PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Monica ms de reteta. Am sa vad daca reusesc sa fac weekendul asta chiar as vrea ceva chec de mult nu am mai papat.
De tuns nu stiu ce sa zic pe fata a tuns-o o prietena asa rapid mai mult bretonul ca in rest nu avem tare mult par. Si a tuns-o stand in brate la tati ca altfel nu vroia deloc sa stea.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Anasia la multi ani!!!
cu intarziere da' nu am reusit sa intru decat azi pe DC ca nu prea am timp.

Eu am fost ieri la doctora la control si i-am spus despre hipoglicemii si initial a zis sa ma duc la un diabetolog sa isi dea si el cu parerea si apoi i-am spus de analizele de la endocrine ca sunt OK.
Si a zis hai sa te controlam si vedem ce facem mai departe in ce directie sa o luam.
M-a controlat si surpriza cica am colul moale sters si in care intra 2 degete, scuze ptr. exprimare dar cum vine asta adica e deschis sau ce?
Asa ca a zis ca nasc repede si ca in weekend-ul asta sa stau in pat ca vrea si ea sa se odihneasca,luni sa ma internez sa apuce sa imi faca analize si marti e de garda si cica nastem.

Acum ce sa zic ....nu o sa am decat 38 de saptamani in cap, bebelina a zis ca are cam 3,2 kg dar eu nu stiu sincer ce sa fac mi se rupe sufletul ca trebuie sa il las pe Alex cu mama adica departe de mine mie deja mi s-a facut dor de el numai cand am auzit ca trebuie sa ma internez!!!

Si mai am eu o chestie la Alex am stat in spital asteptand sa nasc 8 zile si ma tot pacalea sa mai stau ca eu vroiam sa plec dar acum nu imi permit sa stau asa mult ca eu vreau sa am grija de copilul meu care e cam scarandiv cu papa si nu prea vrea decat de la mine.
Voi ce ziceti ?
Eu m-as duce totusi cand mi s-o rupe apa.

Azi am fost si la diabetolog si cica nu are legatura hiperglicemia cu diabet ceva , sunt eu prea obosita si bebe papa mai mult acum ca e in crestere si ma secatuieste pe mine si eu sa pap mancare mai consistenta gatita nu fastfood si dulciuri. Cine are chef de gatit cand ii e rau si il doare capul si ameteste?

Si inca ceva cine imi da si mie un nr. de tel sa va anunt cand oi naste?

emilia cu Anastasia Eveline si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

AMR 18 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Fetele cucuietele, mane dimi plecam si noi la munte, ne auzim in 10 zile ca nu iau laptopul cu mine. Va pup pe toate!
Babee, Emilia, pup burticile si tin pumnii sa nasteti usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Ma scuzati ca ma bag pe aici..
Insa vroiam sa va intreb: v-a mai scris [b]doniro[/b] decand a nascut a doilea bebe? Daca da, ce mai face, cum se descurca?

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

emilia,pai daca e moale si intra doua degete ma gandesc ca se apropie nasterea...Dar de unde stie ca vei naste marti?intuitie de medic?si eu as zice sa astepti pana ti se rupe apa,dar vezi ce spune medicul.Daca are 3.200 ,e bine.stai linistita, va fi binesper sa fie bine si cu Alex cu papa,are grija Doamne Doamne de toate Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Hello fetele,

Gina petrecere frumoasa la Viena.

Cristina drum bun la Sinaia si vreme buna de ski.

Gabriela si Monica nu e vb de sana? Nici eu nu pot sa beau asa ceva.

Alex inca bea peste 1 l de lapte in 24 de ore. Acum e foarte happy ca are 2 canite noi, una de la Nuk si una de la Avent si si le plimba prin toat acasa dupa ea, ar bea din amandoua odata daca s-ar putea. Cana ei s-a spart, a avut una frumoasa cu disney roz, dar am uitat-o in masina, a inghetat apa in ea si a crapat. Tot am cautat ceva potrivit si abia am gasit, am zis sa iau 2 feluri, sa vad care ii place.

Sabina mamica Alexandrei

http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/

Mergi la inceput

cristiana,ce plimbareti mai sunteti.distractie placuta
monica,doniro e bine,si bebe la fel.a mai scris pe aici,asa ca daca te vei uita in urma ,vei mai gasi postari de-ale eiIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Cristiana,adiac Cristina,ai inteles,dar daca e nevoie ma prezint cu un miel de PastiIulia @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

quote:
Originally posted by julax

Cristiana,adiac Cristina,ai inteles,dar daca e nevoie ma prezint cu un miel de Pasti

Iulia @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete

Hahahahahahahahaha, esti mortala!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

emiliapop , ai un pm; fii pe faza ca acus vine tiza!
cristina ioana, distractie placuta!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput