Copiluti de mai-iunie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, ce faceti?
eu am una bucata cap care doare tare.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Helou

Saryta, La multi ani! Sunteti tare fumosi!

M-ati intrebat cum am reusit sa slabesc. Nu va imaginati ca sunt trasa prin inel ca doar si inainte de Georgia eram cam multa. Important este ca am ajuns de unde am plecat cu ea, si acum urmatorul target este punctul de plecare cu Filip. Metoda nu are nimic spectaculos in ea. Iau spirulina de la hofigal, de 500mg, cate doua pastile cu o jumatate de ora inainte de masa. Ori e efectul placebo, ori chiar asa o avea efect, cert este ca reusesc (de cele mai multe ori ) sa mananc doar de trei ori pe zi si in cantitati mai rezonabile. Pe langa asta am aplicat principilul "farfuriei perfecte" pe care l-am auzit de la celebra mihaela bilic. Adica: farfuria pe care o mananci trebuie s-o imparti in 4. Un sfert trebuie sa fie carne, un sfert carbohidrati (cartofi, orez, sau paine) si restul adik jumatate trebuie sa fie legume (verzituri, salata, rosii etc) Asa ca de cand am dus copiii am mancat la greu gratare cu salata. Si am avut grija sa ma satur bine cu salata. Si daca dupa chestia asta mai apuc sa fac si ceva pilates printre grile si intrebari pentru examen succesul e garantat

Beatrice, am vazut si pozele voastre. Frumos apartament aveti.
Cuscra, sanatate multa, sa te indrepti de spate!

Va las ca am o garla de intrebari de rezolvat pana joi, pe-alea de maine le-am facut, iar de alea de duminica nici nu m-am apucat

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am sunat la cabinet sa mai intreb de rezultatul de la amnio. E venit, dar nu mi-l spune pina nu-l vede doctorita mai intai. Care doctorita are consultatii dupamiaza. Si sa sun eu mai incolo, dupa 6.
Nu va zic ca am niste emotii de lesin...

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Gabitza multa multa bafta.

, mami de printese

Mergi la inceput

Fetele, veste buna! BAIETELUL ESTE OK!!!!

De la cabinet de la doctorita au zis ca au rezultatul, dar intai sa-l vada ea si pe urma mi-l zic si mie. Dar o prietena de la grupul de mai-iunie 2005 mi-a zis sa sun direct la laborator unde au lucrat proba. Si acolo mi-a zis o doamna care mi-a raspuns ca ea a lucrat proba si ca daca vreau sa mi-l spuna. Sigur, cum sa nu vreau?? Si mi-a zis ca este baietel si este OK Fara alte detalii, care nici nu ma mai intereseaza. Principalul este ca este bine. Mi s-a luat un mare bolovanoi de pe suflet.

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Gabitza bravo pt bb. Nastere usoara!!!! De acum pe asta trebuie sa te concentrezi. Gata cu grijile.

, mami de printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

supeeeerrrrr, bravo Gabitza si bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Bravo, Gabitza, nici nu ma asteptam ca bebe sa fie altfel decat bine! De acum te poti bucura linistita de sarcina ta, savureaza orice clipa, ca e tare frumos!

Tina, mami de Patrick si Maya

"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Va multumesc mult! Si va pup si va imbratisez pe toate ca ati fost alaturi de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gtexro spune:

La multi ani Saryta!!! Ce tinerica esti...v-am vazut pozele, sunteti o familie tare frumoasa!

Gabitza bine ca te-ai linistit! Sarcina usoara in continuare!!! O sa fi (si tu) soacra cu doua nurori

Eu sunt acasa. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa o masor si cantaresc pe Diana. Are 13kg si 91cm. Cred ca a indopat-o mama bine zilele astea ca mi s-a parut chiar ca s-a mai implinit.

Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana

Mergi la inceput