satul de concediu?

Alexandru, tati de copil perfect
Vine bebe2

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelk spune:

Ce duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutulyna spune:

are cineva chef de curatenie generala? eu nu,dar m~am apucat dimineata si nu pot sa las casa jumatate curata si jumatate dezastru...le~am si rascolit,mai bine le lasam asa cum erau. offf gata pauza. mai am un dormitor si baia.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mi-e dor de copii

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput