Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Emma, avem de toate felurile de la 7 la 18 (cred ca mii sunt, nu?). La apartament aveam 12 ce or fi aia. Era suficient. Aici avem si din cele de 18 ca sunt spatii foarte mari. La camere cred ca de 9.

Afibebe, ma tot gandeam de ieri la voi si papa cu lingurita. Ce inseamna nu vrea lingurita? Nici Andrei nu stie sa pape cu ea, el isi pregateste gura de supt. Cand ii place mult deschide gurita dar tot curge mult pe langa. Cand nu are chef de papa e sigilat si trebuie sa ii distrag putin atentia pana incepe sa pape. Nu ai cum sa te astepti sa manance normal cu lingurita. Ei chiar daca deschid gurita modul in care isi iau mancarea este prin aceleasi gesturi de supt.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Dani, de ce esti tristuta mami? Cu asa comoara langa tine, nu ai voie...Ce face printesica?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabriela, stiu cum e cu santierul si muncitorii, ca si la noi se mai face un complex in spatele casei. Nu iti spun cand fac party cu manele si betii cum iese.

Eu i-am scos afara vreo ora, era minunat. Andrei a dormitat, dar mai mult a stat treaz in carut. Dar in liniste. Alex fericita la leagane si topogan. Zici ca e primavara, asa mi-am incarcat bateriile. Ma cam plictisesc singura pe aici, noroc ca am vorbit la telefon cu Sabina.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Multumesc Sim , asa o sa fac!

am depus la serviciu cerere cu copie bebeu atasata dar am primit refuz total . nici nr de inregistrare , nici ,, nu se acorda ''.
Mai tarziu mi-au dat o mica suma de bani si mi-au spus sa fiu multumita cu ea.
NU sunt ! Asa ca , purced la lupta !

Mergi la inceput

Ce frumos ca ati iesit, Roxana...la noi e urat afara, nici nu am iesit azi. Stau singura si ma plictisesc, si nu mai vine odata sotul cu papa, ca mor de foame...
Deci se poate mai rau cu muncitorii? Ca macar astia asculta radio...Daca nu ar vorbi ei, ar fi chiar PERFECT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Piciulika

quote:
Originally posted by Piciulika

Asadar, Sim plecase la shopping in Viena si mi-l lasase pe Stefan.

Mai, al meu m-o crezut ca-i Stefan de Sim!

DAR:
Stefan e un prieten de familie care ne-a vizitat saptamana trecuta
Stefan e vecinul, un amic apropiat si... f dragutz!
si
Stefan e... seful meu!

Si .. Sim cu care dintre astia 3 e pe felie?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Piciulika, na ca imi folosira si mie sfaturile de foto ca nici eu nu prea le am cu asta.

Vezi ce-ai vrea tu sa citesti in revista cu pricina?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Magda, ti-am trimis un PM, poate ai putin timp sa citesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Gabriela77

Dani, de ce esti tristuta mami? Cu asa comoara langa tine, nu ai voie...Ce face printesica?

Ebonee e super bine,super cuminte,super sanatoasa,ce mai...e o bebelusha minunata,multumesc Lui Dumnezeu !!!
eu sunt tot cu vechile mele probleme
am inceput sa am cosmaruri oribile noaptea,nu dormeam deloc deloc,si mai multe de astea,i le-am povestit pediatrei care la randul ei a luat masuri,nu a mai asteptat pana pe 5 feb cand aveam programarea cu ea sa ma mai testeze la bibilica...
sper sa treaca si sa imi revin ca e oribil...

pozici
Ebonee(02/10/`07)

Mergi la inceput

Si eu sper sa treaca, Dani, nu merita sa te chinuiesti asa...Ceva ai tu pe sufletel, de-aici cosmarurile si depresia. Incearca sa te linistesti si daca poti sa iti faci putin ordine in viata...stii tu, prioritati...Ma bucur ca e bine dulceata ta, nu uita, ea are nevoie mai mult decat orice de o MAMI FERICITA!

Mey, eu am pierdut faza cu revista...care-i treaba?

Carpatino, hai la raport, cum merge diversificarea?

Mergi la inceput