Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (71)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
ANDREEA11 spune:
Sara buna!
Rox Al meu mananca cam 140 gr de piure de dovlecel, morcov si cartof facut in casa cu 2 masuri de lapte si cu carne de pui 2 zile da 2 nu si nu mai vrea lapte, insa eu am citit pe undeva nu mai stiu unde ca daca mananca 120 gr piure sa da completare de lapte pana la 180. Al meu e cam mofturos la mancare oricum. In legatura cu revista mi-ar place sa gasesc articole legate de viata de cuplu, legate de cresterea copiilor, sfaturi despre cariera, rubrici de moda, barfe mondene, filme noi, retete culinare, o rubrica de sanatate, evenimente mondene...
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
magdaz spune:
Roxana, acuma sa zic si eu...nici eu n-am apucat sa termin cartea lui F. Dolto. Insa ce am citit pe acolo mi se pare pe alocuri mult prea savant...si se referea la multe aspecte din patologie...
Eu am invatat foarte multe de la socrii mei, care l-au crescut pe Cristian. Probabil ca si noi o sa fim niste bunici atotstiutoare si rabdatoare..asa cred eu, ca iti capeti adevarat intelepciune cu copiii de abia la virsta aia.
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Aaa, sa nu uit. Mai aveam cateva chestiuni.
2) Am primit cartea Mihaelei Minulescu despre psihologia copilului mic. Personal sunt dezamagita. Voua cum vi se pare? Stiu ca mai erau fete care au comandat-o. Betty? Andreea?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Rox, nu am luat cartea...cred ca Andreea spunea ceva de ea....dar sper sa nu ma insel
Betty78
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
pozele noastre
asa creste bebe Mario
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Andreea11, multam de raspunsuri pentru ambele probleme. Deci nu mananca asa mult bietul de el, eu sunt obsedata sa nu fie prea gras.
Magda, nici eu nu am citit toata Dolto. Prima data cand am pus mana pe ea nu mi-a placut deloc, dar deloc. Chiar mi s-a parut iritanta si prea...cu tendinte freudiene daca ma intelegi ce vreau sa spun. Asa ca am abandonat-o. Prima citire se petrecea inainte sa aiba Alex 1 an. M-am reapucat de ea asta vara si am vazut cartea cu alti ochi, chiar tindeam sa ii dau dreptate. Cred ca sunt eu cam sucita. Balanta, deh!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
betty78 spune:
quote:
Originally posted by mandarinutza
Acum sa mai povestesc si eu despre dulceata mea: la 5 luni aveam 7250g si 66,5 c, luna a 5a a aluat 550g, deci e f bine. Papam numai tzizi si sper sa o tinem asa pana implinim 6 luni. Antonia e preocupata acum cu studierea picioarelor si incerac asa le bage in gura, se rasuceste, se intoarce pe toate partile. Ieri a facut baie in cada noastra cu mine si am lasat-o sa dea din picioare si manute cum a vrut ea, o tineam doar la baza gatului. ma asteptam, sa se sperie cu atatm apa in jur, dar a fost foarte entuziasmata.Deci Betty, si eu o fac campioana la inot, ca adora balaceala.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
![](cheers.gif)
Betty78
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Eu sunt azi cam fara chef...de fapt poate mai bine zis putin melancolica; de fapt nici nu prea am cuvinte sa spun cum ma simt. Ideea este ca imi este groaza ca incepem diversificarea. Mai avem 2 saptamani si simt ca bebe nu o sa fie numai al meu, ca nu o sa-mi mai fie asa de aproape....ca parca ceva din puritatea pe care o are acum se va duce...oare sunt eu nebuna....simte vreuna dintre voi asa....ma refer la fetele care alapteaza exclusiv. Chair azi gandindu-ma la asta mi-au dat lacrimile
Luy superb filmuletul.
Afibebe bine ai revenit!
Betty78de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
afibebe spune:
am o intarziere de CM de 5 zile.
nu e sarcina.am verificat.
am avut pana acum 3 CM regulate.
oare sa merg la medic?
sa mai astept?
ce ziceti?
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
diwana spune:
Buna seara. Am fost in vizita la bunici (ai lui Rares) si maine mergem la tara la strabunici (din partea lui tati). Din pacate bunicii mei au murit. Maine il vad pt. prima oara. Cred ca este frumos sa ajungi sa-ti vezi stranepotii.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)