Eurespal sirop
fetele, care stiti ceva de eurespal? am o fetita de 5 luni si un pic careia i s-a prescris siropelul pentru rinita alergica, care a dat si tuse. dar pe prospect vad ca el contine zaharina si zahar. eu stiu ca ei nu au voie zahar. va rog, cine stie sa imi zica si mie daca e ok sa i-l dau.
multumesc
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Raspunsuri
cristina22 spune:
daca ti l-a prescris medicul trebuie sa il administrezi.Citeste pe prospect, scrie ca se administreaza si sugarilor si copiilor sub 10 kg.
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
satulica spune:
Eu am fost nevoita sa-i dau Eurespal pe la 9 luni (prescris de pediatru, binenteles). Este un sirop destul de eficient (din ce am putut sa observ pana acum - l-am folosit de mai multe ori). Face parte din categoria siropurilor pt. copiii mici. Dar vezi ca nu ai voie sa-i dai mai mult de 7 zile, din cate imi amintesc.
Mai toate siropurile pt. bebei contin zahar. Poate sa gasesti ceva fara la cele naturiste, nu stiu.
Multa sanatate!
Satulica
crissy77 spune:
Toate siropelele pt sugari / copii au zahar in componenta, ca sa poata fi mai usor de luat. In schimb mie Eurespalul mi se pare groaznic de rau la gust, ai grija cum i-l administrezi ca sa nu ti-l vomite. Sanatate.
Cristina & Elise-Stefania
aylin_tarcan spune:
multumesc fetelor. stiu ca se administreaza sugarilor. dar zaharul este contraindicat. stiam ca celelalte produse contin glucoza/fructoza, zaharina, orice, dar nu zahar. in fine, daca este un produs care se da sugarilor, o sa il dam. ca sa nu dam in alte cele.
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
TOMALAVINIA spune:
Si eu am folosit cu succes la ambele fete.La Maria i-am cumparat chiar tablete, si sunt mai usor de administrat.
Multa sanatate!
Georox spune:
Si eu ii dau Sofiei eurespal. PRima data i-a fost prescris pe la 8 luni si se pare ca e cel mai eficient impotriva tusei. Iar acum cand a reusit sa raceasca din nou iar i-l dau impreuna cu ketof. Dar acum are 1 an si 4 luni. Mi-a zis sa i-l daupe o periaoda lunga 1 luna, doua. Scade si mucozitatile.
balaceanu_l spune:
Am dat si eu ficei mele Eurespal la varsta de 2 luni jumate si i l-am administrat cum zicea pe prospect 2 lgt/zi si dupa aprox.10 zile i-a trecut.
Daca doctorul ti l-a prescris atunci nu vad de ce sa te ingrijorezi.
Sanatate la fetita
Loredana mama de Alexandra
Androix spune:
Da, tocmai am hotarat ca eu nu-mi mai chinui copiii cu siropul asta! Voi l-ati gustat? Tocmai ma lupt cu o tuse nasoala si m-am gandit sa-l incerc. Are un gust infiorator. E dulce amar, ingrozitor. Abia am reusit sa-l inghit. Nu e de mirare ca kinderii mei il scuipau si nu reuseam deloc sa le dau.
Andreea mama de Filip si Georgia
anya spune:
Copiii mei (5 ANI SI 2 ANI) il iau fara probleme. Daca Eurespalul e infiorator, antibioticele cum sunt? Mie mi se pare patlagina ingrozitoare, dar ei o iau. I-am invatat ca atunci cand e un medicament care nu le place sa ia imediat o gura de apa dupa.
Cat despre zahar...toate siropelele au. La cel mic, cand era mic, mi s-a intamplat sa se deranjeze putin la burtica din cauza "dulcegariilor" din Calpol.
katik spune:
si eu le-am dat la amindoi, la cel mic de la 6 luni chiar si l-au luat fara pb.
off-topic oarecum: decit zaharina, mai bine zahar!