VREAU un fond de ten bun!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Eu am tenul mixt. Multa vreme am crezut ca fondurile de ten scumpe sunt oau! si ca daca as da 150 lei pe un Estee Lauder as avea un ten impecabil. Am facut asta si...nimic spectaculos...
L'oreal am incercat si eu toate variantele lor si nu mi-a placut nici unul. Toate imi uscau fata. Cred ca si acum mai am vreo 2 prin baie abia incepute.
In schimb, am dat de Max Factor Lasting Performance. Nuanta nu face nici o diferenta cu tenul meu, se intinde minunat pe fata, nu imi usuca fruntea si rezista nici nu stiu cate ore, pentru ca de dimineata si pana seara tenul meu arata la fel. Nu l-as schimba pe nici un alt fond de ten. Sunt foarte multumita de el.
Clyo am auzit pareri pro si contra despre Estee Lauder, depinde de la caz la caz, fiecare cu ce se impaca bine. Poate este bun pentru tine, pentru mine insa, nu. :P

Carrye, aici ai spus ca esti mai multumita de Max Factor dupa ce ai incercat Estee Lauder...Double Wear..si acum invers..

Ca sunt in dubii, nu stiu daca sa imi achizitionez Max Factor-Lasting Performance sau Estee Lauder-Double Wear..ma poti lamuri?

ps:cat costa unul si cat celalalt..si raportul calitate/pret.

Iti multumesc mult.Am invatat cateva trucuri din sfaturile tale din paginile anterioare.

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Carrye

Criss, in ce sens e bunicel? Adica ce nu iti place la el? Ai multe de acoperit? Este un fond de ten foarte bun si recomandat pentru pretul pe care il are. Eu mi-am luat Estee Lauder Double Wear si sunt incantata maxim de el, desi si eu am folosit foarte multa vreme MaxFactor Lasting Performance si eram multumita. Dar nu imi acoperea chiar totul si am trecut la next level in ceea ce priveste fondul de ten. :)

Nu am foarte multe imperfectiuni de acoperit, am spus bunicel de fapt cred ca e cel mai bun din ce am incercat. Cum am mai spus poate asteptarile mele erau nerealiste, adica ma gandeam ca o sa am tenul asemeni celor din reclame.
Oricum in principiu imi place, poate n-am nimerit cea mai potrivita nuanta, degeaba mi-au dat tester ca pe mana tot nu se poate incerca, si nici nu m-am dus nemachiata sa-l incerc pe fata.
Am uitat sa spun, cel mai mult ma incanta faptul ca fata mea nu mai luceste. Asta poate ca il asociez si cu o crema foarte buna, Ivamat de la Ivatherm.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Criss, asta este foarte bine, draga mea, si ma bucur tare mult. Daca este poate putin mai inchis decat tenul tau, nu-ti fa griji, oricum vine vara si te mai bronzezi.
Cat despre pozele din reviste...nu va mai lasati impresionate de un machiaj incredibil de incarcat, care nu iese la poza si de Photoshop. Eu lucrez cu Photoshop si pot sa va asigur ca face minuni indiferent cat de multe imperfectiuni are un ten. Iar despre cele de la TV, cred ca s-a mai spus deja ca se folosesc fonduri de ten special create pentru televiziune, dar care sunt foarte dure.
Tatiana, aceeasi parere o aveam si eu. Ce ar putea sa aiba un fond de ten de 150 lei si altul nu? Am plecat de la fondurile de ten Oriflame si Avon cand eram mica si naiva in liceu. Cand m-a vazut dermatologul si mi-a explicat cum sta treaba cu productia astora prin Polonia, le-am aruncat si am incheiat capitolul acestor 2 cretinisme. Am continuat cu Seventeen Time Plus, nu aveam bani de altceva, si reusea sa ma multumeasca. Cred ca nici acum nu sare de 25 lei. Este un fond de ten bunicel pentru pretul pe care il are si chiar acopera foarte bine. Si acum il recomand fetelor de liceu care deocamdata nu isi permit mai mult.
Sarind de la Seventeen, am apucat sa incerc toate marcile de nivel mediu. Am luat Rimmel, Margaret Astor,nu mi-au placut. Am zis ca L'oreal e cel mai tare. Am luat o varianta. N-a mers! Si tot asa pana le-am incercat pe toate. Dezamagire totala! Burjois nu face fond de ten pentru fete cu probleme ca mine, nici unul dintre ele nu are putere de acoperire asa ca nu am incercat. Recunosc, ca desi am referinte bune despre Revlon, nu am incercat. Am descoperit MaxFactor Lasting Performance care m-a dat pe spate. Costa 45-50 lei, un flacon de 35 ml. Si l-am folosit si recomandat multa vreme. Si il recomand cu toata inima in continuare. Are o putere de acoperire foarte buna, se intinde incredibil de bine, nu luceste fruntea sub el si este si foarte rezistent, sta 12 ore pe fata fara nici un fel de problema.
Am destul de multe evenimente sociale in perioada asta, si pentru ca desi am 24 ani, nu scap de cosuri, am hotarat sa cumpar ceva mai scump. Si dupa multe cercetari, am ales acest Estee Lauder Double Wear. Este fascinant felul in care imi face tenul sa arate. Iar cu un corector aplicat inainte, este de-a dreptul minunat. Singurul lui inconvenient este ca nu are aplicator si sunt obsedata de intinsul fondului de ten cu degetele. Nimic nu iti maseaza mai bine fata decat degetele tale. Am fost nevoita sa imi cumpar burete special pentru aplicare, sa evit surplusul. Dar este singurul compromis pe care l-am facut. Isi face toti banii (130 lei plus un cadou pe care il primesti la alegere). Cam asta este ordinea in care am descoperit eu fondurile de ten. Acum nu cred ca ma mai despart multa vreme de acest Estee Lauder.
Sper ca nu v-am zapacit de cap, cu atatea explicatii, cred ca simteam nevoia sa ma exprim :p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Fetelor, continuati dincolo.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput