Strumfi de iulie-august 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Simo78/Simo78.jpg)
Simo78 spune:
Cristina foarte frumos!!!!!
Violeta nu inteleg exact..adica un mucisor asa, "format"? Eu scot cu betisoare de ureche de pe care mai iau din vata pentru ca Matei are nasul mic. Eu zic ca e normal, au secretii plus aerul uscat din cauza caloriferului (sau mai exact a caldurii degajate de acesta). Bucura-te ca nu are mai mult [:)}
Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lorinaoo1 spune:
Neata! Multumim de cafea Cafera, e buuuna tare
Simo Matei e un copil frumos ca un print, ce mandra vei fi cand vei avea un adolescent pe care-l vor alerga fetele
Sper ca mai suntem si noi pe lista aia de petit
Mada e scumpa foc fetita ta si e tare eleganta
Raportez, in urma cantarelii, juma de kg in minus, adica 58 de kg. Aseara mi-am facut si eu o pofta , am mancat jumatate de ecler
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Dana, da, vine cu dulciuri.
Simo, v-am admirat si eu.
Contrar asteptarilor, am slabit 1.4 kg saptamina asta, am 69.3. Desi am bagat pizze si cioco la greu, aproape in fiecare zi, stresul de a fi singura cu 2 copii a consumat toate caloriile. Totusi nu vreau sa continui in ritmul asta
. Ma ocup si de listuta, pina la amiaza.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Simo78 spune:
Am dezlegare de la Luna sa va zic ca e bine, doar foarte ocupata si va multumeste ca va ganditi la ea.
Iar Matei are si mai multe bube decat ieri, inclusiv pe ochi, pe putza, in fund si in buric...imi vine sa mor cand ma uit la el, mai ales cand plange si se uita cu mirare si disperare in ochii mei, iar eu ma simt neputiincioasa. De la tinctura mentolata are o reactie foarte urata, pentru ca prima senzatie este ca arde si apoi brusc e rece! Si el cred ca e speriat de senzatiile astea....Offff! Singura parte buna in continuare este ca nu stie sa se scarpine, desi are una la ochi (unde se tot freaca) pe care cred ca a rupt-o. Sper sa nu se suprainfecteze si sa lase semn. Nici jucarii nu pot sa ii mai dau pentru ca are multe si in jurul guritei si sa nu le rupa.
Nici o abdominala de multe zile, dar am scutire de la medic ..in schimb il tin non-stop in brate, se pune?
Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
lorinaoo1 spune:
Ioana felicitari pt greutatea lui Sma Tineti-o tot asa!
Ce bine ca s-a intors sotul, mai respiri si tu
Nonna felicitari pt grasunel si pt vaccin Ia mai pune mataluta niste pozici cu proaspat vaccinatul
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
X-ray spune:
buna dimineatza!la mine chiar ca e buna m-am delectat cu niste poze superbe,simo sunteti tare frumosi!si da seamana cu mami e pui de moldovean 100%.domnul al jafari(sper ca am scris corect) sa-si faca o fetita
ioana ma pregateam sa te dau disparuta.felicitari pentru progrese
mai fetelor stie cineva ceva de samuray lady?ce o fi cu ea nu a mai scris de atat de mult timp...
in alta ordine de idei de la 3 antrenamente de aerobic pe saptamana fundul meu incet si sigur castiga lupta cu gravitatia.burta se trage frumos si am o mobilitate ca barbatu-meu e fascinat de mine
.partea proasta e ca al meu cantar tot atat arata,dar de subtiat m-am mai subtiat se vede pe haine, dar am muschi
.
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by alina.a
buna dimineatza!la mine chiar ca e buna m-am delectat cu niste poze superbe,simo sunteti tare frumosi!si da seamana cu mami e pui de moldovean 100%.domnul al jaafari(sper ca am scris corect) sa-si faca o fetita
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
povestea noastra...
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Simo
![](al9leacer.gif)
![](copilas.gif)
Ioana75 spune:
Lavi, multumesc mult pentru ajutorul de saptamina trecuta.
Alina, ma bucur ca sotul tau e fericit de upgrade.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
violetan spune:
Ame, multumesc de raspuns.
Simo, da, adica are cate un mususor "format" in fiecare narutza. Sigur ca ma bucur ca n-are mai multi!!!! Doar ca ma gandeam daca e absolut obligatoriu sa existe chiar si astia putin, asa...adica daca nu e racit (si nu e) de ce nu are nasucul curat de tot? Dar cred ca m-ai lamurit cu aerul din camera etc.
Cat despre matei- offfff, dragalashul de el! Abia astept sa-i treaca. Mi se rupe inima de fiecare bebelush cu problemutze, dar partea buna e ca ei sunt foarte rezistenti si fac forme mult mai usoare cand sunt mititei. Bine ca ati bifat deja o boala a copilariei facuta, chiar daca prea devreme...Aveti multi pupici de la noi!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com
liadorian spune:
Ziua buna, zane diafane! Vad ca se duc kilogramele la plimbare, incet dar sigur. M-am cantarit azi - am 57.5 kg, ceea ce e fix pe gustul meu.
Cristina, si mie mi-a placut mult mesajul tau.
Simo, v-am vizionat albumul. Ai una bucata fecior numai bun de pupat si de rontait. Vad ca si el e-un lipicios, asa ca vei fi o soacra tare cautata! Cat despre bubitzele alea, is al naibii de pacatoase, imi amintesc ca am avut si in gat in copilarie, le simteam cand inghiteam. Caah!
Ame, inca nu ne-am diversificat. Se pare ca trezirile alea asa de dese ale Unei nu erau neaparat un semnal ca vrea mancare. Acum doarme si cate o ora, doua legate (ceea ce pentru noi e foarte bine) asa ca ne mai jucam un pic cu lingurita goala. Pana pe 8 februarie mai e doar o saptamana, n-o fi foc daca asteptam pana atunci. Dimpotriva. Chiar am vorbit ieri cu pediatra si am discutat un pic pe tema asta - Una e suspectata de rahitism si e mai bine sa pape lapte mult, sa-si aiba asigurata doza de calciu decat sa ne grabim cu morcovii fierti. Oricum, am si fiolele de calciu lctic in casa, in asteptare. Vedem ce se intampla la control, saptamana viitoare si decidem de acolo cum procedam. Ma enerveaza rau ca am facut o fixatie noua acum: de fiecare data la baita ii pipai coastele sa vad daca s-au evazat si uneori mi se pare ca da, alteori ca nu. De fapt nici eu nu stiu ce ar trebui sa simt la mana dar ma otravesc singura cu chestia asta si nu ma pot abtine.
Nonna, sa va fie de bine vaccinul!