Bucurii de sept-oct 2006 (106)
Raspunsuri - Pagina 21
ramomar spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzyquote:
Originally posted by ramomarquote:
Originally posted by itzy-bitzy
Cat despre mancare ...aceeasi pb si la noi...nu mai stim ce sa mai variem...Cum ii mai faceti piurel de legume? fierte si cu unt...sau inabusite un pic...? Ramomar cum faci sosul alb? Ca eu cu faina nu gatesc...il faci cu smantana cumva?
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
da Alina, sosul alb il fac cu smantana, dar eu pun si putina faina, juma de lingura. Amestec bine faina cu smantana si apoi pun peste compozitie si apoi pun si un pic de usturoi.
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
stai ca nu am inteles...ce pui peste compozitie? inca ceva sau doar usturoiul? si il mai pui pe foc un pic ...nu?
Itzy-Bitzy
cu
deci, faina amestecata bine cu smantana o pun peste compozitie cand e gata(de obicei pieptul de pui il fac asa) si o mai las sa dea un clocot apoi opresc focul si pun si putin usturoi. Understand?
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by beatrix
Itzy, iti spun cum sta treaba cu cresa: programul este de la 7 la 18! Sunt 15 copii cu varste intre 3 luni si 2 ani si jumatate la 2 educatori! Dimineatza il duci mancat de acasa, apoi la 11.30-12 le dau ei sa manance pranzul si ii baga la somn! Apoi mananca la 3-3.30 fructele! Cu pampersul ce sa zic! II schimba clar inainte sa il iei acasa de acolo! nu stiu daca ii schimba dupa ceas sau dupa necesitate! Sincer l-am luat si iritat la fund si nu doar o data, incat acum primul lucru cand ajung acasa cu el desi scutecul e abia schimbat il verific sa vad cum arata! De stat cu ei sa se joace sau chestii educationale la cresa nu fac! Pur si simplu copii se joaca intre ei, ce-i drept jucarii sunt destule, iar educatorii practic ii pazesc! pe olitza mi-au zis ca abia de la 2 ani ii pun!
cu gradinitza e altceva! se merge de la 2 ani si jumatate! aici ii zice scoala! din punctul meu de vedere e chiar nasol! programul incepe la 8.30 si se termina la 15.30! platesti separat timpul daca il duci mai devreme sau il iei mai tarziu! nu mai au program de somn dupa amiaza! mananca mancare ce ii dau tu la pachet adica sandvich, iar unele scoli le dau supa! se presupune ca mananca singur si nu mai afce in pampers! si da, aici invata sa coloreze, cantece, jocuri...
spatamana asta incerc sa ajung la o scoala unde sa-l inscriu pe eric si cer mai multe detalii!
sper ca se intelege ecva ca am scris rapid!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
pai si tu dimineata ce ii dai acasa ...lapte presupun nu? ca la ora 7 doar nu mananca altceva...la pranz e mancare calda gatita? ii pun in scaunele si cele 2 le dau cu lingurita celor 15 sau cum? cei de 2 ani jumate presupun ca mananca singurei...dar Eric mananca bine? Adik nu ii invata sa spuna ...mama, tata, apa, caca...?in franceza li se vorbeste sau in neerlandeza?
Mda... nasol cu gradinita ca nu ii culca deloc la pranz si nici nu papa o masa calda
Itzy-Bitzy
cu
GETY spune:
Am vazut si pozicile cu Bucuriile in Arena. La cate mai multe intalniri, fetelor!
Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.
itzy-bitzy spune:
Ramo mersi am inteles acum...deci pui sosul peste legume si pui......eu credeam ca mai adaugi ceva la sos si nu scrisesei...
Beatrix...acum am recitit si vad ca sunt numai intrebari acolo...te-am cam asaltat...
Itzy-Bitzy
cu
eloise spune:
Deschid capitol nou imediat.
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
beatrix spune:
pai si tu dimineata ce ii dai acasa ...lapte presupun nu?
diminetza ii dau 240 ml lapte cu 5 masuri de cereale
la pranz e mancare calda gatita?
da, le pragatesc ei mancare cu carne si le-o bleduiesc apoi
ii pun in scaunele si cele 2 le dau cu lingurita celor 15 sau cum?
da, le dau ei cu libguritza pe rand. cum termina cu unul il duc in cealalta camera la somn! asa fac si cu fructele, pe masura ce se trezesc, ii aduc din camera de somn si le dau! daca se scoala mai multi deodata, ii iau pe rand! faza asta nu prea imi place ca cei care raman iti dia seama ca plang pana le vine randul!
cei de 2 ani jumate presupun ca mananca singurei...
nu stiu la pranz, dar la masa de fructe am vazut ca le taie fructele bucatzele si le dau in castronase de unde ei se servesc singuri!
dar Eric mananca bine?
da, slava domnului nu am probleme, dra el d emic a fost mancacios! chiar mi-au zis ca el e primul si la masa de pranz si la fructe ca altfel nu se mai inteleg cu el! odata mancat nu mai au probleme cu el!
Adik nu ii invata sa spuna ...mama, tata, apa, caca...?in franceza li se vorbeste sau in neerlandeza?
in olandeza vorbesc cu ei! asa cuvinte ii invata cand vorbesc cu ei, dar nu in sensusul d ejocuri, poezii, cantece...
Mda... nasol cu gradinita ca nu ii culca deloc la pranz si nici nu papa o masa calda
..da, la asta ma gandesc si eu! o s avad concret cand o sa-l inscriu pe eric!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
festina spune:
quote:
Originally posted by lilina
si e disperat dupa cabluri, baterii si aparate....trebuie sa umble neaparat cu asa ceva si sa le insire prin toata casa....electronistul lu' mama....ca el a pus mana pe surubelnita cand a aleg ob'ectele de pe tava la 1 an, cand i-am taiat motzul
Lilina draga parca il descrii pe Raducu al meu :)))))
Si el a ales la taiatul motului surubelnitza si cablul, urmat de telefon ... nu tu bani, carduri, chei de masina .... clar electronist o sa devina :)
Raducu a confiscat de la taicasu' surubelnitza electrica ... avem una mica cat o palma de forma unui pistol (nu stiu cum sa o descriu mai bine) si e cu acumulator, nu e periculoasa pentru ca i se scoate varful (sa nu ma credeti o mama denaturata) ... toata ziua e cu ea in mana ... vine cu ea si iti arata unde trebuie sa deschizi capacul ('pa-pu') ca sa scoatem bateriile ('a-te-ii') de la masinutza ca sa o reparam ('pa-e') ca s-a stricat ('ti-ti-ta')
itzy-bitzy spune:
Eloise nu merge linkul...se deschide tot la capitolul asta...
Beatrix mersi...e bine ca e papacios...macar asa stai fara grija...Sa inteleg ca nu e nici o diferenta intre olandeza vb in Olanda si cea vb in Belgia? De aceea am scris neerlandeza...credeam ca exista dif...Gata ca te-am asaltat cu intrebari pe ziua de azi... sper ca nu te-a deranjat ca te-am descusut atata.....voiam sa stiu cum e ...
Festina adevarati electronisti ce aveti....Cum se vede, mey, de mici ce procupari au de fetite/baietei...incredibil...a mea a ales colierul de perle, verigheta, pixul...apoi cartea, banii, si cheia d ela masina
Itzy-Bitzy
cu
alexutza_26 spune:
Asta vroiam sa zic si eu ca nu merge linkul cu noul capitol
Asa pasionat de electronice si cabluri si baterii este si grasu meu, mai nou orice jucarie o ia in manute, o intoarce cu spatele sa vada daca are sau nu baterii
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg