Comori de nov-dec 04 (170)
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
E bine,e bine..
Eu inca mai sper ca Amira ii va baga mintile in cap lu' frate-su. Acu ma prostesc si eu...sunt alti copii care cred ca papa mai rau decat Robert.N-as putea spune ca nu mananca,dar ma dispera ca nu mananca fructe de nici un fel in afara de banane,nu mananca cruditati de nici un fel si doar mancarea pe care o cunoaste,daca e ceva nou nici nu pune gura.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
bits spune:
Miha zi merci ca papa si banana!al meu specimen nu pune gura pe nici o fructa.cu fructele si legumele mi-a mancat viatza Ken!cand ii diversificam papica pt Amon ce crezi ca zicea daca il intrebam daca papa"ce????legume?!bleahhhhh!" ma scotea din sarite.nici acum nu tu rosii,nu tu castraveti,nu tu ardei(pe astia ii mananca in pizza ca-s acoperiti tare-tare cu braznica si nu-i vede).broccoli si conopida le mananca fara sa-si dea seama ca-i fac supica numai din ele si e blenduita.
offf da o sa vina si vremea aia cand o sa manance
la noi ningeeee
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Buna dimineata!
Bits-ule,asa fac si eu cu Robert.El fiind un mare amator de ciorba,profit de asta si-i pun acolo toate legumele si zarzavaturile posibile.Sau il pacalesc cu pilaful,la fel ii pun acolo multe. Dar eu as vrea sa le manance si crude.Ca sa nu mai spun de fructe...
bits spune:
offf offff offf problema mare!
pai eu cand l-am vazut pe Vladut cu morcovelul in manutza m-am mirat!asa il papam si eu crud si parca imi doresc din tot sufletul sa manance si copii mei cruditati.
aaa dar l-am pacalit odata cu salata de cruditati:sfecla,ceapa,morcov si ridiche alba.stau si ma intreb cum de a mancat caci de atunci nu mananca deloc si fac 1 data la 3 zile salata asta pt mine.
astazi ca sa nu-mi mai ceara gogosi cu glazura cumparate i-am facut choux a la creme.a mancat dar nu s-a omorat asa cum o face dupa gogosilea alea
mariussimiuc spune:
Hi hi..si Robert e fan gogosi. Ii mai fac din cand in cand bulete de cascaval,ca nici de asta nu mananca
si-i spun ca-s gogosi. E cam nedumerit ca nu au zahar deasupra,dar le papa.
bits spune:
spune-mi si mie cum le faci?e cumva cascaval ras amestecat cu ou,se fac bile si se dau prin pesmet sau gris?
Ken mananca cascaval doar ras prin razoatoarea fina si pus deasupra feliei cu unt
in schimb Amon e la polul opus mananca orice si face un scandal cand ii e foame ca ma scoate din pepeni :).
wow ce liniste e astazi pe aici.
Miha spune-mi unde gasesc reteta de la arici?facea bunica D-zeu sa o ierte si parca in amintirea vremurilor bune as face o portie sa vad daca papa moftorosul meu.
miria_cristina spune:
Buna, fetele!
Ieri am fost la tara si am stat mult si bine pe acolo. Desi, sunt noroaie era atat de frumos si un aer atat de tare de cand am ajuns acasa picam care pe unde.
Casa e gata la rosu, dar mai este mult de facut la ea si totul costa.
Tare ma bate gandul sa ne mutam peste niste ani acolo!
Am inceput de cateva zile sa fac paine in casa. Se mananca si fara sa ne fie foame asa de buna este si o fac cu coaja crocanta. Mmmmm!
Cu mama este rau. Refuza tratament de specialitate si, de cand a murit bunica, a avansat rau cu depresia. Acuma este in faza de izolare. Nu vrea sa vina nici macar sa vada fata. De fapt, nici nu intreaba de ea. Daca n-as mai suna-o ea n-ar face-o nici moarta. Pur si simplu, eu si familia mea suntem niste starini care o deranjeaza din ale ei.
Tare imi incarca sufletul mama si ma intristeaza! Dupa accidentul vascular, care a fost lainceput de menopauza, mama a inceput sa decada si sa comunice tot mai greu.
Nu stiu, cum s-o ajut si ce sa fac!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by bits
spune-mi si mie cum le faci?e cumva cascaval ras amestecat cu ou,se fac bile si se dau prin pesmet sau gris?
Da,numai ca eu le fac fara pesmet.Pun un pic de faina.
quote:
in schimb Amon e la polul opus mananca orice si face un scandal cand ii e foame ca ma scoate din pepeni :).
Imi mai dai o speranta ca Amira va fi o papacioasa!
![](pupic.gif)
quote:
Miha spune-mi unde gasesc reteta de la arici?facea bunica D-zeu sa o ierte si parca in amintirea vremurilor bune as face o portie sa vad daca papa moftorosul meu.
Care arici? Asta? Nu-i nimic deosebit.Doar aluat de paine (eu painea o fac cu ou si lapte).
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
noi azi am facut intalneala in parculet si la gargarite(un mini parc de distractii de la noi din cartier) ne-am intalnit printre alte fete si cu andreap cu burtikutza ei super frumoasa si cu mariutza la fel de frumoasa si vorbareatza fratilor de-o intrece pe maica-sa si ruxi palavrageste mult dar cu amriuca te intelegi ca si cu un om mare
miercuri seara incercam o alta intalnire daca va face placere sa veniti si voi si puteti...intr-un loc de joaca nou deschis, undeva f aproape de 13 sept...ce zici miria? ca de tine este super aproape
daca sunteti doritoare dau indicatii despre adresa locului de joaca.
va pe toate sa aveti o dupa amiaza placuta
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mikimi spune:
Moniq eu as veni numai sa-mi spui exact unde este si daca intalnirea este dupa 17.30 cand vin si eu de la gradi cu Alexander.Si numai si numai daca Yannis va fi mai bine.
ianuarie.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)