Fulguleti de nov-dec-2006 (146)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
lizzy spune:
quote:
Originally posted by desiree
am si eu un cui, cine mi-l scoate?
am observat la octavian cand mazgaleste cu carioca (mai nou dupa ce le-a papat ambele capete bine bine, a murdarit juma de covor pe care candva il voi face cadou--a inceput sa mazgaleasca) ca tine cu mana stanga..eu i-o mut in dreapta, el si-o pune in stanga, apuca orice cu stanga, lingurita (cand o ia) cu stanga, se serveste de stanga mai mult ca de dreapta! acu asta ce o mai fi, o fi stangaci? sau e prea devreme sa imi fac griji? sau sa incerc sa il corectez de fiecare data cand il vad? acu nu ca o fi ceva rau sa fie stangaci, da parca tot mai frumos e cand iti folosesti drapta la scris si desenat!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
nu mai stiu exact cand s-a terminat, dar la inceput ianis facea totul pt prima data cu stanga. apucat obiectele, mancat, agatat, orice, stanga era la inaintare. eram convinsa ca e stangaci. nu am insistat sa schimbe asta, doar incercam sa-l provoc sa intinda dreapta (veneam cu obiectul spre dreapta lui, ii puneam lingurita in dreapta, etc ii si spuneam dar nu am insistat). acum este cat se poate de dreptaci...
la marc pe de alta parte nu vad absolut nici o preferinta, cum se nimereste asa se foloseste de manutze.
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Donia spune:
Dia, Cristi n-a mai baut lapte, am abandonat deocamdata. Dar ii dau cereale cu lapte de doua ori pe zi si mai suge din cand in cand, asa ca stau linsitita deocamdata.
Aseara ma vedeam pe mine si pe Cristi intr-un hotel din Viena eu m-as duce, dar tu o stii mai bine de Oana. Ai si tu dreptate cand spui ca pentru tine ar putea sa fie mai mult stresant decat relaxant.
luly, La multi ani si multa sanatate tatalui tau. E fantastic ca a recuperat atat de bine.
roxana, ce faina e gashca de copii in zapada, iar Calin e superb, i-as manca obrajiorii aia rotunzi! Si covorul mi-a placut...
dianarus, nu-ti fa griji cu desenatul inca, e prea devreme pentru contur, rabdarica! Daca desenezi cu el, deseneaza tu frumos si lauda-te, dar lauda-l si pe el, si cu timpul, incetisor, va incepe sa te imite. Dar daca acum vrea doar sa experimenteze cu creionul si culoarea, lasa-l sa se distreze, ca asta e scopul deocamdata.
Bad dream Esti mai bine?
raluca, la cat mai multe rasete si la cat mai putine treziri! Se pare ca ai descoperit cheia, sa-i spunem si dandusei...
dandusa!!!!!
a_deju, un vaccin, o atentie? Cum a fost, tot fara plans?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
bebinuta, esti putin depresiva? Sau doar ai chef de leneveala?
Tu cand o sa incepi serviciul, ca nu mai tin minte?
chinico, vad ca piticul e pe jumate bagat in valiza... fa-l bucati si baga-l in pungi de-un leu Daca ar fi ceva serios nu te-ar lasa sa astepti inca un an. Asa ca gaseste-ti alte motive de stres. Pup Bea suparata de ieri... sper ca pana azi a uitat.
p_onu, sunteti bine? Sper ca n-ati avut necazuri.
dianocica, providenta te-a facut sa scrii, ca altfel veneam cu biciul dupa tine. Ce crezi ca am visat azi noapte? pe tine si pe Davidutzu! Da dom'le, eram in aceeasi incapere, si d se intindea catre mine sa-l iau in brate! Cred ca vroia sa-l pup si eu...
Balaurii tot nu te lasa? Las-ai tu pe ei, ca esti mai desteapta. Vezi ca ai scris si nu s-a intamplat nimic rau?
Pe de alta parte, e bine ca nu mai scrii chiar des, ca de cand ti s-au albastrit stelutele ma tot tem ca o sa ma iei la numar de mesaje. Sper ca am recuperat puternic zilele astea. Ca ma gandeam, pai bine domnule, eu trag din greu de 4 ani si vine asta, cu vreo 2 ani la activ, si ma depaseste?
aka, si tu te lupti cu vreun balaur? Sau esti doar ocupata?
Pupam Cristinuta sa nu o mai chinuie tusea sau dintisorii.
Lavinia, inca n-am apucat sa ma uit dupa magne pe aici, dar tu la ce stickere te-ai gandit? ca de alea cu rama si flori si buburuze n-am mai gasit... si n-am apucat sa cumpar si pentru mine, cand ne-om muta pe la casa noastra...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dianocica spune:
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
Donia spune:
adinazot mi s-a parut tare faina imaginea cu ea dormind pe jos... dar n-am solutii, la noi inca e la putere patutul cu gratii.
deny, sper sa nu aveti reactii de la vaccin. De ce ai avut emotii cu ROR?
roxanica, cum ii dai siropul lui David? I-ai dat o seringuta sa se joace cu ea?
Dia, inseamna ca ai fetita mare Ce frumos se joaca!
Ktrinel, nu ti-am zis, asa-i? Nici Roxana nu era tare pupacioasa cand era micuta, era tare independenta, mai mult cu chef de duca, dar de pe la vreo 2 ani s-a facut mai mamoasa.
Ieri chiar ma gandeam ca nici n-are sens sa ma chinui sa slabesc... Roxana vine si ma imbratiseaza si isi pune capul pe burta mea si imi spune ca e atat de "confy" sau ca sunt moale ca un teddy bear, sau ca ala e locul ei preferat... si ea sta lipita de mine si ofteaza... si eu ma topesc toata. Asa ca puneti mana si va ingrasati fetelor
desiree, ce flacau minunat ai! Dar ce-i cu casa ta? Vad ca n-ai chiuveta... sau ai una in plus?
Donia spune:
dianocica, wow, mananca mar singur? pe bune? sau era doar pentru poza? ca mie imi e teama sa-l las.
Da domnule, exact ca in visul meu, la fel de minunat....!
Dia1609 spune:
desiree, sa nu-i muti in mana dreapta dc el vrea sa scrie cu stanga... ef gresit... chestia asta tine de emisferele cerebrale si de modul in care sunt ele folosite la octavian... nu mai tin minte exact ce si cum, dar ii poti face destul de mult rau dc incerci sa-i schimbi mana dominanta, in sensul ca afectezi dezvoltarea altor aptitudini
roxanica, eu medicamentele i le dau oanei dintr-o suzeta cu dozator speciala pt administrarea de medicamente... are un recipient la capat unde pun medicamentul si o pompita pe care o imping cand e la ea in gura... s-a inteles ceva? o accepta de cele mai multe ori... alta varianta e cu lingura mare de supa
... cu dozatorul de nurofen si altele de genul numai o enervez si le scuipa sau vomita... suzeta aia i-o dau la ros inainte, o tine ea in manuta si eu apas pistonul :)
chinico spune:
Ca la carte.
28.01.2008
Roana am incercat sa intru pe site-ul biancai brad da nu mere. ..voi cum de iesiti miercurea?? In mijlocul saptamanii??
Madaluta bea doarme ziua de la 10 pana pe la 11 si de la 14 pana pe la 15-16…
Mamaana spune si mie…au fetele dinti au ba? Eu asa imi aduc aminte cum ca ele si bea erau fara…sau a ramas singura bea pe meterezele stirbilor?
Felicitari motanului pentru noua achizitie in materie de masele..cum a fost la vaccin?..din cate tin io minte bea presteaza infarix (?? Infrarix, infantix, infamix….) si prevenar…ce e priorixul?
Desiree faina mobila are Octavian, sa o stapaneasca sanatos.
Ha. Mucii lui luca nu sunt de la bea, ca ea inca ii mai are….nu-I da si pace. Zgarca
Dbunny iar te intreb ca tat nu zisasi ..de ce lapte fara lactoza?? Si e sau nu e cu ochi, ca ma tii in suspans …fain cu mama la tine, asa-i?...tu si flore..ea s-a dus in statiune, la tine a venit statiunea
Roxanica ma complexez cand citesc ce mai palavragesc cupchii vostri….in carti se uita si bea, recunoaste, arata….dar de povestit??? Hm..
Adinazot sunteti niste frumoase !!
Dia si eu as spune pas…e stresant pentru bebime, nu de alta…
Dianarus roaga-l pe ianis sa zgaltaie nitel bagheta magica si incoace…sa ma transforme din elefant in balerina..se poate?
29.01.2008 ce ai visat? Si ce a fost azi noapte ca si eu am visat urat. Urat. Nu am plans, dar imi amintesc cu detalii…
Shoshika nu iti e frica virgula ca o sa cada din pat?..intreb si eu…eu dorm cu ea si ma trezesc la cea mai mica miscare si tot am baricadat temeinic partea goala de pat..
Dia da de ce nu dai o fuga pana la budapesta sambata? Ikea adica…mamutul…si cari singura pachetoiul..
Luly felicitari tatalui tau, la mai mare!! Bea bea milupa 2 momentan. Si lapte de muuu adevarata.
Dolores sanatate lui david! Si iar, putere tie..
Asizule fost la bazin?
Ktrinela da di she mai tre sa reduca numarul pruncilor la gradi? Personal mai putin? Si te rog…scutecul da-l cui il vrea, ca io nu…bea nu se mai trezeste la 5. Se trezeste la 6. Asa ca eu sunt super fericita , am impresia ca sunt in vacanta si am voie sa dorm pana ma satur in fiecare dimineata
Raluca ma bucur ca adinuta adoarme mai usor acum, asta sa fie reteta si asa sa o tot tineti!
Stiu ca e seara amu…dar bebinuta..in pijamale ai luat-o pe ada de la gradi? cum a fost?
Chinico….aaa..asta’s io
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
chinico...cu scuzele de rigoare, ii dau lapte cu nivel scazut de lactoza ca-i mai usor de digerat. Inca nu i-am facut nici un test dar daca-i dau lapte normal are colici
Mai ce de flacai mari si frumosi pe forum
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Dia1609 spune:
dianocica, 7 poze, mai, 7 poze? ia pune mai multe sa vedem baiet frumos. si mare. si pletos. si mananca singurel marul?????
chinico, asa mai vii de acasa. cu asa mesaje lungi. se vede ca dormi muuult dimineata . da, fetele lui mamaana mai erau stirbe. si l-am vazut acum pe octavian al lui desiree in poze si are numai 2 dinti jos. asa mai merge. stiu ca are si sus, dar macar n-are 4 dinti si jos, si 4 masele... deci mai sunt cu dinti putini, asa-i? eu iar o sa sun pediatra s-o stresez cu dintii. dece nu ies dom'le odata? ca aia 4 de sus sunt umflati dinainte de ziua ei., adica de vreo 2 luni jumate