Religie,11 septembrie,politica,guvern global...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Cum spuneam confuziile au inceput.Comentariile spumoase,ironiile se refereau la cu totul altceva nu au legatuira cu link-ul postat.Cine a modificat subiectul ar fi trebuit sa vina si cu explicatii sa stie lumea ce se "ironizeaza" in raspunsuri...

Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Am documentarul pe dvd. Poate o sa-l vad vreodata.

Acum sunt ocupata cu conspiratii la nivel inalt - Clubul Bilderberg.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

quote:
Originally posted by b.nica

totdeauna am apreciat comentariile inteligente,spumoase,cu umor,ironiile,intepaturile si tot ce declanseaza un subiect incitant.
in cazul topicului acesta constat ca ironiile gratuite si teribilismele din unele raspunsuri nu fac cinste unor forumisti de la care asteptam mai mult;spun asta pentru ca mi se pare lipsa respect sa o luati peste picior pe Women 13 cand ati demonstrat ca documentarul la care s-a referit in mod special in topic nu l-ati urmarit.

Din pacate,nimeni nu s-a referit la documentar cand a facut misto ci la un articol care era de asemenea postat langa el si scos ulterior despre centura fotonica.Daca vrei sa vezi de ce radeam citeste articolul pe care women l-a mutat ulterior,dupa ce aparusera o groaza de comentarii la el.
Am si recunoscut ca nu am vazut documentarul pentru ca m-a pus Aghiuta sa ma uit mai intai pe articol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

eu stiu la ce v-ati referit dar nu la articolul cu centura,fie si fotonica,se referea titlul subiectului.
cred ca v-a fost lene sa vizionati 2 ore de documentar si ca sa ziceti ceva ati distrus subiectul fetei.
eu, dupa ce am vizionat filmul,consider ca merita un comentariu mai serios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

quote:
Originally posted by katy

Cum spuneam confuziile au inceput.Comentariile spumoase,ironiile se refereau la cu totul altceva nu au legatuira cu link-ul postat.Cine a modificat subiectul ar fi trebuit sa vina si cu explicatii sa stie lumea ce se "ironizeaza" in raspunsuri...

Katy

Reciteste pagina anterioara post-ului tau si o sa vezi, ca mentionez, ceea ce domnia ta ceri fara sa citesti, iata:

" Centura Fotonica - subiect deschis aici il mut la "Un ochi rade, unul e vanat si alte ciudatenii..."

Intre documentar si articol nu exista nici o legatura de continut ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

quote:
Originally posted by b.nica

eu stiu la ce v-ati referit dar nu la articolul cu centura,fie si fotonica,se referea titlul subiectului.
cred ca v-a fost lene sa vizionati 2 ore de documentar si ca sa ziceti ceva ati distrus subiectul fetei.
eu, dupa ce am vizionat filmul,consider ca merita un comentariu mai serios.

Tot sterg ce iti scriu, dar , de ce nu : ITI MULTUMESC , ca ti-ai consumat timpul ptr. a ma "elucida" in fata unor forumisti. Eu le multumesc si lor pentru ca, imi intaresc convingerea, ca nu e cazul sa imi consum nervii, timpul si mai ales sufletul, pentru oamenii superficiali. Am facut prea des acest gest pe la diferite subiecte si am constatat, dupa cum iti spuneam , ca pierd timp. De atunci, de cate ori intru pe DC, citesc subiecte interesante postate aici, si mi-am jurat, ca atunci cand apara " catzele" , care nu sunt NICIODATA vazute de moderatori si care isi permit sa nu respecte regulamentul acestui forum, prefer sa le ignor. Nu postez , decat daca simt cu adevarat , ca se merita. Sunt prea multi aici , care nu stiu sa multumeasca, care nu recunosc cand gresesc, sau si mai mult , nici macar nu isi cer scuze. Eu am procedat de foarte multe ori in consecinta: am gresit - mi-am cerut scuze, am multumit atunci cand era cazul...
Oricum, draga mea, documentarul nu este ptr. orice nivel de cultura si tocmai de aceea , chiar nu m-a afectat foarte mult doza de rautate gratuita ... cat despre umor si ironie sa fim seriosi... sunt de departe de note sau calificative minime.
Cand am postat acest documentar aici, a fost din dorinta de a prezenta si o alta opinie care circula in lume despre acest pamant si noi cei ce vietuim pe aceasta planeta.
In fiecare legenda exista un firicel de adevar.
Eu nu intru pe acest site din dorinta de a face un nr. max. de mesaje sau sa imi pierd timpul... Intru pe DC pentru ca multe persoane de aici au fost alaturi de mine cu sufletul, inima, sfaturi utile, care s-au rugat ptr. o viata de copil prematur al carei nasha sunt. De altfel si porecla de "" tot lor o datorez. Pentru acei oameni minunati si pentru DC-ul care e creat pentru copii si mamele lor , nu arunc "cojocul in foc, pentru un paduche"... si eu , nu am timp, cat mi-as dori sa savurez subiectele de pe DC.
In rest, iti doresc numai de bine , doamna mea draga !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Women draga,nu ai de ce sa te amarasti.din pacate cei care ti-au raspuns malitios si nu au vizionat documentarul au o scuza:nu au avut ocazia sa auda recomandarea autorului din final, care tocmai la acest gen de oameni se adresa,in schimb,cei care l-au vizionat si nu au nimic de spus cred ca au pierdut 2 ore de pomana.
in ceeace ma priveste nu ai de ce sa-mi multumesti,pt.ca nu am facut decat sa respect regulamentul forumului si pe tine care ai supus dezbaterii un subiect incitant.
acum si tu,ai ceva experienta, de ce nu te-ai orientat spre ceva gen:"ne paste incalzirea globala" ca este la moda pe forum unde mai nou, Brenda ne-a chemat la un training cu tema: "emisiile de sub coada vacii" cand de fapt romanii "nesimtiti" se vor bucura ca vor plati mai putin la incalzire daca CO2 emis de vacute va incalzi planeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by women13
Cand am postat acest documentar aici, a fost din dorinta de a prezenta si o alta opinie care circula in lume despre acest pamant si noi cei ce vietuim pe aceasta planeta.
In fiecare legenda exista un firicel de adevar.

Intre o opinie sau alta, intre o legenda sau alta, singura sansa de a apuca capatul firicelului este demersul stiintific. Altfel nu vom trai decat cu iluzia adevarului hranita din propriile prejudecati. Mai mult sau mai putin influentabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Reciteste pagina anterioara post-ului tau si o sa vezi, ca mentionez, ceea ce domnia ta ceri fara sa citesti, iata:

" Centura Fotonica - subiect deschis aici il mut la "Un ochi rade, unul e vanat si alte ciudatenii..."

Intre documentar si articol nu exista nici o legatura de continut ."

nasha pungasha
[/quote]

Nu stiu cine trebuie sa citeasca pagina anterioara mai atent/a !Ori imi face mie ecranul fente ori ceva se intampla pentru ca toate comentariile (inclusiv al domniei mele,cel de dinainte de modificare...)se refera la centura fotonica parte care a disparut din subiectul initial.Vorbesc de raspunsurile pana la modificarea subiectului...De aia si spuneam ca trebuie precizat, comentariile erau pentru o jumatae de subiect care nu mai apare aici!

Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Hai sa sparg eu gheata si sa incep comentariile la filmul cu pricina...
Prima parte, desi interesanta ca explicatii, coincidente si similitudini..., mie tot mi se pare ca din cele prezentate (contrar parerii atorului) Dumnezeu exista, a existat si va mai exista si de acum inainte! Cineva a creat lumea cu toate p[use la punct (asa cum arata explicatiile date, cu aranjarea planetelor, pozitia soarelui si a stelelor).
Pentru mine Dumnezeu exista in tot si in toate si nu numai aici pe pamant si in tot universul... e acceasi putere divina care ne-a creat si care pentru noi pamantenii a ales modul de a-si trimite Fiul pe pamant pentru a ne face mai buni si mai intelepti (asa a crezut El ca ne poate ajuta si asta ne defineste).
Nu inteleg de ce autorul filmului vede in acele conicidente: soarele de pe cruce, versete din biblie gasite in nu-s ce pergamente foarteee vechi (inainte de Venirea lui Iisus) sau asemanari intre texte crestine cu unele de alte religii orientale..., asa cum ziceam nu inteleg de ce trage concluziile ca de fapt crestinismul este o minciuna si ca de fapt toate scrierile noastre sunt preluate din alte religii... eu din contra cred ca toti (indiferent de religie) avem acelasi Dumnezeu, insa fiecare interpreteaza altceva si e manat de furia ca a lui e mai importanta si mai buna (religia)!
Eu cred in religia mea crestin ortodoxa, asa m-am nascut, asa m-am botezat si asa va fi pana la moarte! Fiecare merge acolo unde se simte acasa!
Deci pentru mine prima parte e un studiu de caz, interpretari interesante a existentei noastre si din alte puncte de vedere (astrologie...) si nimic mai mult!

A doua parte, cea cu 11 septembrie si nu numai... cam acceasi parere o am si eu... ca de fapt a fost o conspiratie, o inselatorie, prin care SUA a obtinut creditul americanilor sa inceapa razboiul in Irak, Afganistam... ca de,sursele de bani (petrol, droguri...) sunt foarte mari iar America se stie o duce din ce in ce mai prost... importa la greu si nu produce nimic!

A treia parte (desi s-a intrerupt la un moment dat si nu am mai putut vedea continuarea), cam acelasi lucru ca partea a doua, insa din 1800 incoace... manipulari, conspiratii, razboaie, spalari de minti!

Oricum lasand de o parte prima parte, in mare e un documentar interesant!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Mergi la inceput