Copiluti de mai-iunie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 6
Androix spune:
Scuzeeeeee
Ioana, La multi ani! Sa ai parte de fericire, noroc si tot ce-ti mai doresti!
Andreea mama de Filip si Georgia
Danelutza spune:
Despteptareaaaaaaaaaaaaa
o cafeluta dulce poate va reveniti 

una amara si neagra ca sa va treziti 

si un suculet pentru burtici si mamici care alapteaza 

NewMami inca n-am primit invitatia sa vad pozicile
, dar eu mai astept, poate poate apare ![]()
Dana daca-s casnicuta cu diploma
, dau si eu cu var, vopsesc, trebaluiesc prin gradina, iar acum ma cert cu soata, ca iar s-a apucat sa faca ziduri-zidurele de piatra colorata prin gradina si a aruncat niste bucati de granit peste floricele mele
, i-am comunicat sa dispara alea, ca vreau sa-mi aranjez bucata de gradina din fata usii, sa-mi clatesc ochii si cu flori, ca prea m-am uitat toata iarna la lac si munti, mai schimb si eu peisajul
.
Aaa, am uitat sa ma laud, au inceput sa iasa lalele si narcisele sint de citiva centimetri buni. Abia astept sa am floricele in gradina.
Va doresc o zi buna si.... despteptarea ![]()

Androix spune:
Am intrat sa-mi modific ticker-ul meu
am ajuns la greutatea pe care o aveam inainte de Georgia!!! Slabesc, slabesc si nu ma opresc!!! Nu-mi incap in pene de mandrie ce e pe capul meu! Frate, e bine sa nu mananci resturi din castroanele copiilor si sa nu gatesti! ![]()

Andreea mama de Filip si Georgia
Danelutza spune:
La multi ani, Ioana ! 
Sanatate, fericire, bucurii, tot ce-ti doresti sa ti se implineasca !

gtexro spune:
La Multi Ani Ioana!!!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!!!
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana
gtexro spune:
Florentina din pacate nu am mai ajuns la partie decat o data si pe Diana nu am luat-o ca erau -20. Nici noi nu am rezistat mai mult de trei ore. Dar nu e timpul pierdut, poate se mai incalzeste un pic intr-un week-end ca de nins a nins si ieri.
Danelutza te invidiez! Intr-o zona cu munti si lacuri as vrea sa locuiesc. Prin preeria asta cele mai inalte forme de relief sunt niste delusoare; au si niste glume astia, cica pe aici nu poti sa-ti pierzi cainele (e asa de plat ca nu are unde sa se ascunda).
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana
monu spune:
Ola
Ioana cu intarziere si cu scuzele de rigoare LA MULTI ANI!!! La multi bani, fericire, sanatate, copii cati vrei, multe bucurii si o viata lipsita de stres.

Noi am fost in plimbari, dorm bustean fetele si la mine in blacon iar miroase a meniul zilei de la vecina. incepe sa ma enerveze faza asta.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
ChrisDun spune:
Salutare si de la noi !
Ai mei dorm amandoi, iar eu profit... vorba vine.
LA MULTI ANI, Ioana ! Multa sanatate si tot ce iti mai doresti tu! 
Babygirl, sorry ca n-am raspuns, noi inca nu ne-am revenit complet dupa episoadele virusate de saptamana trecuta : sotul si cu mine inca tusim ca niste rapciugosi, iar Carina din cand in cand.
Florentina, dupa cum iti ziceam, m-am imbolnavit cand am vazut link-ul de la tine, cu hainute de copii. Asa ca l-am executat scurt pe sotz, si astept acum cu nerabdare pachetul ![]()
Loreen, ca de obicei, ma termini de ras. 
NewMami, imi place casuta voastra. Chiar vroiam sa te intreb daca dormitorul lui Patrick este dintre cele pe care ni le-ai aratat anul trecut - nu stiai atunci pe care sa-l alegi - toate unul si unul ... pe noi ne batea gandul sa ii cumparam pat semi-suspendat + birou, dar inca n-am gasit in Romaia...
Copila mea se situeaza cam la aceleasi dimensiuni ca Isabella: 12-13 kg cu 93 de cm... Mai are de crescut un centimetru ca sa aiba ok-ul pentru locul de joaca de la Ikea...
Apropo de locuri de joaca: am fost sambata trecuta la un loc de joaca vizavi de ProTV (nu mai tin minte cum se numeste) si mi-a placut. Dar dupa 11.30 incepuse sa se aglomereze bine de tot...
Azi am fost la Zoo, dupa o pauza indelunga, in care fata mea a dezvoltat frica de leu
Asa ca acum am evitat cusca leului - si mai mult ne-am jucat in zapada, decat sa admiram animalutele...
Oricum, azi a fost o zi superba, m-a bucurat nespus, pentru ca si noi, bucurestenii, am avut o iarna de-a dreptul tampita, cu atata ceata cat n-am vazut eu in toata viata mea
Cred ca incep s-o inteleg pe Oana englezoaica.
Monule, culmea e ca mie imi intra in casa mirosurile vecinei de la etajul 1 (eu stau la 3) de sub mine
- dar imi intra pe geamul de la sufra si dormitorul Carinei
. E nasol la bloc.
Va doresc un week-end placut.
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Ioana!
Multa sanatate celor mici si celor mari!
Pupici de la noi!
Cornelia