Strumfi de iulie-august 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
valen spune:
quote:ba nu, ba nu. Ines nu si-a dublat greutatea la 7 luni si n-o s-o faca nici la 8. Ia sa vedem acum daca mai avem concurenti
Originally posted by Ioana75
[Smaranda e singura care nu si-a dublat greutatea la 6 luni, si n-o s-o faca nici la 7, sau mai avem concurenti?Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](floare.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ashera spune:
Ame, Chris nu doarme ziua mai mult de 2 ore in total, pe reprize de cate 30-40 min. Mi se pare foarte putin. Si noaptea doarme max 11-12 ore.
Nico, pupici ptr Andra .
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
aylin_tarcan spune:
dublatul greutatii se calculeaza de la nastere? sau de la cat a scazut in maternitate? ca sa calculam si noi
ashera, alma doarme de 2 ori ziua, in reprize de maximum de minute. si seara pana la 10 nu adoarme chiar daca incep ritualul de la 18.30
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
aylin_tarcan spune:
ca mi-am adus aminte: urocultoarele astea, le folositi sterile? adica le folositi o singura data? sau le spalati si le refolositi?
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Amethyst spune:
Lavi (lorina) si Ashera multumesc de raspunsul cu somnul, Lavi esti o norocoasa si tu Ahera macar aveti un program.
Jasmi e cam sucita cu somnul, doarme putin, niciodata la aceleasi ore, are cateva reprize pe zi, depinzand de ce activitati face. Cam la 3-4 ore trage un pui de somn de aprox. 30 min. Iar noaptea doarme doar de la 10 la 7, cu o trezire de masa... mie mi se pare ca doarme putin.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
fianna spune:
Si pentru ca azi am reusit sa nu raman in urma cu cititul si am vazut ca e zi de admirat baietii poftiti www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603819609994//" target="_blank">aici
si de la mine
fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina26/cristina26.jpg)
cristina26 spune:
Va multumesc mult de urarile de sanatate pentru Ingrid. Ieri nu i-am dat decat lapte de la mine, iar azi noapte nu a mai dat afara. sunt tare fericita, de azi o sa mergem inapoi pe mancare solida.
Simo78 sanatate multa printisorului tau.
gluma cu palinca a fost tare
ghinetz poti sa ii spui cumnatei, sotului si soacrei tale cand iti mai spun ca trebuia sa incepi mancarea solida mai repede ca tu sti pe cineva care crede ca pamantul sta pe 4 stalpi si este patrat (asa se credea inainte). Daca ei vor gasi o societate medicala de pediatrie romana, americana, etc care sa recomande sa incepi sa dai bebelusului mancare solida sub 6 luni atunci voi gasi eu dovezi ca pamantul este patrat tot de la aceiasi oameni. Cum zice sotul meu cand zic eu ceva: "da-mi dovada stintifica ca este adevarat". In legatura cu bebe, este foarte normal ca el sa reactioneze asa. Din cate ai vazut nu este singrul care respinge mancare, multi dintre copiii nostri au fost la fel ca Victor si acum mananca si mai fac si "mmmm" (imi vine sa o mananc cand face asa, atat de dulce este).
aylin_tarcan copilul trebuie sa isi dubleze greutatea de al nastere la 6 luni si sa o tripleze la un an din cate stiu eu
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Amethyst spune:
quote:
Originally posted by fianna
Si pentru ca azi am reusit sa nu raman in urma cu cititul si am vazut ca e zi de admirat baietii poftiti www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603819609994//" target="_blank">aici
si de la mine
fiannacu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)
Draga fianna, sa stii ca Jasmi a reactionat pozitiv la vederea lui Matei (a inceput sa topaie si sa 'vorbeasca') asa ca te instiintez ca a pus ochii pe el
![](inlove.gif)
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madabout2003/madabout2003.jpg)
madabout2003 spune:
Fianna super duulcee printisorul Matei!!
In special in poza www.flickr.com/photos/14295400@N03/2230008611/in/set-2157603819609994/" target="_blank">asta m-a omorat!! ..Si apropo cum faceti fratilor sa ii pozati cand rad ca eu de cate ori ma inarmez cu aparatul intr_un moment de hlinzeala parca are senzorii, cum fac poza cum se stramba..
MADA mamica de Emily 07/08/07