Fulguleti de nov-dec-2006 (146)
Raspunsuri - Pagina 8
Ralumat spune:
Hai ca mai fur rapid cateva minute, ca sa anunt programul deplasarilor mele pe urmatoarea saptamana:
Maine- Galati - parca nu e nimeni, mai bine, ca nu stau mult
Joi - Botosani - hello?????vreun fulgulet? ca am niste ore de pierdut pe acolo
Dar cireasa de pe tort - Marti, 5 feb - CONSTANTA. Si cred ca raman peste noapte (vad eu la ce hotel, ca maica-mea-i la mine si apartamentul ei "sigilat" = a se citi taiate apa, lumina, etc) Deeeeeci? Pe cine scot marti spre seara in oras?
Raluca_u spune:
BUN
Diana am o veste pt tine si Dana. daca nu va grabiti celebra de acum camara isi va imputina continutul de bunatati dulci in ritm accelerat. de aceea va rog sa analizati cu atentie acest fapt.
va pupam eu si Adina
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
p_onu spune:
quote:
Originally posted by dianocica
si eu sunt tot aici, nu pot sa nu va citesc, incerc sa lupt cu balaurii, cert e ca ma simt f prost ca stiu tot de voi dar nu zic nimic. de noi adica, ca de zis pur si simplu am vazut ce iese . deci suntem, suntem bine, d e formidabil
diana, ma bucur ca sunteti bine...nu stiu exact ce s-a intamplat, ce discutii au fost, insa imi imaginez ca esti putin suparata... ca sa-ti mai treca
oricum, parerea mea e ca pe un forum exista o diversitate de persoane si cred ca , dincolo de unele dezavantaje care decurg uneori din asta, cred ca e unul din motivele pentru care oamenii cauta forumurile, nu?
sper ca nu te superi ca mi-am exprimat parerea...nu vreau sa ma bag ca musca in lapte
cu Octavian
aka spune:
citesc, dar n-am nici un elan sa scriu.
de ieri a inceput sa tuseasca, nici nu stiu de unde a luat-o ca nu ne-am mai intalnit cu nimeni bolnav. aseara dupa ce am adormit-o s-a trezit de tuse. iar acum la pranz la fel. nu mananca aproape deloc mancare solida, ii mai ies si niste dinti. sambata i-a iesit un incisiv lateral de jos, urmeaza si celalalt.
multa sanatate bolnaviorilor, tinem pumnii pentru vaccinati sa nu aiba reactii adverse, salutam cu drag mamicile care au revenit.
ma duc sa mai fac un pic de ordine. daca tot doarme...
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)
p_onu spune:
quote:
Originally posted by Raluca_u
P_onu pe tine cred ca de la odisee nu te-am mai vazut. povesteste si tu ce mai face barbatelul vostru.
Raluca, ai dreptate, de la odisee nu prea am mai fost activa, adica dupa nasterea lui Tavi , am avut cate un mesaj pe ici pe colo....
cu Octavian
desiree spune:
DIa, trebuie sa recunosc ca noi in viena si munchen eram atat de dornici sa mergem si sa vizitam tot ce se poate incat nu am mai tinut cont de programul lui de somn, asta ar fi insemnat sa ne cazam undeva si sa il lasam sa doarma, bani cheltuiti aiurea pentru o ora de somn..asa ca Octavian nu a avut de ales si a adormit de multe ori la tati in brate sau alaptat de mine pe strada (sau in biserica, in timpul slujbei de duminica) si apoi purtat de tacsu..a fost destul de greu sa care 12 kile ..dar inca o data spun ca nu imi pare rau ca am facut-o, de dormit a dormit si asa…oricum eram toti 3 foarte obositi..cu papica..la borcanele sau cascaval, cred ca iti imaginezi ca nu i-am gatit deloc decat cereale cu lapte incalzit cu cana electrica..si la restaurant comandam pui si legume cel putin unu din noi ca sa putem sa ii dam si lui sa ciuguleasca..da, iti inteleg problema, pt tine paote fi obositoare promenada, mai ales ca nu e tati…nu stiu ce sa zic, au si parcuri faine pe acolo unde o poti lasa in voie sa zburde, intrati prin magazine sa caste gura (sis a darame tot de pe rafturile de jos) si cu somnul e o problema, luati eventual un taxi, poate vorbesc sa nu adorm acum ca nu stiu ce preturi au la taxi ca noi am fost cu tractorul personal si nu o data a adormit in masina si am stata acolo pana s-a trezit si l-am luat la plimbare..de hranit il hraneam pe strada, lanag domul din mucnhen sau in masina…eu zic sa te duci totusi, poate vrea si oana sa vada viena
Ati luat cortul albastru sau buburuza? Noi il avem pe cel albastru si ocupa un sfert din sufragerie,,,,,bine ca nu am mobila inca
Ktrinel, camera nu e mare, e chiar mica, dar mobila incape perfect si mai ramane si loc de plimbare si chiar de o masuta de scris….de aia am si luat canapeaua de se strange, ca sa creez loc mai mult pe timpu zilei…pentru el e suficient
Bine ca ai rezolvat cu gradi...
Dbunny, sangerica sau bebica?aha acu vazui..sa iti fie intr-un ceas bun
A-deju, cand ai zis ca picasa e blocata, nu stiu de ce (de oboseala probabil) eu am citit ca “pisica e blocata”
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Yagmur spune:
Ma rup astia la munca... cum termin de updatat un super tabel cu o gramada de informatii mai apare unu' cu vreo idee inovatoare si o iau de la capat
In alta ordine, au venit rezultatele.. nu are nimic, dar eu tot cu piticu' pe creier... sa fie de la stomacel? Ca mi-e clar ca kk arata altfel, plus ca vad mancarea nedigerata pe acolo..So, what's next??? Ce trebuie sa mai fac????
Ralumat, te inteleg perfect mamica muncitoare
P_onu, bine ai revenit
Chinico, offf... lasa ca va fi totul bine... pana in 2009 poate ajung la voi ; si lasa butoiul in pace sa stea acolo ca in curand cred ca ii fac o vizita sau il arunc pe ultimu' american care imi sta pe cap in el pana in 2009
Dianocica, ma bucur mult ca ai mai scris.... ce as vrea sa stea si Luca la pupacit.. dar el vrea doar sa mearga si sa mearga si sa-mi dea mie cate un cap in gura, razand cu gura pana la urechi... dar ce ma bucura enorm este veselia lui... moooooooooooooor cand il aud cum rade tot...
Bebinuta, pupam bucalata...
Ma intorc la excelu' meu ca nu am chef sa stau iarasi peste program Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Lavinia_P spune:
Salut,
Dia,
Si eu il alint "galusca"!
Eu okisem un cort la quelle..de fapt era ansamblu de 2 corturi cu tunel intre.Dar nu am loc si a ramas cu un oftat!
Am vazut la Miniblu o masuta cu scaunele pliante tare dragalase cu winnie,da nu mai stiu cat costau!
Dianocica,
Ma bucur ca ne-ai scris.
Cand mai intri sa imi ai explici cum faci chiftelele "neprajite" si de unde ai lapa cu proiectii.
Luca si Calin s-au facut mari si frumosi..iti vine sa-i mananci..
Dolores,
daca expectoreaza e spre bine..desi pt urechea ta suna cam urat.
Dandusaaaaaa!!!!E la munte?
Mihaita s-ar juca non stop de-a v-ati ascunselea..rade de nu mai poate..se baga pe sub pat..iese pe partea cealalta...
Pe mine a dor genunchii de la mers in 4 labe.. si el mititelul cam oboseste asa ca trebuie sa-l mai temperez..
Ma duc sa-i fac ceva de papa.
minunea mea
lizzy spune:
reactii posibile la priorix: nu se face febra (totusi am dat si thuja), dar... dupa 5 zile, alaltaseara mai precis, aparut bubite, pete mici si rosii mai degraba. tot spatele si abdomenul. azi e a 7-a zi si e curat, deci a tinut 2 zile.
ralumat
p_onu bine ai revenit!
dianocica, sti tu... :)
aka, ceva naturist de tuse... poate se opreste cu atat...
desiree ce ai vazut cu dbunny? ca eu am ratat... e sau nu bb2??
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
adinazot spune:
Multumim de aprecieri!!!
Noi am fost azi la controlul de 1 an si 3 luni,Ale e bine,are 78 cm si 10 kg,are numai 5 dinti,e rau tare???Alessia mea a fost turbo la dr,abia am tinut-o sa-i faca una alta,nu are stare deloc.Bine ca e sanatoasa!
Azi noapte dupa vreo 2 ore dupa ce am culcat-o,la ea in camera,stins lumina,inchis usa,am intrat la ea sa o pupacesc si era sa calc pe ea,a iesit din pat si s-a jucat ce s-a jucat si a adormit pe jos pe niste perinite.Daca nu mergeam la ea acolo dormea,trebuie sa cumpar alt pat neaparat,dar nu stiu cum,trebuie un pat cu gratii,ca altfel im i patruleaza prin casa noaptea.Offf, ce sfaturi aveti pt mine?
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"