Piticodromul de Sept - Oct 2005 (199)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

i-am facut si eu in sfarsit toate analizele lui radu. si slabanogul meu are totul ok. calciu cica as putea sa-i dau un pic, ramane de vorbit cu doctoreasa. in rest, toate suspiciunile au picat. sunt f bucuroasa si-mi vine sa zic tuturor drilor care m-au zapacit ca e baiatul prea slab si ca tre sa vad ce e cu el, un .

asa ca ma iau de mana cu kid si sarbatorim virtual.

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Neata!!!

Ma inscriu in clubul problemelor in deosebirea culorilor. Doar ca l-am prins pe Calin ca special le zice aiurea. Eu ma ingrijorasem ca e daltonist. La toate zicea ca e "lende" (adica verde), pana am observat ca e culoarea lui preferata (singura consumata din paleta de acuarele) si ca o face special ca s-l enerveze pe frate'su care e pasionat de rosu. Motiv pt care se cearta si la semafor daca-i "osu" sau "lende".

Lapte folosesc Milli (sau altul UHT) rosu, ca esta era cel mai ieftin zilele trecute :)) Tinad seama ca am doi golani si fiecare bea 350 dimineata, 350 seara...consum 1.5 litri/zi doar pt ei (noroc ca noi nu bem:).

Kidule, eu nu i-am scos biberonul lui Matei inainte sa vina barza cu Calin. M-am gandit ca ma chinui cu scosul, vede bib-ul si cere din nou: daca nu-i dau va zice ca fac discriminari intre el si bb-lus, daca-i dau...ma intorc de unde am plecat. L-am lasat in pace si intradevar, in primele nopti cu bb mic acasa, cand miorlaia Calin la suptul de noapte se infiinta si Matei in sufragerie sa-i dau si lui lapte (bine ca n-a vrut de la titi). Dupa vre-o saptamana nici nu l-a mai auzit pe cel mic. Mentionez ca i-am parcat in aceeasi camera din prima zi. Pe la 3 ani jumate am schimbat bib-ul de seara cu un pahar de lapte (tot de 350 ml) si abia pe la 4 ani jumate am scos bib-ul de dimineata (inlocuit tot de lapte la pahar). Trecerea a fost usoara, cand a considerat el ca e baiat mare si nu mai bea ca bb-lusii. I-am oferit zilele trecute biberonul lui Calin, cu lapte, si s-a strambat la mine: se pare ca-l jigneam.

In rest... ne-am adunat si noi de pe drumuri, anul asta am fost tot plecati. Vorba soacra-mi: Apucati sa spalati toate rufele pana plecati iar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna zanelor!
Normal ca Ana n-are nimic, am zis si eu cu ce ma confrunt. Nici nu ma gandesc de fapt c-ar avea ceva, doar smecherii in capsor.
Deci mai sunt copilasi care beau lapte praf, si eu care credeam ca sunt ultima!
Kristinutza, !
Am la treaba la servici de-mi vine sa ma-mpusc in cap direct. Si multa si nasoala.
Ruxandra, ti-a trecut?
Anya, cand pleci?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Anya, ca bine zici, ai dreptate! Mai bine asa, altfel o sa am probleme. Uraaa, deci nu ma mai stresez cu scosul bibelui sau al suzetei (ca si la suzi e la fel, daca il vede pe cel mic o sa vrea si ea). Va merge la program prelungit la gradi inca din mai, sa se obisnuiasca si sa nu asocieze programul lung cu sosirea bebelusului.

Vera, eu sunt in 9 saptamani (de fapt maine implinesc 9), Locca are mai mult, cam 12 daca tin eu bine minte. Uau, Ruxi, chiar mai ai putin, 2 saptamani, pana afli sexul, mama ce emotii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

Azi am dormit cu copilul pana la 9.30 .

Vera, eu sunt in 12+ saptamani. Vineri ma duc la eco, o sa am 13 fix. Nu stiu daca s-o vedea ceva, va zic dupa.

Copilul meu a intrat in greva. Nu vrea sa manance nimic in dimineata asta. Da' lasa ca plec eu de acasa acum si il las pe mana bonei, sa vedem cum o paseaza si pe ea.

Mihaela, nu mi-a trecut. Nu stiu daca ai retinut micul amanunt ca am chestia asta de aproape 3 saptamani si nu e constanta, adica nu mucesc continuu (scuzati exprimarea). Doar ca ma apuca cate un acces de stranut, uneori pot sa stranut 5 minute fara pauza. O s-o intreb vineri pe dr. ce sa fac.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ruxandra, cand vii pe la mine? Cu Matei, evident.
Pai tu nu esti racita, ai o alergie, ceva.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata, fetelor!

Kristinutza, felicitari pt analizele lui Radu!

Miflore, intrebai de Havrix, scrie in prospect ca eventualele rectii adverse se inregistreaza dupa prima doza, rapelul nu prea mai da nimic.

Vera, bine ai venit acasa! Iti doresc sa ai putere acum la inceput, sa fie bine totul!

Locca, eu am o prietena care a facut o rinita alergica de sarcina si a tinut-o asa pana fix in ziua in care a nascut. Sper sa nu fie asta, ti-am zis ca sa intrebi daca e posibil sa fie asta.

Ce-i cu Irina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Antonia, adica dupa ce a nascut nu a mai avut problema asta? Multumesc ca mi-ai zis, desi perspectiva nu e tocmai roz.
Oare am alergie la sarcina, hihi?

Mihaela, cum mai doarme Ana dupa-amiaza? Azi s-ar putea sa ajung mai tarziu acasa, dar maine daca ne primesti ... am fi apti de pe la un 6 - 6.30.

Kristinutza, la medlife i-ai facut analizele lui Raducu?

Bai, ce lene am.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Pentru Raducu cel slabanog si sanatos! Manca-l-ar mama!
Ma bucur tare! Si Alex a facut analizele de la dr si toate au iesit bine! Asa ca ma iau de mana cu Kristinutza si ne sarbatorim succesul! Bine, acum vorba vine, Raducu chiar mananca bine si de toate, nu cred ca putea sa aiba carente! Asa e metabolismul lui!

Locca, eu zic ca se vede. Depinde si de okiul dr. Mie Iosup mi-a zis ca e fata la 13 saptamani si fata era! I-a facut chiar poze la fofo, am si acum pozulica. Sunt 3 liniute si a scris el cu sageata "labii". Na, ca asta iti doresc si tie. Nu de alta, dar sa fie varietate!
Eu mai am putin, putin!
Faci si triplul test? De data asta o sa incerc sa ma abtin la 13 s, o sa fac eco morfologica la 14 saptamani ca sa pot face triplul test mai bine, data trecuta, de nerabdare am facut la 13 saptamani si inteleg ca e mai bine dupa 14.
Pliul nucal l-a masurat? La mine urmeaza asta, peste doua saptamani. Oricum eu merg si saptamana asta la dr, vrea sa ma vada la 2 saptamani pana in sapt 14, apoi mai rarutz! Tin pumnii vineri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Si mie mi-a zis Iosup tot la 13 sapt la ambele sarcini.

Ioana, ce tot faci, asa tare lucrezi?!

Mergi la inceput