Strumfi de iulie-august 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danis spune:

fetele, raportez si eu azi un kil mai putin, adica 67

dar zau ca nu am facut nimic pentru asta, m-am straduit sa pap mai multe fructe si mai putine dulciuri si cioco, abdomene nu am mai apucat sa fac, am si eu colacelul cu sarmale la burtika, desi cred ca al meu e mai mare ca al anyei

insa am avut o saptamana cu ceva mai mare incarcare la serviciu (desi lucrez mai mult de acasa), iar bebe s-a tot trezit noptile astea asa ca bebele poarta meritul pentru slabirea mea de un kil

revin, ma duc sa iau fata de la gradi

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Lia, Miruna mea avea coastele evazate. In orice caz, dupa citeva zile de calciu eu simteam diferenta (nu, nu era placebo). Nu mai tin minte daca ai cerut sfaturi, dar poti sa-i dai citeva zile de calciu sa vezi cum se simte.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

ioana si petra ati pus-o de-o intalneala?????/ eu cu ioana ne chinuim sa ne vedem de cand eram gravide. si tot n-am reusit. cine stie poate ne vedem in 3.
ghinetz mie mi-a zis cineva sa-i pun in supa multa albitura, mai exact tzelina. cica aduce mult la gust cu laptele de mama si bebe apreciaza. incearca si tu. nici andrei nu se omoara la mancat. mai mult e pe bavetzica decat la el in guritza. dar eu perseverez si nu-l fortzez deloc. nu mai vrea nu-i mai dau. cica tre lasati in legea lor ca dak ii silesti sa manance dupa aia nu mai vor deloc.

*mihaela*

vai, mychy, ce jignita ma simt!!! pai tu nu stii (credeam ca stie tot forumu') ca ioana si cu mine incercam sa ne intalnim de pe la mijlocu' sarcinii? (exagerez, de fapt noi ne-am vazut o data cam pe atunci). da' imi era mie frica sa ma aventurez, sa ies din casa si uite asa nu ne-am mai intalnit. deja incep sa fiu frustrata, ca de cand astept eu inghetata/prajitura aia cu ioana.....na, ca acu' o astept si cu tine. si cu cine mai e amator (in plina campanie de slabit, noi vorbim de prajituri)

ioana, iti sade rau la un serviciu la care ai timp liber? sau "banii vorbeste"?

mada, garonne dulce garonne, pai nu stiu cand o sa o vada broscuta. ca planuri "e" multe. in vara vin niste prieteni din paris la noi, pe urma probabil ca o sa mergem si noi pe la ei (candva), dar de la paris la toulouse e cale lunga. poate ca totusi o sa ne incumetam la o excursie. din pacate insa au plecat toti prietenii nostri de acolo si daca mergem, mergem pe NV, la hotel adica.

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Petra, nu e de bani, desi sper sa-mi iasa de o rata in plus. De cind am nascut-o pe Miruna mi-am repetat ca stau la serviciul asta plictisitor doar ca sa fac copii, si ca ma apuc de munca 'adevarata' dupa ce vine si Smaranda; si acum a venit momentul. Desi e posibil ca dupa citeva luni de stres la noul serviciu sa pling dupa 'plictiseala' de acum.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Lia, Miruna mea avea coastele evazate. In orice caz, dupa citeva zile de calciu eu simteam diferenta (nu, nu era placebo). Nu mai tin minte daca ai cerut sfaturi, dar poti sa-i dai citeva zile de calciu sa vezi cum se simte.

Pai la ce nod in gat am din cauza asta nici nu mai conteaza daca sfaturile sunt cerute sau nu. N-o fi un capat de tara, dar ma tot gandesc ca uite, e fetita, trebuie sa fie frumoasa si daca nu e din cauza mea? Voi ati rezolvat problema doar cu calciu? Acum se mai cunoaste ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Neata! Mai aveti cafea?

Multumim pentru complimente!

Azi dimineata mi_am inceput bine ziua cu pozele lui Matei si ale lui Andrei.. Sunt tare frumosi si tare ma seamana cu mamicile! si vreu si eu un baietel, sa fie baiatul lu' mama(...cred ca o sa fiu o soacra a draku..)! Imi place mai ales poza in care Matei intinde manutele sa il iei in brate!!! Ii trimit un gand bun sa ii treaca bubitele mai repede!

Cristina tare frumos ce ne_ai scris, asa e trebuie sa traim clipa nu sa ne tot analizam trecutul si proiectam viitorul...dar e cam greu de facut...

Mychy Da_o incolo de depresie, nu stiu cume vremea pe la Bucuresti, dar ia-ti puiutul si plimbati-va printr-un parc, vezi o prietena, un magazin ..(shoppingul pe post de terapie functioneaza 100% garantat!!!)...si la limita ai solutia cu palinca!!

Capitolul kilograme, azi dimineata 74.00..adica -300g, eu sunt multumita, nu e asa spectaculos ca sapt trecuta dar sunt pe calea cea buna!

Vroiam sa va intreb ceva, Emily de vreo 7-10 zile tot are mucisori, ii tot curge ceva clar la culoare...Pediatrul mia zis ca nu e nimk infectios si ca sg solutie e sa tot ii curat nasucul cu ser fiziologic.. dar ma cam ingrijoreaza durata..e normal de atatea zile sa tot ii curga nasul? Anya poti sa ma ajuti cu vreun sfat? Asta e singurul simptom, in rest mai tusea putin dar ne_a dat un sirop si a trecut.

MADA mamica de Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raton spune:

Hehe, in loc sa faca ma-sa pilates, face Cristina! Sta in scoica cu piciorusele intinse in sus, asa, la vreo 45 grade!
Mai citesc din urma, apoi mai comentez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare
am si uitat ca azi e miercuri
deci raportez si eu 58.3kg
ieir am fost cu andra la vaccin si a facut febra. e asa marita saracuta. acum plange ca nu poate sa-si manance ratusca din plastic.
va pup

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Nonna pai se poate sa tii ascuns asemenea frumusete de baiat . Imi place tare mult cand e hlizit (vorba Alinei.a), dar adormit in carucior e simpatic tare

Mihaela eu fac asa: dupa ce am fiert legumele, le pasez separat si apoi pun in cantitati variate (cate o lingurita-doua) in niste pahare de alea sterile pt uroculutura (de la farmacie). Le pun la congelator si pastrez si pt a doua zi la frigider. Inainte puneam portii in biberoane, dar acum mi se pare mai practic in paharele de alea. Branza o pun tot la congelator, dupa ce o portionez cu o lingurita, intr-o punga de aia cu inchidere. Cu fructele procedez la fel si imi ajung pe o sapt.

Ame a mea, de ieri, e mai somnoroasa si doarme in vreo 4-5 randuri cate o ora. Inainte dormea in trei ture cate o ora sau mai putin si isi facuse si program. Acum nici noaptea nu mai doarme bine, nu stiu de ce, ca maraita nu e.

Oana nici Lori nu mananca cu pofta in fiecare zi. De cele mai multe ori trebuie sa duc munca de convingere, ba cu "albinuta" (in loc de avionul), ba o pandesc cand deschide gurita sa roada bavetica. Alteori o las in legea ei si daca nu mananca o mai las sa se joace sa i se faca foame si apoi mai incerc. Daca nici asa nu merge, renunt. Cred totusi ca sunt cam insistenta si acum imi refuza "din principiu" (nu ca ar sti ei ce e ala principiu) tot ce ii dau. Ieri am incercat sa ii dau mamaliguta (mai moale asa) cu branza dar nu a fost incantata. Cu cerealele macar am succes si cu carnita.

Petra pe Alma am vrea-o noi, dar nu avem baietel si pe fete nu le vrem impreuna, nu?

Nico pupici Andrei sa-i treaca buba

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizas spune:

Pentru ca e miercuri, raportez si eu 57,4 kg. Noi inca nu ne-am diversificat, desi ar cam trebui sa incepem. Saptamana viitoare mergem la munte si ma gandeam ca este mai usor cu un pui nediversificat. Mai greu cu scrisul la mine ca am intrat in examene la master. Dar va citesc, constant, in timp ce alptez.

Am vazut ca vorbeati de bona. Dupa ce am incercat, de-a lungul timpului vreo 5 bone, de varste, pregatiri si mentalitati diferite, am decis: fara bona la bb 3. Cand o sa am timp, o sa descriu pe larg motivele care au stat la baza acestei decizii. Poate foloseste cuiva.

Eliza, Octavia (21. 02. 1996), Antonio (09. 10. 2000) si Amelia (07. 08. 2007)
poze noi http://www.flickr.com/photos/14533015@N05/sets/

Mergi la inceput