pericole publice

pericole publice | Autor: Ortansa

Link direct la acest mesaj

pe Bd.Iuliu Maniu nr 55 din blocul 17 au inceput sa cada bucati de beton,cele din jurul scurgerilor.acum cateva seri(daca am inteles bine) au cazut 2 bucati la interval mic de timp,una facand praf o masina.asa ca aveti grija,am inteles ca zona este incercuita de niste benzi galbene,dar m-am gandit ca n-ar strica sa va atentionez si eu.este o zona foarte circulata.

take care.

edit:se intampla in Bucuresti,am uitat sa specific.

I've gt you under my skin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Multumesc frumos ptr atentionare.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Si eu,mersic!

mamica de strumfita mica

Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Ortansa , de cate ori vad stiri cu atentate, explozii sau alte nenorociri la Beirut, ma gandesc instantaneu la tine, pentru ca mi-ai ramas mie draga de mult de cand te citeam scriind despre un Beirut pitoresc...
Si acu' tu vii si ne atentionezi pe noi sa nu ne cada caramida in cap, draga de tine!... Rasu', plansu'

Sa aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

karula,esti draguta si ai dreptate,dar stii cum e,voi aveti grija de voi ca am eu grija de mine:-D.in blocul respectiv locuiesc ai mei si stiu ca pe sub balcoanele respective trec multi,multi bebei,vara e placerea mea sa stau cocotata la balcon si sa-i privesc.de-asta ma ingrijoram.am inteles ca saptamna viitoare se va trece la indepartarea bucatilor respective.

I've gt you under my skin

Mergi la inceput