Strumfi de iulie-august 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 13
lialuminos spune:
Uitati-va cum trece timpul, cum au crescut copilasii... dar ce le mai dati de papica?
Andrei a acceptat pireul de morcov cu cartof, branzica cu para, cereale cu mar, dar nu mai am idei. Voi ce mai pregatiti pt. puiutii mici?
X-ray spune:
nikole uite aici poze cu eli a mea.
sunflower am prins si eu odata unul i-am dat sa pape dar nu i-a placut,parca nu-i asa de dulce ca cel portocaliu...
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
cafera spune:
quote:
Originally posted by valen
Chiar ma intrebam de ce nu-si face nimeni planuri pt. o vacanta in Bucuresti Eu am schitat vacanta de vara cu destinatia Romania dar pt. ca e in stadiul de ciorna, nu ma apuc sa vorbesc mai mult.
Din ciclul "doamnelor si domnilor, copilul meu e cel mai cel" anunt ca ieri, la fix opt luni, Ines s-a ridicat singurica in picioare pe marginea patutului. Am facut repede o poza si m-am si pus pe bocit pt. ca mi-am dat seama ca este unul din momentele importante ale dezvoltarii ei si ca de acest moment imi voi aminti cu mare drag toata viata. astept acum primii pasi...
www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
Daca tot s-a ridicat, sa aiba un drum drept in viata!
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)
Simo78 spune:
Ines
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
cafera spune:
quote:
Originally posted by sunflower1979
salut!
apar si eu in peisaj cu o intrebare...daca nu va supararti. am luat cartofi dulci si sunt albi inautru. am cautat pe net si am vazut ca exista si asa, dar or fi acelasi soi, or fi la fel, pot sa-i dau copilului?
offf...ce s-or fi nimerit tocmai la mine care am luat pt prima data astia albi? daca stiti sa-mi raspundeti, sa-mi spuneti si mie.
am vazut o ultime de poze frumoase....copiii astia se fac pe zi ce trece mai frumosi si mai abili...se ridica in picioare, merg de-a busilea, spun mama, tata...felicitari celor ce se simt cu musca pe caciula.
va pup!
Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2247210772/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)
Ti-am mai spus ca sunteti niste frumosi? Mai ales superbaietelul. Am o intrebare: de ce seamana bunicile asa? Sau...Mi se pare?
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)
aylin_tarcan spune:
mychy, eu mi-am cumparat tinctura de ardei iute, dar nu prea stiu cand sa ma dau cu ea. tu ziceai ca sa ma dau cu cateva zile inainte de a ma spala pe cap. dar nu am incercat. la mine nu trec "cateva zile" pana sa ma spal pe cap, de aia nu prea gasesc momentul.
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
X-ray spune:
sunflower e adorabil denis si ce seamana cu tine
cafera ai comandat pana la urma pe LR?
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
Kariris spune:
buna seara fetelor!
n-am mai intrat de foarte mult timp, dar mai existam si, acum mi-am facut ceva timp sa va citesc. Pentru ca Ioana a spus ca "s-a deschis sezonul la cazaturi din pat" vreau sa va spun ca si mie mi s-a intamplat (de fapt fetitei mele): cu mine de fata, dupa ce i-am dat fructul de dimineata, a pus-o in mijlocul unui pat imens la foarte mica distanta de mine si in timp ce ii dadeam celeilalte sa manance fructul (bineinteles ca intre lingurite eram numai cu ochii pe Iris) s-a azvarlit din pat cu o viteza ca a mai lovit si patutul ei in zbor cu capul saraca... a cazut cumva pe fata... am crezut ca fac infarct! mai are si peste 9 kg! nu a patit nimic dar nu o mai las in pat decat cu mine langa ea si cu mainile pe ea, in rest le bag in patuturi si pentru 5 secunde daca e nevoie sa ies. e groaznic sentimentul pe care il ai cand auzi acel zgomot (a cazut pe parchet) si iti vezi copilul musuroi pe jos.
Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
sunflower1979 spune:
alina.a multumesc mult de raspuns. tocmai am fier cartofii aia (am ramas uimita ce repede au fiert) si sunt duuuulci. ma intreb cum or fi aia portocalii daca astia-s asa. si i-am dat lui denis sa guste de pe deget si i-a placut. ma bucur ca ai pus poze cu elisa ca pe cele de data trecuta le-am ratat si nici ca le-am mai gasit. le-am vazut acum. o scumpica dolofanica (imi plac bulanasele ei tare, tare). si multumim si noi pentru aprecieri, doar ca lumea zice ca seamana cu sotul.
multumesc si tie, cafera ca ne admiri. buncile intradevar seamana (asa s-a intamplat...si e pura intamplare), dar mama mea e cea mai slabuta un pic...). am vazut mai demult ca printesa alexia a fost deacord sa ne arate si noua ce frumoasa e!
eu am scris mai demult un mesaj lung si frumoas, cu laude la adresa fiecarui strumf frumos pe care l-am vazut, dar inainte de a-l trimite s-a trezit denis, l-am luat la calculator si a apasat el pe ceva si a disparut mesajul....si asa m-am enervat ca n-am mai avut rabdarea sa-l rescriu.
acu' as face bine sa-l trimit si pe asta pana nu se trezeste micul internaut si raman fara mesaj.
Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2247210772/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)
mychydutza spune:
.........a, deci nu sunt singura posesoare de bebelus care a facut cunostinta cu parketu! si andrei a cazut de pe canapea pe covor. s-a auzit asa ca si cum ai da drumu la o bucata de carne cruda pe jos. n-am stiut cum sa alerg mai repede sa-l culeg de pe jos. bine ca nu era tacsu acasa ca ma decadea din drepturile parintesti.
*mihaela*