Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 16
slippers76 spune:
Alinus , bine ca ati mai dat un semn de viata! Ne-am facut griji pentru voi, mai ales dupa problemele cu Teo.
Mai ramane Danielle... eu am incercat sa-i dau un mail pe o adresa mai veche pe care o aveam, dar mail-urile s-au intors...
Si Adimercedes...
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
rodicamaries spune:
Alinush...felicitari...da ce scump e Teo.. ce frumos costumas...auzi la el...cu papion...
Imi pare rau pentru perioada grea, cu alaptatul...dar e bine ca ati ramas pe laptic... va invidiez pe toate laptaresele...ce mi-as dori sa mai alaptez si eu...inchei subiectul ca iar ma apuca cu plans...
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
vio_nn spune:
Buna, fetelor. Ma numesc Vio, va citesc inca de la Odisee (dar nu am indraznit sa scriu), sunt o mamica fericita a unui baietel nascut pe 10 oct 2007 si as dori si eu, daca se poate parola contului comun de yahoo pentru informatii utile si niste melodii pt bb. Multumesc frumos si poate acum voi scrie mai des.
Roxali spune:
Alinus sa-ti traiasca micul crestin.
Prisi ,Sabina multumim
Sabinelule pai daca manac ceva usturoi nui apar colicoase printesei...asta nu inseamna ca as manca tare sanatos,mai scap in porumb...propolisul nu-l mai suport, doar ceva gargare ptr gat.Tu ce mai ei?
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
myral spune:
Rodica merci ca mi-ai atras atentia (oricum nu putea sa nu imi sara in ochi mesajul tau). Nu cred ca am insistat cu rugamintile doar am scris pur si simplu ce am simtit atunci, nu cred (sper) s-o fi deranjat pe Annisia.Scuze daca te-a deranjat pe tine sau pe oricine altcineva.O seara buna tuturor!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
rodicamaries spune:
Myral...nu m-a deranjat...Doamne fereste...numai ca in mesajul ei zicea pe sleau ca nu are rost sa mai insistam...si mie imi pare rau... dar a fost alegerea ei...
Mergem mai departe ...da?
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
isabeluta spune:
Alinush ce bine ca ai revenit. Felicitari pentru micul crestin cu papion! Ce baietel frumos si ce seamana cu mamica lui!!!
Fetelor Danielle a dat printre ultimele mesaje o adresa de mail...nu ma puneti sa o caut...sunt intr-o pauza mica mica...norocul meu ca nu ati scris prea mult
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
isabeluta spune:
Si apropo de plans in somn...al meu numai asa se trezeste noaptea. Nu reusesc sa-l linistesc nicicum decat mufat la tzitzi...
Faza nasoala e ca a inceput si ziua...cred ca-s pacatosii aia de dinti...de foame nu cred ca am batut deja recordul la mufat-demufat in 2 ore. Offf de-ar iesi, dar din ce am auzit o sa ne chinuim un pic...
Am plecat sa pap si trag un ochi si la serialul meu preferat pe tv1
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
danuta36 spune:
Ana ti-am dat PM.
Alinus ma bucur ca ai revenit cu vesti bune..Felicitari pt. botez si sa va traiasca micul crestin!
Myral
Cat despre situatia de azi..no comment,dar totusi nu trebuia sa se ajunga la asa ceva,zic eu.Pacat!
prisi spune:
gata, am culcat copilul, am hranit si doftoricit sotul sunt libera...
da sunt suparata ca trebuia sa plecam maine la ai mei si daca sotul e bolnav, nu mai mergem , si facusem si o parte din bagaj, offf
macar sa se faca bine sa nu ne dea si noua.
Ali si eu mai mananc usturoi si nu are Miru colici, singura chestie nasoala e ca ar putea sa refuze sanul din cauza ca se modifica gustul, dar eu am mancat si cand era in burtica si cred ca e obisnuita
Alinush sa va traiasca micutul crestin, am vazut pozele, a fost foarte elegant
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)