Bucurii de sept-oct 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna seara!
Cat am avut de recuperat Am fost cuminte si am citit tot.
Ramo, am revenit, am avut probleme cu netul. In rest suntem ok.
Lakioana, am vazut pozele, sunt superbe, Reby este atat de frumoasa! Mie imi place foarte mult de ea!
Mira si David, va doresc multa sanatate! Sa scapati repede de boala.
Ma bucur ca in curand ni se va alatura Andreea! Lili, multumim pentru noutati.
Anca, sa-ti traiasca mama, multi ani fericiti!
Sephora, ma bucur ca Matti este mai bine.
Princess, imi pare bine ca ati trecut de operatie, multi pupici lui Rares, a fost foarte curajos!
Alexutza, imi pare rau ca ati ramas fara bona. Am ramas masca, cand am citit ce a explicat ea. Pai, atunci, de ce s-a mai apucat de meseria asta?
Itzy, eu am toate CD-urile scoase de Superbebe, sunt tare frumoase. Le-am tot ascultat. O sa-mi iau si eu numarul 4.
Andra, foarte dragut motanelul, i-a placut si Narcisei.
Daca tot s-a discutat, si ei ii place Crazy Loop, ii mai place si Andra, si Banica Jr. Si ea topaie, si se invarte. Iar la sfarsit aplauda.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Va pun si eu ceva frumos:
Pavarotti din Banat

Nu stiu daca sunteti la curent cu povestea lui.
I-am aflat aceasta poveste la stirile ProTv. Se numeste Costel Busuioc, este din Banat, actualmente se afla in Spania, la lucru. Este posesorul unei voci superbe, a si primit o invitatie sa studieze la Viena. Mentionez ca nu are nici un fel de studii, el a cantat doar la biserica, sau la camp, la munca. Acum participa la un concurs al unei televiziuni spaniole. O sa vedeti pe site. Eu l-am si votat, momentan e pe locul I

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Am revenit si noi la apel...raportam un somn al grasanului azi de 3 ore, o plimbarica pe jos de o ora..suntem deja baieti mari

Xandrutza- bine ca ai dat un semn, intrasem la banuieli
Tanima - bine ca te mai ajuta mama ta, acum cand deja sunt nazdravani trebuie un ajutor!
Scumpik - LA MULTI ANI!! mamei tale si multa sanatate !

Gety - tu pe unde esti??

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Xandrutza - si eu l-am votat, chiar merita...si eu tot de la ProTv am aflat de el

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Si eu pe aici!

Buna seara!

Alexutza, iti tin pumnii sa gasesti o bona pentru Gabriel, dar mai voiam sa-ti scriu atunci ca, oricat de buna ti se pare o bona, neaparat sa tii al treilea ochi deschis permanent.

Multumesc pentru raspunsurile in privinta lacrimarii. Chestia e ca in casa nu lacrimeaza deloc, cum se intampla inainte de interventie, azi am iesit la plimbare si n-a mai lacrimat. Se pare ca ochisorul va fi mai sensibil cand va bate vantul. O sa mai vad si in vara cand o sa fie lumina soarelui mai puternica.

Eu pe drumuri. Am cumparat centrala de apartament si am fost la cineva care si-a amenajat recent apartamentul sa ma inspir. Avea si draperia si perdeaua pe sine prinse de tavan.

Lexi, pupam tiza noastra vorbareata!

Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor si multumim

Princess noi folosim in apa de baie Oilatum si sare de baie (ne-a dat pontu Mira) si crema Physiogel.Sanatate multa piticului.

Mira sper ca v-ati intors acasa si sunteti mult mai bine,sanatate de la noi.

Adina uau ce te asteapta,sper sa nu patesti ca mine,bafta.

Nu stiu da puteti sa credeti io cu Sandra am stat azinoapte pana la ora 4 de fapt de dimineata si am palavragit,nu stiu efectiv cand a trecut timpul,este o companie nemaipomenita.

Mergi la inceput

MamiLili, eu cu talpile ii ating fata Mariei, ca asta o distreaza.

Sephora, azi am facut si eu pizza cu aluat pufos dupa reteta ta. A iesit mai mult aluat si trebuia sa-l intind mai subtire, dar oricum a iesit mai buna decat de obicei.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Gety am dat io aluat pufos?ai facut injectia ?

Mamilili si Matti ajunge cu picioarele unde vrei,inclusiv le departeaza intr-o sfoara.Cred ca asa sunt acum,eu ma rog sa aiba mobilitatea mea,ca Ste e goraznic de rigid.

Mergi la inceput

Sephora, asa l-am botezat eu. L-am facut pe primul, adica asta: Reteta blat pizza Napoletana.
Da, si-a luat-o la bucusoara in seara asta. Mama, ce s-a zbatut! Am tinut-o 3 persoane, isi misca poponetul in toate directiile, mititica.

Acum cred ca a venit Eloise in Suceava, am ghicit bine?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Salutare tuturor, bine v-am regasit.

Noi ne-am intors acasa, mergem la tratament dimineata si seara, suntem mai bine insa nu ne-am recuperat de tot. Multumim mult lui Lili ca ne-a sunat si voua pt. urarile de sanatate.

Sunt intr-o stare nasoala, nu am chef sa vb nici la tel cu nimeni, n-am mancat si n-am dormit cateva zile, eu mi-am facut targetul deja pana pe 1 febr, am slabit cat era nevoie.

David mai tuseste, e sub antibiotic, face aerosoli, muci la greu dar e ok. Duminica ziua a debutat boala cu febra mare care nu scadea sub 38.5 pana la 40 iar noaptea la 2 se sufoca fara sa stim de ce si am sunat salvarea. Laringita asta e f periculoasa la copii pana la 1.6 ani pt ca se pot sufoca. La spital am cazut si eu, cele mai mari frisoane din viata mea le-am avut acolo, tremuram de am mutat patul cu totul, nici laptele nu eram in stare sa i-l dau. din spital nu mi-a dat decat un paracetamol. Am primit si bonus din spital o diaree, care, din fericire, a trecut in 2 zile. Cam atat deocamdata ca imi e rau de mor. Va pup.

Nu sunt la curent cu ce ati mai facut, sper ca sunteti toate bine si Bucuriile la fel.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara
Hai sa slabim! Greutate: 63 kg (1.70 m)
Deadline: 1 martie 2008, Target: 3 kg.

Mergi la inceput