Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (148)
Raspunsuri - Pagina 15
danutz spune:
Am vazut poze cu Nicole de Almo si Ale de Adinazot!
Cancun-ul niciodata nu a fost mai frumos ca in pozele alea...iar Adina si Ale, frumoase nene rau!!!
Si tare m-a bucurat postarea lui Marani...sa va bateti cu aia pt teren fiindca uite asa da DD. E dreptul vostru!
danutz spune:
Si mai voiam sa o felicit pe A-deju pentru finuta nou nascuta !
Bine ai venit pe lume Ilinca!!!
Si eu abia astept, finuta mea se va naste si ea luna asta, probabil mai spre sfarsitul lunii, daca nu cumva va asculta de rugamintile maica-sii si va aparea mai devreme...
dianocica spune:
saryta! tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca si multa multa sanatate
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
adinazot spune:
SARYTA,SA FII IUBITA,SANATOASA,SA TE BUCURI D FAMILIA TA FRUMOASA!!!
MADALUTA,OFF,imi pare rau,stiu ce greu e,iti doresc sa ajungeti sa luati decizia cea mai buna!!
A-DEJU,sa -ti traiasca finuta!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
bamboletta spune:
Saryta
Visele de azi sa devina realitate,
sperantele de maine impliniri,
orice cadere un pas inainte,
gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu.
La multi ani!!!!!
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
flore26 spune:
Scurt...
Sunt mai bine...sanii inca mai tari, dar azi nopate m-am legat strans peste ei si am pus comprese, si e mult mai bine.A?DEJU sa-ti traiasca ILINCA sa fie sanatoasa, si sa va bucurati de ea si de finii vostri.MADALUTA imi pare tare rau ca sotul tau a luat asemenea hotarare, dar trebuie sa discutati...nu e o solutie tu sa intri in butoi si el sa plece. Incearca...DONIA nu am mai incercat cu laptele...bea iaurt, mananca iaurt, unt, branza, lapte cu cereale fulgi, cereale de la milupa cu lapte inclus...o sa mai incerc peste vreo saptamana.Acum va las...trebuie sa/mi fac dus, sa ma leg, si sa ma pun pe pat...a fost o saptamana horror...sunt obosita, stresata, suparata...nu a semanat deloc saptamana asta cu celelalte pe care le petreceam la Bocsa...tare greu a fost...SARYTAZIGGY umidificator nu folosesc...Flore Alessia Liane (16-12-2006)
bamboletta spune:
dupa cum se vede nu mai am prea mult timp pt pc Antonia mereu calare pe mine chiar daca e si tati acasa,cum ma vede la pc vrea sie a
Almo-superbe pozele si printesa tare bucalata
Madaluta-imi pare tare rau,te inteleg si eu as fi disperata,nu-l lasa sa plece
Adinazot-f frumoase sunteti,imi plac mult blugii
Ziggy-multa sanatate
Lavinia-mai dat gata cu "bb2 e a doua nevasta pt bb1 "
A_deju-sa va traiasca Ilinca
Tema bb2-parca as vrea si acum un fratior pt Antonia dar cand o vad cat de bagat in priza este mai amanam poate peste vreo 3 ani cu toate ca mi-ar place sa fie de varsta f apropiata sa se joace impreuna
Tema vacanta-cu siguranta la mare cel mai probabil Marea Neagra anul asta
fug la baita
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
bamboletta spune:
Flore- sa treaca repede
multa sanatate fulguletilor si mamicilor bolnaviori
luna 15
roana spune:
La multi ani Saryta!!!
te pup mult mult
Sa fii fericita si iubita dar mai ales sanatoasa.