scrie aici gandul tau ascuns din clipa asta ! (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikim spune:

Sunt asa de trista...
Sunt insarcinata in 24 de saptamani si am momente cand sunt atat de trista...
O sa ma credeti nebuna, o femeie ingrozitoare...
Poate ca cel mai rau este ca nu pot discuta cu nimeni despre gandurile mele. Daca o femeie nu isi mai doreste un copil nu cred ca ar trebui sa fie "obligata" sa-l aiba.
O sa intrebati: dar cine te-a obligat??? Sunt multe motivele. Poate si eu insumi. Teama de a face ceva rau, ceva neortodox, teama de pacat...
Teama de a dezamagi sotul si copilul pe care-l am deja.
Oricum , ma pedepseste Dzeu pentru gandurile mele. Acum 3 saptamani mi s-a deschis colul - 5 cm - si copilul era ca si avortat. Numai un dr bun a reusit cerclajul in conditiile date.
Nu vreau sa moara copilul!!!
Dar nu vroiam sa mai am unul!!!
Am iubit atat de mult libertatea mea. Imi era tare bine inainte de a fi casatorita... Ma simt prinsa in chingile obligatiilor vesnice... Eram o studenta buna... profesional aveam fff multe realizari, ma simteam bine in pielea mea. Apoi au venit vizitele la socrii... mancare pentru sot... cheltuieli pentru a ne face "un confort" - casa , mobila, obiecte de tot felul care nu inseamna nimic...
Citeam mult inainte, eram ziarista, aveam ceea ce au numeam realizari...
Apoi ... toate s-au dus... gradinita... mancare... curat... Mc Donald
Si acum o sa o iau de la capat...
Si voi sta in pat pana in noiembrie.
Am momente cand vreau sa mor si atat...
Trebuia sa fiu la mare acum... Nici macat atat nu mai fac...
Sa ma ierte Dzeu...

Mihaela, mama Karlei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

mikim...ti-am scris un mesaj luuuuuuuuuung si l-am sters. Ma limitez la a spune un singur lucru, multumeste-i lui Dumnezeu pentru minunea din burtica ta.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelk spune:

Motanul meu nu a venit azi acasa

Mergi la inceput

Catalina, poti sa-mi scri orice, nu ma supar. Imi este atat de greu ca nu pot spune ce simt ca simt ca mi se sparge ceva in cap. Stiu ca nu gandesc bine, mie imi placeau copii, nu stiu de unde gandurile astea rele. De ce nu sunt fericita...

Mihaela, mama Karlei

Mergi la inceput

mikim eu sunt sigura ca sunt hormonii. o sa treaca, sunt sigura. cand o sa il pui la san uiti si de concediu si de pat si de depresii si de tot.si cand vrei sa pleci la mare tin eu puiul. acum s-ar putea sa nu-l mai dau dar ne descurcam.

Catalina

Mergi la inceput

Catalina, ai copii?

Da, asa ma gandeam si eu, ca o sa ma simt altfel dupa ce voi naste.

Mihaela, mama Karlei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kindaras spune:

vreau la maaaaare

Mergi la inceput

mikim nu, nu am copii. In urma cu 5 saptamani am pierdut o sarcina gemelara ,17 saptamani, obtinuta foarte greu prin FIV. Acum ma gandesc la adoptie si la un alt FIV , cu speranta in suflet ca DD ma va ajuta.De aceea imi este greu sa inteleg unele lucruri.

Catalina

Mergi la inceput

Imi pare rau de ce ti s-a intamplat. E foarte rau sa-ti doresti ceva - cu atat mai mult ceva atat de serios cum este a avea un copil -
Diferenta consta in faptul ca tu iti doreai, iar eu nu.
Am o fetita (acum o sa mai am una) si nu-mi imaginez viata fara copii.
Dar este si foarte greu.
Sti vorba aia: cine are sa-i iubeasca, cine nu,sa nu-idoreasca.
Eu sun ca este foarte trist cand de-a lungul vietii suntem obligati sa facem lucruri pe care nule dorim. Mama a facut 4 copii si l-a dorit doar pe primul. O femeie superdesteapta care a gatit si spalat toata viata.

Oricum , e mult mai trista povestea ta. Imi pare sincer rau.

Mihaela, mama Karlei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Astazi e ziua mea mai pun un an in buchetul frumos al vietii mele care pana acum numara 24 de trandafiri de azi s-au inmultit sunt 25 si in acest moment ma gandesc ca vreau sa castig la loto si sa-mi pot aduce familia acasa ca nu mai pot mi sa luat de Japonia si la cat mai e de munca pt strangerea banilor de care avem nevoie cred ca o sa ajung la vreo 35 de ani pana o sa pot revede tara mea iubita!

Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput